Avrobode zet ‘te oude’ Angela Groothuizen op cover

Angela Groothuizen vindt het leuk dat ze op 60-jarige leeftijd weer eens de cover siert van de televisiegids Avrobode. Ze wijst erop dat de AVRO haar op 45-jarige leeftijd ontsloeg omdat ze ’te oud’ was. Dat is te lezen op Instagram. De AVRO schoof Angela in 2005 aan de kant na een dienstverband van vijftien jaar en dat ging allemaal vrij abrupt. Ze presenteerde voor de omroep de hitshow Wie is de Mol, maar moest ondanks de hoge kijkcijfers halsoverkop op zoek naar een nieuwe baan.

Angela heeft haar ontslag bij de AVRO ervaren als een enorme klap in het gezicht. “Dat was toen echt een klap in mijn gezicht, ik voelde me echt gedumpt. Als oud vuil aan de kant gezet na zo veel dienstjaren“, zei ze erover.

Nu is die ’te oude’ Angela dus weer eens het covermodel van de Avrobode. “Toch leuk om op de voorkant van de Avrobode te staan, 15 jaar nadat ik ‘te oud’ bevonden werd om nog het gezicht van de omroep te zijn. Toch veel mooie herinneringen.

Een paar jaar geleden stond Angela ook al op de cover van de Avrobode, maar toen was ze heel erg ontevreden over de coverfoto die gekozen was. “Djezus wat een lelijke foto“, brieste ze.

De Avrobode-cover:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen