Natacha Harlequin wordt dé vooravondster van SBS 6

Natacha Harlequin houdt een mooie tv-klus over aan haar veelbesproken optreden in de door 1,7 miljoen mensen bekeken racismespecial van Veronica Inside. Ze wordt dé nieuwe vooravondster van SBS 6. Dat heeft de tv-zender zojuist laten weten. Hoewel eigenlijk het plan was om elke avond van 18.00 tot 19.00 uur een talkshow te gaan maken met Gordon en Patty Brard, gaat dat tijdstip nu naar Natacha. Zij zal vanaf 31 augustus elke werkdag te zien zijn met Dit Vindt Nederland.

Dit Vindt Nederland, een productie van John de Mol, gaat over de actualiteit van de dag. “Actuele stellingen, dagelijks gepeild door onderzoeksbureau Motivaction vormen de basis van het programma. De stellingen worden in de studio bediscussieerd door krachtige persoonlijkheden. Maar we geven vooral het woord aan mensen uit de praktijk; de Nederlandse werkvloer.”

Het is Natacha’s presentatiedebuut. In het dagelijks leven is ze strafrechtadvocaat. “Ik ben opgetogen als presentator de gesprekken te mogen leiden bij Dit vindt Nederland! Een breed actualiteitenprogramma waarin we dagelijks het zuur en het zoet de revue laten passeren. Een show voor en door alle Nederlanders waarin iedereen zich kan uitspreken. Met respect en belangstelling voor elkaar. Laten we praten!

Natacha wordt dagelijks bijgestaan door de van Omroep Brabant afkomstige journalist en presentator Mart Grol. Meermaals per uitzending duidt hij wat Nederland vindt en voorziet de onderzoeksresultaten van extra context.

Mart Grol: “In dit programma komt voor mij als journalist alles samen. De actualiteit van de dag en echte verhalen van echte mensen. In de media bestaat het beeld dat we in een sterk verdeeld land leven. Op mijn scherm wil ik met feitelijke data laten zien wat Nederland echt vindt en of het beeld wat we van ons land hebben klopt.

Dit Vindt Nederland zal dagelijks vooraf worden gegaan door de 5 Uur Show met eveneens twee serieuze gezichten: Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo. De campingkijker zapt alvast gillend weg.

Foto: William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen