Jeroen Pauw in najaar terug op tv, mogelijk dagelijks

De NPO had vanmiddag weinig leuke nieuwtjes in zijn seizoenspresentatie zitten, behalve dat we Jeroen Pauw in het najaar weer terug zien op tv. Hij komt met een talkshow op een aldoor wisselende locatie, zoals een gevangenis, kliniek of ziekenhuis. De precieze details over het programma ontbreken nog, maar tv-directeur Frans Klein sluit bij het AD niet uit dat Pauw misschien wel dagelijks te zien zal zijn. Het ligt er volgens Frans een beetje aan hoe de actualiteit zich ontwikkelt.

Het ligt nog helemaal open, aldus Frans. “Stel dat zich een tweede lockdown aandient, dan kun je je voorstellen dat er meer redenen zijn om naar de brandhaarden te gaan. Hij staat dan ín het nieuws.

Pauw deed dat eerder voor Op1 toen hij in Uden was, een hard door corona getroffen gemeente. “Jeroen is een topinterviewer, dat kan bijzondere televisie opleveren.

Na het einde van zijn dagelijkse talkshow Pauw sprak de presentator al de wens uit om meer op locatie te gaan werken. “Ik begon me meer en meer mijn moeder te wanen, die altijd thuis met een kop thee zat te wachten”, vertelde hij aan De Telegraaf.

Ik dacht alleen maar: ‘Mens, ga werken!’ Inmiddels begin ik zelf die kant op te gaan. Ik zit altijd maar in de studio met een kop thee, terwijl buiten de verhalen worden gemaakt.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen