Cora van Nieuwenhuizen onwel voor camera Jinek

Cora van Nieuwenhuizen, de minister van Infrastructuur, werd gisteren onwel tijdens de informele heisessie van het kabinet. Het werd toevallig gefilmd door Jinek-verslaggever Jaïr Ferwerda. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Jaïr liep los rond bij de heisessie en trof op een gegeven moment Cora en haar collega Sigrid Kaag aan. “Hier in een uithoekje staan de dames alles door te nemen“, merkte de politieke journalist op. Hij wist toen nog niet dat Cora er niet best aan toe was.

Cora had duidelijk last van haar vinger: “Ik ben net door een wesp gestoken en het wordt nog steeds niet minder.”

Jaïr: “Gaat het of niet?

Cora: “Sigrid zei al: ‘Uitzuigen.’ Dat heb ik nog net geprobeerd, maar ik voel het wel…”

Jaïr: “O, vreselijk.”

Cora: “Ik voel het nog steeds, maar ik zal het wel overleven hoor. Dat komt wel goed.”

Even later was te zien hoe Cora aan haar hand zat te zuigen. Na afloop van het onderonsje met Jaïr is ze onwel vertrokken.

Premier Mark Rutte: “Nee echt? Ik heb wel reanimatie geleerd. Een wespenbeet weet ik eigenlijk niet. Waar is ze? Cora!!!!! Ik ga nu naar Cora toe.”

Gastvrouw Eva Jinek: “We hebben nog even gebeld met de woordvoerder van Cora van Nieuwenhuizen om te vragen hoe het met haar gaat. Ze kreeg na de wespensteek nog een allergische reactie en voelde zich niet lekker, maar inmiddels gaat het allemaal gelukkig weer goed met de minister.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen