André ziet Monique-interview op SBS 6: ‘Emotioneel’

André Hazes jr. heeft donderdag en vrijdag aandachtig naar het tweedelige Shownieuws-interview met zijn grote liefde Monique Westenberg gekeken. Het emotioneerde hem. Dat vertelde hij zondag aan Shownieuws. Verslaggever Mark Schaaf sprak met André over zijn nieuwe album en zat kwispelend aan de desk van de showrubriek: hij was razend enthousiast. Bart Ettekoven vond de muziek bijzaak en was vooral benieuwd wat André vond van het grote Monique Westenberg-interview.

Bart weet dat André een vaste kijker is van Shownieuws. “Ik vroeg me af: we hadden natuurlijk van de week dat interview met Monique twee avonden lang. Ik weet dat André ook naar ons programma kijkt, dus die heeft daar ook naar gekeken.”

Monique liet zich in het interview niet alleen uit over het slipje van Bridget Maasland, maar klaagde ook dat André er gedurende de eerste drie jaar niet voldoende was voor hun zoontje.

Mark: “Ja, ik vroeg hem: ‘Hoe vond je dat? Heb je het gezien?’ Hij was daar eigenlijk heel erg geëmotioneerd over, omdat het voor hem best wel een klap was om te horen uit de vrouw waarvan je houdt dat hij er de eerste drie jaar gewoon te weinig was voor z’n kleine. Dat vond hij héél erg heftig en aangrijpend om te zien.”

Inmiddels gaat alles weer helemaal goed tussen André en Monique. Speciaal voor Shownieuws had Monique een videoboodschap ingesproken voor André. Daarin gaf ze aan hoeveel ze van hem houdt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen