Angela de Jong slacht Rolf Wouters af op de radio

Het is maar goed dat Angela de Jong vanochtend een flinke portie plexiglas voor haar neus had op NPO Radio 1, want ze was flink aan het spuwen op de tv-comeback van Rolf Wouters. Dat was te horen op de radio. Rolf keerde gisteren terug op de buis bij SBS 6, waar hij de nieuwe quiz Split Screen presenteerde. “Het viel natuurlijk enorm tegen, laten we heel eerlijk zijn. Het ligt natuurlijk ook wel voor de hand als je het heel erg op een voetstuk zet van tevoren“, aldus de opiniedraak van het AD.

Waarom genoot ze niet van Split Screen? “Het was langzaam, het was heel erg saai en waar Rolf Wouters altijd heel erg goed in was kwam hier totaal niet uit de verf.”

Ze doelt op de ironie en energie waar Rolf vroeger mee presenteerde. “Dat wordt sowieso lastig als er weinig publiek is, maar ik miste gewoon ook zijn persoonlijke stempel op de show.”

Angela begrijpt er helemaal niets van dat Rolf ja heeft gezegd tegen John de Mol. “Als je nou vijftien jaar hebt gewacht op een comeback en altijd hebt gewacht op het perfecte format, dan snap ik dat niet helemaal. Het was een kleine teleurstelling.”

Het zal wel voor het geld zijn, briest Angela.” Was het geld op als boer in Portugal of was het dan toch weer de hang naar de camera’s dat je ja zei? Ik dacht: als je het nou vijftien jaar hebt weten uit te stellen en hebt gezegd dat je vijftien jaar zonder camera’s kon, wat was er dan in dit format dat je dacht: ja, laten we het doen?

Foto: NPO

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen