Tim Hofman krijgt drivetime-show op noodlijdend 3FM

Tim Hofman maakt deze zomer zijn eerste radioshow op NPO 3FM. Hij neemt de vrijdagen tussen 16.00 en 19.00 uur over van Frank van der Lende en Eva Koreman. Dat heeft BNNVARA laten weten. Tim doet het niet alleen: elke week nodigt hij een bekende gast uit om hem als sidekick te vergezellen. “Ik heb veel zin om deze zomer radio te maken voor 3FM. Ik ben een ontzettende muziekliefhebber en dat kan ik mooi kwijt op de vrijdag op 3FM“, zo laat de tv-ster weten.

In de 3FM-middagshow staat zijn liefde voor muziek centraal: ‘Tims muzikale favorieten komen voorbij, maar ook nieuwe muziek die je echt gehoord moet hebben’. “Lang verhaal kort: je komt die drie uur radio beter uit dan dat je ze in ging, zin in.”

Tijdens zijn eerste show, op vrijdag 24 juli, maakt Tim de show samen met Hou Je Bek En Bef Me-zangeres Merol. De andere twee uitzendingen zijn op 31 juli en 7 augustus. Wie dan zijn co-hosts zijn, is nog niet duidelijk, maar misschien is het wel zijn maatje Anna Nooshin.

Tim is onderdeel van het 3FM Vakantieteam, die tijdens de zomervakantie de vaste programmering overneemt:

6.00-9.00 uur: Wijnand Speelman presenteert van 20 juli tot en met 9 augustus Sanders Vriendenteam.

12.00-14.00 uur: Luc Sarneel (20 juli tot en met 2 augustus) en Mark van der Molen (3 augustus tot en met 16 augustus) nemen het lunchprogramma over van Timur.

16.00-19.00 uur: van 20 juli tot en met 9 augustus wordt ‘Welkom bij de Club’ op maandag tot en met donderdag gepresenteerd door Rob Janssen en op vrijdag door Tim Hofman.

19.00-21.00 uur: Vera Siemons neemt van 13 juli tot en met 2 augustus Avonturen van Mark over.

Foto: Sander Koning, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen