Meilandjes tegen SBS-gepeupel: ‘Laat ons met RUST’

De Meilandjes vinden het hartstikke leuk dat ze miljonair zijn geworden door hun trouwe SBS 6-fans en ze zijn ook van harte welkom om de portemonnee te blijven trekken voor hun wijncollectie en van AliExpress gekopieerde kledinglijn, maar daar houdt het wel een beetje op. Al dat volk dat er genoegen uit schept om tijdens hun trip door Frankrijk langs hun beroemde ‘chateau’ te rijden, wordt van harte verzocht om lekker door te rijden. SBS-gepeupel voor de buis: ja, SBS-gepeupel in de tuin: nee.

Maxime Meiland is er helemaal klaar mee en doet een oproep via Instagram. “Joehoe, hier even een kleine oproep van mij“, laat ze weten.

Dan: “Ik ben zelf niet in Frankrijk, maar we hebben de laatste paar dagen en dus ook weer vandaag op het chateau heel veel mensen – hele lieve fans, dat wel – die onaangekondigd bij ons op het terrein komen en aangezien wij nu gesloten zijn, stellen we het heel erg op prijs dat mensen gewoon lekker thuisblijven of op hun vakantiebestemming, maar in elk geval geen bezoekjes meer brengen aan ons huis.”

De Meilandjes vinden het vervelend als fans onverwacht op bezoek komen. “Het is uiteindelijk ook gewoon ons huis en ons privé.”

De tv-familie is de laatste tijd negatief in het nieuws, omdat ze met iedereen ruzie maken. Eerst werd huisvriendin Caroline van Eeden terug naar Nederland gepest en laatst mocht huishoudster Nadège Coffinet met haar laatste vuilniszak mee naar het grofvuil.

Nadège voelt zich zó schofterig behandeld door de Meilandjes dat de dokter haar zelfs antidepressiva heeft voorgeschreven.

Lees ook: Nadège Coffinet aan antidepressiva door Meilandjes (8 juli)

Foto: Instagram

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen