Bart Ettekoven walgt van ’te gay’-uitspraken Angela

Bart Ettekoven, de hoofdredacteur van Weekend en deskundige in Shownieuws, vindt het vrij weerzinwekkend dat Angela de Jong het nieuwe Paleis voor een Prikkie-duo Brian en Peer wegzet als ‘te gay‘. Dat schrijft hij op Instagram. Angela vindt het schadelijk voor kasthomo’s dat de RTL’en en SBS’en van deze wereld alleen hysterische homo’s zouden opvoeren vanwege de hoge amusementswaarde. Types als Brian en Peer zitten de homo-emancipatie volgens haar in de weg.

Bart vindt de sneer naar Brian en Peer niet kunnen. “Onze Ans vindt Peer en Brian té gay. Deze huis-, tuin- en keukenhomo vraagt zich af: wat nou als hier ’té zwart’ had gestaan…

Het is niet zo verwonderlijk dat Bart in de bres springt voor Brian en Peer, want hij is al jaren goed bevriend met de mannen. “Ze werden in februari of maart al gebeld, dus ze hebben heel lang hun kaken stijf op elkaar moeten houden“, vertelde hij onlangs in Shownieuws.

Brian en Peer spraken toen ook een videoboodschap in voor Bart: “Lieve, lieve Bart. Sorry dat we niks hebben gezegd. We hadden geheimhoudingsplicht van Talpa en konden echt niets zeggen. Tegen jou kunnen we sowieso niks zeggen. Maar we houden van je en sorry dat we het niet konden vertellen. We maken het nog een keertje goed.”

Lees ook: Angela vindt nieuw Paleis voor Prikkie-duo te gay (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen