Rob Jetten prijst Chateau Meiland en Ranking the Stars

Rob Jetten kijkt niet heel veel televisie, maar is wel fan van roze programma’s zoals Chateau Meiland met Martien Meiland en Ranking the Stars met Paul de Leeuw. Dat vertelt de D66-ster in gesprek met de VARAgids. Vanwege zijn werk in politiek Den Haag kijkt Rob vooral naar actuele programma’s, zoals de late talkshow Op1 of die van Eva Jinek. “Ontspannen tv-kijken zit er meestal niet in, vanwege lange dagen in de Tweede Kamer“, vertelt de politicus in de televisiegids.

Vooral urgente programma’s neemt Rob mee. “Actualiteitenprogramma’s als Goedemorgen Nederland, Eenvandaag, Nieuwsuur, Op1 en Jinek/Beau worden wel elke dag gescand.”

Als Rob iets meer tijd heeft, dan kiest hij wél voor amusement. “Is er ruimte voor een lekker ontspannen tv-avond dan komen programma’s als Binnenstebuiten, reisprogramma’s of docu-series voorbij maar soms ook Chateau Meijland of Ranking the stars om eens lekker te lachen.”

Over roze gesproken: welke mannen in de Tweede Kamer vindt hij eigenlijk lekker? “Ik zit naast Jesse Klaver, die heeft wel heel mooie krullen“, zegt hij.

Jesse heeft in elk geval geen sixpack. “Ik denk dat Mark Harbers behoorlijk fit is“, werpt hij tegen.

Het VARAgids-interview met Rob Jetten kunt u lezen via Blendle.

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen