Diederik Jekel stopt als inval-Ikink bij RTL Boulevard

Diederik Jekel stopt als inval-Ikink bij RTL Boulevard. Hij is toch liever wetenschapsjournalist dan roddeltante. Dat laat hij blijken op Instagram. Diederik werd vorig jaar augustus voor het eerst op de plek van Luuk Ikink gezet. Hij wilde zijn horizon verbreden, maar besluit een jaar later om het voor gezien te houden. “Nog een paar keer op de plek van Luuk en dan daarna kom ik alleen nog terug als expert. Doe het met veel plezier maar we moeten wel een keuze maken.

De afgelopen lente was Diederik niet alleen inval-Ikink maar ook de RTL-variant van Ab Osterhaus. Dat deed hij met plezier. “Ik ben heel trots op de 45x dat ik coronavoorlichting mocht geven. Meer wetenschap met een Boulevard sausje is het doel! 😀

De kijker is nooit echt enthousiast geweest over de presentatie van Diederik. Veel mensen vinden het nog altijd jammer dat RTL Boulevard zijn juicy karakter heeft verloren en Diederik is een beetje het uithangbord van wat het programma tegenwoordig is: vlees noch vis.

RTL Boulevard heeft er een neus voor om gezichten voor de camera te zetten waar de kijker totaal geen feeling mee heeft, denk aan Ronald Molendijk, Anna Nooshin en Nikkie Plessen.

Wie er voor Diederik in de plaats komt is nog niet duidelijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen