Nikkie Plessen drinkt rosé liefst met twee blokjes ijs

Geplaatst op wo 05 aug 2020 om 14:55

Rosé is het favoriete zomerdrankje van RTL Boulevard-ster Nikkie Plessen. Ze drinkt het graag met twee blokjes ijs, omdat dat lekker fris en koel is. Dat geeft ze aan in een persoonlijk interview met de Grazia. Nikkie hoeft niet lang na te denken als ze gevraagd wordt naar haar favoriete zomerdrankje. “Rosé, het liefst met twee blokjes ijs, want in de hete zon is-ie gewoon extra lekker als hij steenkoud is. En overdag ben ik van het sparkling water met citroensap“, legt ze uit.

Qua eten houdt ze heel erg van sushi. “Ik ben gek op sushi, eigenlijk is dat mijn zomer, herfst, winter én lente food, maar op zomerse dagen bestel ik het wel extra vaak.”

Vooral sushi zonder rijst vindt ze lekker, omdat je daar niet dik van wordt. “Ik houd heel erg van sashimi, dat is lekker licht. En op vakantie bestel ik ook graag fruits de mer, zo’n schaal met vis, oesters en mosseltjes.”

Verder is ze ‘gek op salades’. “Voor de lunch maak ik vaak een salade met sla, komkommer (ook een ingrediënt van dit nieuwsartikel, red.), hüttenkäse, avocado en tomaat, dat vult heel erg, maar is wel licht verteerbaar.”

Als de sashimi of salade alsnog op haar heupen terecht komt, dan trekt ze direct haar sport-bh aan om zich even in het zweet te werken. “Mijn ultieme tip is: sporten. Vaak denken mensen dat ik niks doe, maar ik sport zes keer in de week.”

De 35-jarige Nikkie is een echte fitgirl. “Het is echt niet dat ik vanzelf in shape blijf, zeker niet nu ik ouder word. Ik doe een combinatie van cardio en kracht: drie dagen per week ren ik tien kilometer hard en de andere drie dagen train ik met gewichten.”

Foto: RTL
36 Reacties op “Nikkie Plessen drinkt rosé liefst met twee blokjes ijs”


 1. Dominic

  Wat een nieuws

  O wacht het zijn de tokkies van RTL BLVD.

 2. Roel Driesvink

  Goh…

 3. ZeerNetteDame

  Ik ben meer benieuwd wat haar man dagelijks drinkt. Die kan allang stoppen met werken, ware het niet dat Nikki ervan houdt al zijn geld op te maken met haar blablabla chocoladevla.

 4. niksie

  Kolere, wie heeft deze uitspraak genoteerd ? allemachtig, kan het nog erger?

 5. De Klantenservice

  Graag je pleurismuil houden Niksie. Je stelt niksie voor en je boeit me niksie. Domme troela!

 6. Arnoud

  Ik vind het leuk om te weten

 7. Curryworst

  Van veel rosé met ijs moet Nikkie plassen.

 8. Master Beer

  Wauw! Wat een primeur. Interessant verhaal. Kom, ik ga nog even een banaan lezen.

 9. Wendy's dealertje

  Beetje jammer dat de afmetingen van de ijsklontjes er niet bij staan in dit artikel.

 10. Kanjer.

  O.M.G….Dit is nou werkelijk iets wat me totaal niet intereseert.
  Hou aub stil over die Nikki Plassen.

 11. Arie

  Komkommer, heerlijk.

 12. WEST*

  geweldig nieuws hè nou ik drink PG thee met citroen , lest de dorst op een geweldige manier! Nou als dit geen nieuws is, dan weet ik het ook niet meer !

 13. Huismaker

  Heerlijk. Echt nieuws voor bejaarden en wanhopige huisvrouwtjes. Want hun motto is: “We kunnen er toch niets aan doen”. En dan straks weer snel naar RTL kijken om de dag laten eindigen.

 14. Trudy

  Waarom staat dit nou niet op de voorpagina van de Telegraaf.. ?
  Leeghoofd met leeg nieuws

 15. Plop!

  Ik dacht al, goh, wat zal onze Nik toch wel drinken als het warm is…….

 16. Harry

  Het is heel simpel:

  Mevrouw Plessen is nu eenmaal

  geboren dus heeft ze het recht

  om te praten. En omdat mevrouw

  Plessen liever praat dan dat ze

  iets zegt, is een graaggeziene

  gast op de commerciële zenders.

  Als tegenprestatie wordt haar ego

  gestreeld en haar kas flink gespekt.

  Mevrouw Plessen is dus gewoon

  mevrouw Plessen en daar moeten

  we het maar mee doen, of ze nu

  vanzelf in shape blijft of niet…

 17. Hahahahahahaha

  Ik denk dat deze snollebakje s avonds in bed ook graag met ijsklontjes speelt

 18. AHerlebnis

  Tieten los in de kooi als ze zit te Netflixen, met een glas rosé PLUS 2 ijsklontjes (!) i de hand. Ik ben blij dat ik dankzij deze wetenschap weer verder kan met m’n leven….

  Wat een non-informatie! Dat MC nog de moeite neemt om het op te nemen…

 19. Geronimo

  Typisch nouveau riche gedrag. Een ietwat ordinaire stijl dus.

 20. man pan

  Teveel sushi leidt tot kwikvergiftiging dus meid, vooral lekker dooreten!

 21. Ikke

  Verder geen nieuws? Blijf dan maar weg, missen we niks aan.

 22. ZeerNetteHeer

  Al is Nikki Plessen nog lang niet blut
  Er groeit geen haar meer op haar kut
  Nee, dat haar heeft zij niet verloren
  Nikki heeft het gewoon afgeschoren
  En als het heet wordt, door die kale boel
  Maakt ze het met 2 ijsblokjes weer koel.

 23. azijnzeiker

  Wat een nieuws dit artikel, weten jullie wat pas nieuws is dat ik het liefst azijn drink zonder ijs. Dat is schokkend wereld nieuws!.

 24. Teuntje

  Nikkie PLassen de aso van RTL4

 25. Daan

  Droeftoeters die ijsblokjes bij witte wijn of rosé doen zijn vaak het ergst. #oftewelzijnsimpelezieltjes #stiktdewereldvanoverigens 😀

 26. Joe Banana

  Ik ben erg blij met vrouwen als Nikkie die er gewoon goed uitzien en dat ook graag laten zien. Geniet er nog maar even van, want over een tijdje worden de schermen gedomineerd door inclusieve types met hoofddoek. Zitten we daar soms op te wachten?

 27. shrink

  Ha ha ha die komkommer. Ik durf te wedden dat sommige lezertjes van MC het niet eens snappen, te weten de lezertjes die Promenade een stom programma zonder humor vinden.

 28. Sookie Stackhouse

  MC weet van achterlijkheid niet meer waar ze over moeten schrijven…..Paupersite!

 29. Guttegut

  MC gaat vandaag voor het wereldrecord nutteloze kutberichten

 30. Jan de 💩

  Ik ga poepen.

 31. robert

  O ja, en ik werk ook nog. Nou ja, werken … Beetje slap lullen bij Boulevard. En ik heb ook nog kledingwinkel en gezin en vrienden en glas rosé en ik ben full of shit. Waar ik al die tijd vandaan haal? Kind, dat vraag ik mij ook elke dag af.

 32. Ome Cor

  Van mij mag ze dat van die rosé, die ijsklontjes en die sushi nog eens heel uitvoerig uitleggen want ik snap het nog niet zo goed allemaal. Lijkt me derhalve een uitstekende kandidaat voor Zomergasten volgend jaar. Ben ook al benieuwd naar de fragmenten die ze wil laten zien. Kan niet wachten……..

 33. Dominee Bonk

  Ik ken de naam Nikkie Plessen niet, ze lijkt me een totaal nietszeggend wezen, niet intelligent, zoals ik. Waarom staat dit soort in de belangstelling? Amen

 34. P. de Rast

  Ik ben onlangs overgestapt op Pepsi Max Cherry uit blik, de verfrissende dorstlesser.

 35. Wachter

  MC bespaar ons toch dit non-nieuws.

 36. Jan Hoekstra

  Dat schrijf ik even op in mijn agenda.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.