Vijf maanden na Brazes: Evert rekent op Hazes-huwelijk

Vijf maanden nadat de Brazes-romance met een knal ten einde kwam – de media stonden er bol van – verwacht Evert Santegoeds dat André Hazes jr. later dit jaar wéér een Hazes-bom laat vallen. Wrijvend over zijn glazen bol ziet de hoofdredacteur van Privé een Hazes-huwelijk aankomen. André wil afrekenen met zijn verleden met Bridget ‘slipje’ Maasland en trouwen met zijn Monique Westenberg, verwacht Evert. “Ja, volgens mij gaat het heel erg goed“, zegt hij in Shownieuws.

Door de coronacrisis zijn André en Monique volgens Evert heel erg naar elkaar te gegroeid. “Ze zijn natuurlijk heel erg op zichzelf aangewezen geweest. Ongeveer vanaf het moment dat André weer thuiskwam, brak de corona los en toen zaten ze inderdaad met elkaar op de bank voor het eerst. Dat zijn ze heel goed doorgekomen.”

Evert denkt dat hij later dit jaar weer heel wat pagina’s kan vullen met een op handen zijnd Hazes-huwelijk. “Er is hoop en ik denk dat het wel goed gaat komen en er vandaag of morgen of in elk geval nog ergens dit jaar een aanzoek komt en een huwelijk.”

Het huwelijk zal even ‘on hold’ gezet worden door de coronacrisis, verwacht Evert. “Zodra dat weer mag… Ik denk dat ze met het feest even wachten tot het weer normaal is, want een Hazes-bruiloft op anderhalve meter zie ik helemaal niet gebeuren.”

Of Evert welkom is op de sterrenbruiloft is nog maar de vraag. Eerder dit jaar onthulde hij, tot André’s grote ergernis, dat de volkszanger Bridget bedroog tijdens toiletseks met Monique.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen