Luuk Ikink pleit voor Robert Jensen op Radio Veronica

Robert Jensen krijgt steun uit onverwachte hoek. Hij wordt door RTL Boulevard-ster Luuk Ikink naar voren geschoven als de ideale opvolger van Giel Beelen op Radio Veronica. Dat heeft hij gisteren gezegd in de uitzending op RTL 4. Luuk, die in mei nog een ‘RTL-leeghoofd‘ werd genoemd door Robert, ziet het wel zitten. Toen zijn collega’s in de studio Lex Gaarthuis en Dennis Ruyer opperden, liep Luuk niet echt warm. “Of lekker een beetje rellen met Robert Jensen“, tipte hij.

Mediakenner Rob Goossens op die suggestie: “Dat zou wel de stunt van de eeuw zijn in radioland.”

Luuk: “Ja, waarom niet? Dan heb je én Robert Jensen en Frank Dane aan de andere kant van Talpa-land. Ik zou het leuk vinden.”

Frank Dane is momenteel de ochtend-dj op de een na populairste radiozender van Talpa Radio: Radio 538. De kans dat Jensen ook voor Talpa komt te werken is vrij klein, omdat hij een beetje de paria van medialand is geworden.

Hoewel Jensen in 2013 nog wel voor Talpa werkte – hij maakte toen een talkshow op Veronica – is hij daarna volgens velen ‘geradicaliseerd’. Eerst had hij een pro-Donald Trump-show op YouTube, nu een anti-coronashow.

Andere dj’s die Luuk wel als opvolger van Giel Beelen zou zien, zet hij op Twitter op een rijtje: “Mijn top Radio Veronica Ochtendshow-wensen, in willekeurige volgorde en nogal onrealistisch.. maar toch: Robert Jensen, The Morning J.E.M., Het team van MIDNR, Bert van Lent, Adam Curry/Michiel Veenstra, Mark in the Dark (Mark vd Akker).

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen