Angela baalt van Avrobode-cover: ‘Jezus wat lelijk’

Angela Groothuizen is niet bepaald blij met de foto waarmee ze deze week de cover van televisieblad Avrobode siert. Dat laat het RTL 4-gezicht weten op Twitter. Groothuizen vertelt in het blad uitgebreid over haar nieuwe vijfuurshow RTL Live. Op de cover wordt verwezen naar het interview met een sprankelende foto van de televisiester. Zelf is ze er echter níet over te spreken. “Djezus wat een lelijke foto“, aldus de presentatrice, die vroeger Wie is de Mol presenteerde voor de AVRO.

Het is maar goed dat de Avrobode-foto niet dit weekend is genomen, want anders had ze er met een punthoofd op gestaan. Groothuizen werd zaterdag namelijk helemaal gek van het verkeer in Noord-Holland. Ze was op weg naar haar voorstelling in een Gronings dorp met de naam Winsum, maar was er bijna te laat.

Het verkeer stond volledig vast. “Vanuit Amsterdam lijkt het onmogelijk om naar het noorden te reizen. Zeeburgertunnel én A6 dicht. Al vijf kwartier onderweg en nu bij Naarden“, klaagde ze.

Pas na drie uur rijden was ze bij Joure, een dorp in Friesland op een uur afstand van Winsum. “Oefff nèt op tijd in Winsum“, twitterde ze later.

Na haar optreden twitterde Groothuizen een foto van zichzelf die pas écht niet Avrobode-waardig is. “Djezus, DIT is dus een lelijke foto!“, merkt een van haar fans op.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen