Anna Nooshin wil geld geven aan Beiroet, doet research

Anna Nooshin wil geld doneren aan de slachtoffers van de Beiroet-explosie. Ze doet momenteel research welke organisaties het beste zijn om te steunen. Dat laat de topinfluencer weten op Instagram. Anna is heel erg begaan met de slachtoffers van de explosie. “2020 wilde echt even bewijzen welke shitshow het nog meer in petto heeft voor de wereld, hè? Kun je je voorstellen dat je crisis na crisis bezweert en dan wordt geraakt door een catestrofe van deze omvang?

Het is echt verschrikkelijk, vindt Anna. “Ik zie zo veel mensen in Beiroet die hun huizen ter beschikking stellen nu velen die van hen hebben verloren in een oogwenk.”

Momenteel is ze alles even aan het uitzoeken. “Op dit moment ben ik research aan het doen naar betrouwbare bronnen om aan te doneren. Ik hoop dat meer mensen hetzelfde doen.”

Collega-BN’er Daphne Deckers heeft al een goed doel gevonden, namelijk Het Rode Kruis. Ze roept haar volgers op om daaraan te doneren.

De explosie in Beiroet was gisteren het openingsnieuws van de talkshow Op1. Danny Ghosen was uitgenodigd om daar als Libanees over te komen praten, maar zorgde met zijn beschuldigende vinger naar Israël voor woedende kijkers.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen