Talpa niet om tafel met VI-mannen: gesprek afgelast

Het Talpa Network van John de Mol gaat op deze zomerse vrijdag tóch niet om tafel met de mannen van Veronica Inside. Er vindt geen gesprek plaats met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Dat heeft Johan zojuist laten weten aan RTL Boulevard. Veel mensen gingen er vanuit dat er na vandaag duidelijkheid zou komen over de toekomst van VI, maar de voetbaltalkshow blijft dus bungelen aan een zijden draadje. Gaan de heren straks vrolijk verder of is het over en uit?

De drie heren kwamen gisteren al samen in een Van der Valk-hotel in Zwollen, maar kwamen er toen niet uit. Vandaag zou een gesprek met Talpa plaatsvinden, maar dat gaat ook niet gebeuren. “Het was wel de bedoeling.

Het is voorlopig van de baan, meent Johan. “We hebben geen gesprek. Dat gesprek is afgelast en ik ga er verder helemaal niet op in. Ik ga er niet mee in de publiciteit. Gister was iedereen er, maar ik ga er niet op terugkomen.

Er komt volgens Johan ‘ongetwijfeld’ alsnog een vergadering maar Talpa, maar dus nog niet vandaag. Wat is er nu aan de hand? “We hebben drie mensen en dat zijn drie meningen en ik kan niet namens die andere mensen praten.

Wat wil hij zelf? “Ik heb er geen zin meer in, maar wat die andere mensen doen, die moeten hun eigen beslissing nemen.

Foto: SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen