Beroemd tv-format Taxi terug op de buis met Gordon

Het beroemde tv-programma Taxi dat in de jaren negentig een megahit was, keert terug op de buis bij SBS 6. De revival zal onder meer door Gordon worden gepresenteerd. Dat heeft Albert Verlinde gisteren onthuld in Shownieuws. Taxi is een programma waarin de bekende chauffeur openhartige gesprekken voert met zijn onbekende passagiers. De show is in het verleden gepresenteerd door Maarten SpanjerMichiel Romeyn en Joris Linssen. Hun opvolgers worden de sterren van SBS 6.

Het belooft heel wat te worden, aldus Albert. “Ja, het is de tijd dat oude tv-formules weer terugkomen, hè? Je wil van alles doen om te zorgen dat mensen weer lineair gaan kijken, dus gewoon op dít moment naar RTL of naar SBS of wat dan ook. Eén van die programma’s die terugkeert, heb ik gehoord in de wandelgangen, is het fameuze programma Taxi.”

De pilot van Taxi is al gedraaid. “Ze hebben al proefopnames gemaakt, heb ik horen vertellen, met Gordon en Dennis van der Geest. Dat vind ik een heel goede vondst. Als er één man is die in zijn programma’s laat zien dat hij goed kan luisteren en goede gesprekken, dan is hij het. Het is heel leuk. Er komt een soort poule van taxichauffeurs.”

Het blijft dus niet bij Gordon en Dennis van der Geest. “Er worden meer namen genoemd bij SBS 6 die ook achter het stuur kunnen gaan zitten.”

Albert denkt dat veel SBS’ers zitten te trappelen. “Het is als presentator je kans om je interviewtechnieken te oefenen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen