Zomerpaniek RTL compleet: Gooische Vrouwen stopt

RTL is helemaal verbijsterd dat de kijker dit jaar niet langer slaafs voor de buis blijft zitten om zich door een herhalingenjungle heen te worstelen. Niet alleen wordt er ingegrepen op prime time – de dramatisch slecht bekeken herhaling van Rooijakkers over de Vloer wordt ingeruild voor Britain’s Got Talent – maar ook op de late avond gaat het roer om: na nog geen twee weken worden de herhalingen van Gooische Vrouwen van de buis gegooid. Op donderdag is de laatste uitzending van de serie.

Gooische Vrouwen lag al niet meer zo lekker, want een fout grapje is tegenwoordig al snel discriminatie, racisme, seksisme of homofobie en de Linda de Mol-serie is een aaneenschakeling van foute grappen en karikaturen. Snel van de buis dus.

Die 200.000 kijkers van Gooische Vrouwen helpen RTL 4 niet vooruit. De zender denkt dat Bridget Maasland het beter kan. Er worden daarom herhalingen ingezet van haar bitchy kennisquiz De Zwakste Schakel.

Het lijkt erop dat RTL 4 behoorlijk spijt heeft van zijn beslissing om een maand lang in lockdown te gaan. De kijker pikt het niet, vertrekt en masse en stapt massaal over naar de NPO of naar Netflix.

Al met al niet zo’n lekkere lead-in voor de najaarsprogrammering dus.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen