Helpt Martien Meiland Eva Jinek terug in het zadel?

Precies een week nadat Eva Jinek haar laagste score ooit neerzette bij RTL, gaat ze vanavond keihard voor revanche. Ze heeft in haar uitzending niemand minder dan Martien Meiland te gast, de grootste nieuwe tv-ster van Nederland. En hij komt niet – net als vorig jaar – alleen, maar hij neemt zijn hele familie mee. Naast zijn Erica zijn ook dochters Maxime en Montana van de partij. Wordt dit de best bekeken aflevering van het seizoen tot nu toe? Helpt Martien Eva weer terug in het zadel?

Het optreden bij Eva Jinek is Martien vorig jaar zomer kennelijk goed bevallen, want nu is hij er wederom. Ze zitten uiteraard aan tafel om het nieuwe seizoen te promoten: SBS 6 pakt vanaf volgende week niet één, maar twee keer per week uit met de realityshow.

RTL laat er het volgende over weten: “De spraakmakende Meilandjes zijn weer terug in het land en mogen zich officieel Achterhoekers noemen. Deze zomer hebben kasteneigenaren Martien, Erica en Maxime hun Chateau Marrileaux ingeruild voor een boerderij in Hengelo. Ze vertellen, samen met dochter Montana, alles over de terugkeer naar Nederland en het nieuwe seizoen van Chateau Meiland.”

Wat zit er nog meer in Jinek? Met topatleet Dafne Schippers kijkt Eva terug op het hoogtepunt van haar carrière tot nu toe: de wereldtitel op de 200 meter precies vijf jaar geleden.

En: heel Nederland had het vorig jaar over Ferry en Daniëlle Bouwman. Het Brabantse drugsduo uit de Netflix-serie Undercover was een enorm succes. Nu zijn Frank Lammers en Elise Schaap terug met het tweede seizoen van de hitserie.

Jinek is om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen