Shownieuws-sterren hemelen André Hazes jr. op

André Hazes jr. wordt buiten Hilversum door veel mensen uitgekotst, maar heeft in Hilversum een hele hoop vrienden. Ook bij Shownieuws zijn ze heel erg van hun tv-collega gecharmeerd. Dat bleek gisteren tijdens de uitzending op SBS 6. André heeft ondanks corona weer opgetreden en Shownieuws was daar bij. “Het is bij hem altijd een feestje in die zaal en dat kan nu niet. Alleen al het feit dat je niet mag meezingen is bij dit soort concerten heel raar“, sprak Bart Ettekoven.

Bart had het erover dat André maandenlang niet heeft kunnen optreden. De zanger verveelde zich zó met zijn gezinsleven dat hij op een gegeven moment een eigen YouTube-talkshow begon waarin hij zichzelf wat gouden platen liet uitreiken. Om te kotsen, maar Bart vond het hartstikke goede content.

Bart: “Hij heeft zich niet verveeld. Hij had eerst nog wat goede gesprekken thuis te voeren met Monique, toen is hij een hele leuke YouTube-show gaan maken en – ik weet niet of het jullie is opgevallen – hij ziet er ook heel anders uit.”

De Weekend-baas doelt erop dat André flink in de sportschool is gaan hangen. “Hij is topfit, hij is als een gek gaan sporten. Kijk naar deze foto’s, dat is wel een significant verschil.”

Ook Patty Brard is helemaal onder de indruk. “Ja, fantastisch, dat heeft hij goed gedaan. Het was ook wel even nodig om weer eventjes de boel op de rit te krijgen. Niet alleen thuis, maar ook in het bolwerk en ook qua lichaam. Dat is hem goed gelukt.”

Bart: “Hij heeft ook langer haar, significant langer haar. Hij wil een beetje de look van zijn toetsenist nabootsen. Een knappe gast ook. Hij denkt: wat hij kan, kan ik ook.”

Presentatrice Airen Mylene wegzwijmelend: “Volgens mij staat André alles.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen