Connie Witteman: ‘Iedereen vindt mij geweldig’

Het is geen geheim dat BN’ers het liefst de hele dag door complimentjes krijgen. Sterker nog: er is een heel Aran Bade-achtig keffertjeskamp voor opgetuigd in Hilversum. ‘Wat zie je er goed úúúít!’ klinkt buiten Hilversum echter als nagels over een krijtbord. In de nóg narcistischere Instagram-werkelijkheid zijn er tegenwoordig sterren die de hele dag door complimentjes over zichzelf retweeten. Connie Witteman is daar één van: al haar stories staan dit etmaal in het teken van complimentjes.

Connie vindt het heerlijk om geprezen te worden. Ze krijgt veel privéberichtjes met lofuitingen en die worden door de societyster ongegeneerd openbaar gemaakt.

Een bloemlezing:

Eenzame Insta-volger: “Hoe moet ik 3 weken zonder jou en je lieve berichtjes en vooral je Power Quotes?! Help! Ik kan het nog niet alleen, liefde, ik heb je nodig 🙏. Niet om te slijmen, maar uit mijn hart ❤️.

Connie: “Weet zeker dat je het best ff zonder mij kan, ik reken op jou ❤️. C

Eenzame Insta-volger: “Hi lieve Connie, sorry dat ik even stoor maar ik weet het even niet meer… Ex man wil huis waar ik en mijn dochter in wonen (betaal al 3 jaar alles zelf!!) verkopen, huurhuis zit wachtlijst op van 9 jaar, sta 4 jaar ingeschreven,…

Connie: “Wat een trieste situatie voor jullie, sterkte en lieve kus 💋.

Eenzame Insta-volger: “Lieve connie wat is jouw kledingsmaak toch geweldig! Ik geniet er elke dag van, weer helemaal vrolijk. 🎊 🎉. Kan je anders niet eens een tour geven door je kledingkast, daar ben ik nou zoooo benieuwd naar! ❤️❤️ Dikke kus 😘.

Connie: “Fijn dat je het leuk vind 💋C

Eenzame Insta-volger: “Corrie, ik wil al 24 jaar een keer op stap met je, iedereen heeft een wens.

Connie: “Corrie wil misschien wel 😜 Maar Connie gaat niet mee. 💋 C.

Vorige week onthulde Connie dat ze zes uur per dag op Instagram zit. “Zes (!) uur, u leest het goed! Ik investeer die tijd liever in mijn échte vrienden of familie“, sneerde Weekend-baas Bart Ettekoven in een reactie.

Foto: Instagram

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen