Gerri Eickhof over de zeik, wil geld terug van Ziggo

Gerri Eickhof, sterverslaggever van de NOS, is helemaal over de zeik. Hij is woest op Ziggo, omdat zijn tv en internet al dagen hapert en hij daardoor niet normaal kan werken. Dat geeft hij aan op Twitter. Gerri was eerder deze week al over zijn toeren en twitterde hij teksten als ‘kut-Ziggo’, maar daarna kalmeerde hij alweer snel (“Ok, het werkt weer“). Een dag later, vrijdag, was het echter wéér raak. “En hopla! Voor de derde avond deze week lazeren Ziggo en de WiFi eruit.

Het gaat echt te ver, vindt Gerri. “De vorige twee keer waren vervelend, nu is het echt heel onhandig. Wat een prutsers zijn dat. Internet, radio, tv, alles.”

Het belemmert Gerri’s werk voor de nieuwsomroep. “Weer geen internet, tv, WiFi. Zo kan ik mijn werk niet doen. Gisterenavond nog ook al. Eerder deze week ook al. Ik wil mijn geld terug.

Ziggo reageert op z’n webcare’s. “Slechte timing, Gerri. Al komt een onderbreking nooit op een fijn moment. Heb je al gekeken of er een storing bekend is? Mocht je hier (nog) niets aantreffen, dan ontvang ik graag je postcode + huisnummer in een DM.

Die DM’s naar Ziggo helpen echter geen fluit, briest Gerri. “Ik wil mijn geld voor deze hele maand terug en kan iedereen adviseren een andere provider te nemen. Voor die brave meelevende reacties van hun webcare koop je geen brood. Prutsers.

Foto: NOS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen