Vijf maanden na Brazes: Evert rekent op Hazes-huwelijk

Geplaatst op zo 12 jul 2020 om 10:10

Vijf maanden nadat de Brazes-romance met een knal ten einde kwam – de media stonden er bol van – verwacht Evert Santegoeds dat André Hazes jr. later dit jaar wéér een Hazes-bom laat vallen. Wrijvend over zijn glazen bol ziet de hoofdredacteur van Privé een Hazes-huwelijk aankomen. André wil afrekenen met zijn verleden met Bridget ‘slipje’ Maasland en trouwen met zijn Monique Westenberg, verwacht Evert. “Ja, volgens mij gaat het heel erg goed“, zegt hij in Shownieuws.

Door de coronacrisis zijn André en Monique volgens Evert heel erg naar elkaar te gegroeid. “Ze zijn natuurlijk heel erg op zichzelf aangewezen geweest. Ongeveer vanaf het moment dat André weer thuiskwam, brak de corona los en toen zaten ze inderdaad met elkaar op de bank voor het eerst. Dat zijn ze heel goed doorgekomen.”

Evert denkt dat hij later dit jaar weer heel wat pagina’s kan vullen met een op handen zijnd Hazes-huwelijk. “Er is hoop en ik denk dat het wel goed gaat komen en er vandaag of morgen of in elk geval nog ergens dit jaar een aanzoek komt en een huwelijk.”

Het huwelijk zal even ‘on hold’ gezet worden door de coronacrisis, verwacht Evert. “Zodra dat weer mag… Ik denk dat ze met het feest even wachten tot het weer normaal is, want een Hazes-bruiloft op anderhalve meter zie ik helemaal niet gebeuren.”

Of Evert welkom is op de sterrenbruiloft is nog maar de vraag. Eerder dit jaar onthulde hij, tot André’s grote ergernis, dat de volkszanger Bridget bedroog tijdens toiletseks met Monique.

Foto: SBS
26 Reacties op “Vijf maanden na Brazes: Evert rekent op Hazes-huwelijk”


 1. Plop!

  Ouwe theemuts, wat interesseert het je?

 2. Truus

  Dat zoveel domheid domme André en geraffineerde
  Monique zoveel aandacht krijgen 🤡

 3. Wolter

  Bridslet gaat iedere dag huilend naar bed.

  Ze mist zijn euro’s

 4. Greet

  Zodra André weer met zijn neefje op stap gaat weet je dat het mis gaat. 2 lage Iq’s bij elkaar.En maar zuipen.Ik zeg neem een oudere begeleider in dienst met verantwoordelijkheidsgevoel en minder je optredens.

  Maar die hele André Hazes kan me niets meer schelen, daar geef ik geen cent aan uit. Wat een tokkie-familie zeg.

 5. Suckerpunch

  Hou toch eens op met dat Beodget/Andre gedoe, who cares…

 6. Theo

  Wat een onzin verhaal.

 7. Bejaardenhuis

  Dreetje valt toch op ouwetjes?nou dan weet ik er nog wel een paar als het met Moontje voorbij is

 8. Evert

  Zeg Santegoeds ga eens wat nuttigs doen met je leven man

 9. Medusa

  Och jee het was weer even (volgens MC véél te) lang stil rondom Britslet en André jr.
  wie of wat moet ik doen om die Hazes clan niet meer door mijn strot te duwen. Dit is veel te veel overkil snap dat dan.

 10. Jantien Visser

  Och mijn hemel! Moeten we straks ons ook nog door die bombarie van het huwelijk van dit stel heen worstelen. Help!!

 11. joke wildschut

  Totaal niet belangrijk.Na de coronacrisis zullen er meerdere stellen in het

  huwelijksbootje stappen!

 12. Jeroen Smits

  Het is een groot raadsel waarom types die zo fout zijn zoals Mattie, Genee, de Roelvink en Hazes steeds maar aandacht en een podium krijgen. Het kan alleen maar commercie zijn want het is plat stijlloos maar vooral gênant.

 13. Fenna

  Ik vind het vies plat volk.

 14. Matthijs Zelf.

  Geef mij Bridget maar.

 15. Annelien Plasgoot

  Ordinair is nog een te mooi woord voor dit kermisvolk.

 16. Midget Braasland

  Ik zal wel niet welkom zijn.

 17. Pauline

  Misschien wordt die snol ook wel uitgenodigd voor het feest…
  Dan kan ze haar ondergoed beter thuis laten…

 18. Harry

  Ik vrees enorm voor een volgende

  Hazesgolf…

 19. Garry glamour

  Hazes , je bedoelt dwazes, Evert Santegoeds
  Zelden zo,n mediageile familie gezien .
  Je kunt niet om ze heen , ma Hazes die elke noot die de ouwe Hazes ooit zong financieel uitmelkt , dochter Hazes die erbij loopt als een knakentemeijer en er af toe een paar zuivere noten uitkweelt , zoontje Hazes die alles het bed in sleurt waar haar op zit en meer tatoos heeft dan een gemiddeld motorclublid .
  Ik moet toegeven dat zoontje af en toe leuke nummertjes zingt , maar dat is bijzaak in de familie Hazes.
  Media , verlos ons van de Hazesclan en maak ze niet belangrijker dan ze zijn , 1 maandje geen Hazes aub , doe het voor Nederland please doe het .

 20. Andre Hazes ☑️

  Toch zou ik nog weleens een triootje willen met deze 2 blonde tijgers.

 21. Chelsey

  Zo zie je maar, het coronavirus heeft dus net zoals vrijwel alles in het leven voor- en nadelen! Op dus naar die tweede super golf met bijbehorende super intelligente locale lockdowns! Hoe dan ook fijn voor Andre, monique en natuurlijk André junior dat het nu zo goed gaat met ze en ze weer een gelukkig gezinnetje vormen! Bridget die door dit alles nu een grote wijze meid is geworden kan zichzelf genoegzaam bevredigen met het slipje op de enkels zonder dat zij anderen daarmee lastig valt, dat komt dus ook wel weer goed! Ze heeft nu nog even het nakijken doordat ze de strijd terecht verloren heeft van Monique. Dit nadeeltje zal na verloop van tijd ook voor Bridget Maasland omslaan naar een mooi voordeel! Dat is het wonder van een leven!

 22. anoniem

  domme domme andre

  niet nooit trouwen

  zo kan het ook

 23. Teuntje

  Tokkievolk zorgt weer voor aandacht als ze trouwen is het niet te hopen dat Bridslet met de broek op dr enkels binnenloopt

 24. Garry glamour

  Hazes en trouwen , Bridget uitnodigen en haar op het toilet een flinke beurt geven .

 25. 123

  Weet iemand van wie die foto is, i.e. welk programma?

 26. Snorlax

  En die Monique zegt natuurlijk meteen ja. Die heeft geen zelfrespect, geen eigen geld en geen baan dus die kiest eieren voor d’r geld. Uiteraard zal dat huwelijk geen stand houden, er zullen nog zoveel verhalen naar buiten komen. Genant, maarja zolang die z’n creditcard geeft is het goed. Bridget heeft in ieder geval nog d’r eigen geld.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.