Sander Schimmelpenninck en Jensen vinden elkaar

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Op1-ster Sander Schimmelpenninck en talkshowhost Robert Jensen hebben elkaar gevonden. Ze delen een gruwelijke hekel aan de gerenommeerde mediasite Mediacourant. Dat is te lezen op Twitter. Robert was vorig jaar woest over het artikel ‘Robert Jensen hitst islamkritische achterban op‘ en Sander spuugt nu op het artikel ‘Fidan Ekiz kritisch over Sander Schimmelpenninck‘. De eerste vindt de showbizzsite te links, de ander juist weer te rechts.

YouTube-ster Robert Jensen liet vorig jaar boos weten: “Ik heb een hekel aan anonieme haatschrijvers/bloggers/journalisten. Wie is toch die valse bloedhond die Mediacourant volschrijft?

Hij krijgt nu steun van Sander Schimmelpenninck: “Godsallejezus wat een domme site is dat Mediacourant toch ook. Fuseer anders met de zolderkamerdebieltjes van DDS.

Hoewel de citaten van Fidan Ekiz in het artikel letterlijk zijn, heeft zij zich volgens Sander totaal anders verwoord. “Bovendien presenteer ik dat programma niet alleen, maar moet het altijd en eeuwig op de man“, briest hij over de kop van het artikel.

Meer fans

Mediacourant heeft overigens nog veel meer bekende fans. Zo zei tv-bobo Erland Galjaard ooit: “Het draait met name om sensatie, niet om inhoud. En de reacties zijn verwerpelijk.

Lubach-ex Janine Abbring: “Door die kutsite van Mediacourant durft geen BN’er nog ironie en/of humor te gebruiken in een interview. Alles wat je elders zegt wordt geciteerd als straffe uitspraak en hun zelf toegevoegde bagger staat niet tussen aanhalingstekens. Dus lijkt het alsof je dat ook gezegd hebt.

Roddeldoos Albert Verlinde: “Vaak denk ik na een paar berichten: ‘Wat heb ik nu eigenlijk gelezen?’ Dan zijn het berichten gebaseerd op één regeltje tekst van de televisie van de avond ervoor. Voor het echte nieuws hoef ik de site niet te lezen. De naam Mediacourant leek in het begin toch enig verstand van zaken te voorspellen, maar het is eigenlijk een vergaarbak voor ditjes en datjes.”

Linda’s herdershond Xenia Kasper: “Er stond een keer iets als: ‘Als je denkt dat Bridget een ijskast is, heb je Xenia nog niet ontmoet.’ Cliché, cliché. Wat ik wel te ver vind gaan: als een nieuw programma het de eerste avond niet goed doet, spreken ze op de site meteen van ‘een flop’. Flauw.

RTL-grootheid Peter van der Vorst: “Wat een sneu figuur is dat kereltje dat Mediacourant volschrijft toch.”

En pyromaan Cornald Maas: “Wat is Mediacourant toch een nare suggestieve alles uit z’n verband-trekkende koleresite – met abjecte lezers ook, afgaand op reacties.

Tijd voor de favoriete kliniek van Olcay Gulsen.

Foto: NPO, RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen