Quinty eet appeltaart: ‘Mijn appelintolerantie is voorbij’

Na lange tijd min of meer vast te hebben gezeten in de Verenigde Staten, is Quinty Trustfull nu alweer een paar weken terug in Amsterdam en ze geniet met volle teugen van onze hoofdstad. Ze is gisteren met een vriendin gezellig naar Winkel 43 in de Amsterdamse Jordaan gegaan, een cafeetje dat bekendstaat om zijn ambachtelijke appeltaart. Hoewel Quinty eigenlijk een appelintolerantie heeft, besloot ze een hele punt te nemen en wat blijkt: die appelintolerantie is ineens weg.

Quinty is blij verrast. “Ik heb inderdaad een appelintolerantie, maar had het ervoor over (het is de lekkerste van Amsterdam) en… nergens last van! Dus wie weet ben ik er wel overheen gegroeid. Kan dat? Anybody?

De presentatrice schaamt zich er niet voor dat ze een heel stuk appeltaart heeft gegeten. “Voor de mensen die zich afvroegen of ik zo’n groot stuk appeltaart wel helemaal opeet, yes!

Al met al is het dus fijn nieuws dat Quinty over haar appelintolerantie heen is gegroeid. Het zou ook goed kunnen dat Quinty zich destijds wíjs heeft laten maken dat ze een appelintolerantie heeft. Tegenwoordig denken immers zelfs nagelstylistes al verstand te hebben van voedselintoleranties en -allergieën.

Vorige maand liet Patty Brard zich bij een schoonheidssalon wijsmaken dat ze allergisch is voor varkensvet, yoghurt, chocolade, mosterd en kaneel. Sindsdien durft ze niet eens meer de Albert Heijn binnen te lopen.

Lees ook: Patty Brard eet varkensvlees, hele nacht rechtop in bed (18 juni)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen