SBS 6-vrijdag tóch niet op zwart als Voice terugkeert

De vrijdagavond van SBS 6 gaat tóch niet op zwart als The Voice eind augustus weer terugkeert met de Senior-variant. De zender gaat de nieuwe realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa inzetten. Dat heeft een woordvoerder laten weten. SBS 6 boekt momenteel succes op vrijdag met We Want More, maar de planning was om films te gaan herhalen als de grote concurrent RTL 4 zijn Voice-caroussel hervat. Nu kiest John de Mol er toch voor om de strijd niet zomaar op te geven.

De Brabantse Peter Gillis moet de Voice-killer worden. “Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken zwaait hij momenteel de scepter over tien vakantieparken in Nederland en België.”

Zijn bijna 30 jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen en dochter werken in het familiebedrijf. Hun nieuwe zesdelige soap laat het reilen en zeilen zien van de familie in tijden van corona.

Zenderbaas René Oosterman heeft er veel vertrouwen in. “Peter Gillis is een zeer succesvolle ondernemer die de kijker een blik in zijn privéleven en de manier waarop hij zaken doet gunt. Extreem rijk, maar tegelijkertijd een gewone Nederlander die het liefst met de camper op vakantie naar Zuid-Limburg gaat.”

In Familie Gillis: Massa is Kassa zien we hoe de ondernemer en zijn familie het bedrijf runnen en hoe zij omgaan met de stress die corona oplevert als eigenaar van vele vakantieparken in Nederland en België. Vakantie in eigen land was nog nooit zo actueel.

De soap, een productie van Concept Street, gaat op vrijdag 21 augustus om 21.30 uur in première op SBS 6. Wat er in het 20.30 uur-slot staat is nog niet bekend. The Voice Senior begint op vrijdag 28 augustus.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen