MAX wil Rob Geus niet: ‘Geen opvanghuis zielige egels’

Jan Slagter vindt het hartstikke leuk als Piet Paulusma naar zijn omroep MAX wil komen, maar hij trekt een grens bij Rob Geus. “MAX is geen opvanghuis voor zielige egeltjes“, zegt hij tegen het ANP. Het is niet zo dat Slagter allemaal noodtenten in het MAX-gebouw zet om afgedankte SBS-coryfeeën op te vangen. Geus hoeft dus niet aan te kloppen. “Piet Paulusma is een klasse apart. En ik heb niets tegen Rob Geus. Maar ik zie niet hoe hij en zijn programma’s bij MAX zouden passen.

Slagter wil Paulusma nog steeds graag hebben. “Als er iemand bij Omroep MAX hoort, dan is het Piet“, heeft hij gezegd in een dubbelinterview met Paulusma bij Omroep Friesland.

Paulusma daarop: “Ik ga lekker met Slagter koffiedrinken. We zijn elkaar wel vaker tegenkomen. We gaan kijken of het gaat lukken.

Slagter begrijpt niet wat John de Mol allemaal aan het doen is bij SBS. “Piet Paulusma is de bekendste weerman van Nederland. Hij scoort torenhoge kijkcijfers. Ik snap echt niet wat er in het hoofd van John de Mol is omgegaan om het contract niet te verlengen, maar goed, dat is aan hem.”

Ik vind het wel geweldig dat Nederland als het ware in opstand komt. Laat het maar gebeuren.

Foto: MAX, SBS

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen