Beau vindt salaris leraren helemaal niet zo slecht

Geplaatst op do 09 jul 2020 om 14:00

Beau van Erven Dorens verbaast zich er een beetje over dat basisschoolleraren steeds om een hoger salaris vragen. Hij vindt hun salaris helemaal niet zo slecht. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in zijn talkshow op RTL 4. Beau begrijpt die commotie niet zo. “We hebben even opgezocht wat het gemiddeld inkomen van een basisschoolleraar is, dus niet zo zeer in het eerste jaar, maar gewoon het gemiddelde en dat is 4.470 euro per maand“, zegt de 49-jarige presentator, die zelf miljonair is.

Die 4.470 euro is ver boven modaal. “Dan reken ik ook even de vakantietoeslagen en andere dingen erbij. Het is stom dat ik het zeg, maar ik vond het niet eens zo ontzettend weinig eigenlijk.”

Thijs Roovers, de oprichter van het Lerarencollectief, daarop: “Ik heb drie vacatures bij ons op school, Beau, en je bent morgen van harte welkom om te solliciteren. Ook in onze vakantie nemen we mensen aan. We krijgen de mensen niet.”

Ik vind het ook een mooi bedrag, ik zit daar ook niet in voor het geld, maar blijkbaar is het niet genoeg om mensen te laten kiezen voor het primair onderwijs. Het werkt blijkbaar nog niet voldoende.”

Wat Beau precies verdient bij RTL is niet bekend, maar het zal boven de 500.000 euro per jaar (42.000 euro per maand) liggen. Zijn collega Eva Jinek verdient naar verluidt 1.000.000 euro per jaar bij RTL 4. Van Talpa’s belangrijkste talkshowhost, Wilfred Genee, is bekend dat hij 700.000 euro per jaar verdient.

Beau vertelde in 2017 nog dat hij vanwege de balkenendenorm – toen nog 180.000 euro per jaar – niet naar de NPO wilde overstappen. “Het moet een verdomd leuk programma zijn, wil ik bij de publieke omroep onder de balkenendenorm komen werken.

Foto: RTL
66 Reacties op “Beau vindt salaris leraren helemaal niet zo slecht”


 1. Suckerpunch

  Boeiend

 2. Martosaurus

  Een basisschool leraar heeft een prima salaris. De reden dat mensen niet voor het onderwijs kiezen heeft dan ook weinig te maken met het salaris, maar meer met de kinderen. Veel familieleden werken in het onderwijs en werkten vroeger in de stad, maar hebben een (lager betaalde functie) buiten de stad geaccepteerd. Er is zeker een lerarentekort, maar dit speelt voornamelijk in bepaalde (stedelijke) gebieden. Dat Beau en Genee teveel verdienen wisten we al.

 3. Ronnie

  Hij heeft natuurlijk helemaal gelijk.. basisschool leraren verdienen echt niet slecht en ze hebben ook nog eens 12 weken vakantie per jaar gemiddeld. Dat kunnen de meeste beroepsgroepen niet zeggen. En ze zullen vast meer in de avonden moeten doen, maar ook daarin zijn ze echt niet de enige beroepsgroep.

 4. Casper

  Beau komt zijn bed niet uit voor dat hongerloontje.

  Arrogante grachtengordel oliebol.

 5. Mousse

  @Ronnie, leraren 12 weken vakantie? Ja, theoretisch misschien maar de praktijk is dat echt anders.

  Ik geef je graag een advies ga eens praten met iemand uit het vak, een leraar dus. Ik denk dan dat je er zeker anders over denkt.

 6. Midi

  Leraren zijn notoire klagers. Wanneer er steevast wordt geroepen dat de salarissen ondermaats zijn, gaat men op den duur dat voor waar aannemen. Denk dat 90% van het lerarencorps hun inkomen direct kan opkrikken door hun parttime contract in te leveren voor een fulltime contract. Is het lerarentekort ook weer opgelost.

 7. Tsja

  Dat is echt een ruim salaris. Wat Beau zelf verdient is hierbij irrelevant.

 8. Witte de With

  @ Casper
  Aan je belabberde taalgebruik te zien ben je zelf een basisschoolleraar. Het is grachtengordeloliebol, niet grachtengordel oliebol.

 9. robb

  dat is het hoogste wat je kan verdienen bruto het laagste is het laagste is 30.000 incl vakantie geld nog geen 1600 per maand .

 10. Ger

  Beau is een mee prater totaal niet kritisch. Jetten: veel kinderen zijn analfabeet, welke kinderen? Allochtonen natuurlijk kijken de hele dag naar de Arabische zenders en de ouders spreken geen woord nederlands. En dan moeten de leraren het thuis probleem oplossen? OPZOUTEN JETTEN.

 11. Kim Wieft

  Bruto of netto?

 12. A.

  Huh? Volgens mij klopt dit bedrag niet echt..
  Na 10 jaar met een fulltime baan in het speciaal onderwijs zeker!

  Denk niet dat er veel mensen fulltime werken op de basisschool met al het werk wat er bij komt kijken. Ja lekker de vakanties, waarin je zit na te kijken en je lessen aan het voorbereiden bent.
  Maar goed, iedereen die anders beweert : ga vooral solliciteren! Als het zo makkelijk is en goed verdient, hoe komen we dan aan die tekorten??

 13. Johan

  Het salaris van een basisschool leraar vergelijken met dat van Beau slaat natuurlijk nergens op. Het salaris van een basisschool leraar is inderdaad niet zo slecht en de oplossing ligt ook niet direct in een verdere salarisverhoging. De werkdruk en onnodige rompslomp waar leraren mee worden geconfronteerd moet worden aangepakt zodat ze meer tijd over houden om bezig te zijn met de kinderen. Zodra de leraren meer voldoening halen uit het werk zal het makkelijker worden om meer leerkrachten aan te trekken.

 14. Eric

  4.470 euro

  Hoe komt hij daar aan? Ik mis dan zeker meer dan 1000 euro

 15. Frits

  Beau heeft gelijk.

  Het probleem is dat bijna alle leraren part timers zijn. Als je de salarissen verhoogt gaan ze nog minder uren maken en wordt het probleem eerder groter dan kleiner.

 16. Die hamster van Niels Holgersson

  In Finland is een universitaire opleiding vereist om voor de klas te mogen staan. In Nederland is ongeveer de helft van de pabo-cursisten een mbo-doorstromer. Geen wonder dat het vak geen aanzien heeft en het dus slecht betaald wordt.

 17. Midi

  Die tekorten komen voornamelijk doordat het vak van leraar een slecht imago heeft. Komt onder andere door de doorgeslagen feminisering. Zu daarom goed zijn om een wettelijk plafond in te stellen dat op een school max 50% van het lerarencorps vrouw is.

 18. valerie

  Het salaris van een leerkracht in het onderwijs is van een prima niveau, wellicht zelfs te hoog als je het vergelijkt met het aantal vrije dagen en secundaire voorwaarden ten opzichte van het bedrijfsleven. Stap anders over naar het bedrijfsleven, dan leren ze wat echte werkdruk is. Vergelijk het eens met de zorg, daar liggen salarissen pas laag !!

 19. Jaap

  Beau heeft gelijk dat het niet zo’n heel slecht salaris is, maar slaat de plank wel mis door te ilegen over dat gemiddelde bedrag, want dat is zéker niet het gemiddelde! De oplossing zou zijn in het heel gericht zoeken naar mannelijke zijinstromers met een garantie dat ze tijdens de overbrugging gecompenseerd worden voor verlies tov huidige salaris. Al die juffen werken allemaal part-time. Killing voor de kinderen. Zeker voor de wat meer rebelse jongetjes.

 20. EugeneKleefpamper

  (Basisschool)leraren zijn de connectie met de huidige arbeidsmarkt helemaal verloren. Ze denken dat ze meer stress hebben en harder moeten werken voor weinig geld. Ik zou zeggen: Kom eens in het bedrijfsleven werken. Wedden dat die stress vele malen hoger is dan wat ze nu zeggen te ervaren?

  En dan heb ik het niet eens over de 12 weken vakantie die ze hebben. De “studie” -kuch- dagen…

  Ik kan me ook niet anders herinneren dan dat leraren klagen over hun salaris. Het gaat telkens alleen maar over geld in het onderwijs. Het is nooit genoeg.

  Ik gun ieder een goed salaris, maar je kunt niet met droge ogen blijven volhouden dat leraren met 4500 euro bruto per maand slecht verdienen.

 21. Lies

  Leraren moeten niet zo piepen,zijn net als die boeren altijd maar klagen en zeuren.Mensen geniet van het leven en schenk een drankje in en zet heerlijke muziek van Gordon op en als je ogen sluit hoor je een engel zingen.

 22. Jacqueline

  Toen ik (40 jaar oud) op de basisschool zat, had alleen klas 1 van mijn school een juf. Voor klas 2 tot en met 6 stond een meester. Stuk voor stuk mannen met autoriteit en vooral veel kennis. Tegenwoordig is negentig procent van de leerkrachten vrouw en dan ook nog van het Vinex-type: niet-intellectueel, verzorgend ingesteld, bezoekt liever het Viva-forum dan dat ze een boek leest. Hun kennis en vaardigheden zitten al lang niet meer in vakinhoudelijke zaken, maar in differentiëren en dat soort modern geneuzel. De enige mannen die het in dat vak nog volhouden zijn mannen met sjaaltjes en wortelbroeken. Het vak leerkracht heeft alle aanzien verloren en zit hopeloos op slot.

 23. anoniem

  Vergeleken met zijn ondergeschikten lijken mij de arbeidsvoorwaarden in het onderwijs me net iets beter..

 24. Casper

  Witte de With
  do 09 jul 2020 om 14:24

  Wat heeft dat dan weer te maken met: Beau is een arrogante grachtengordel oliebol

 25. Arie Schoenlepel

  Daar heeft Beau gelijk in. Leraren klagen en zeiken maar door. Laat ze eens een paar weken in het bedrijfsleven aan de slag gaan. Daar krijg je minder betaald met heel wat meer werkdruk en amper vakantiedagen. Rot toch op met die losers. Ga werken en hou je kop! Of zoals m’n vader zei: “dan had je maar een vak moeten leren“. Pfff…

 26. Wendy's dealertje

  Oh, daar kan dus bezuinigd worden, zet maar terug naar modaal.

 27. chris?

  Ik vind het salaris voor Beau helemaal niet zo slecht

 28. Piet Pannelap

  @Robb 14:25
  €30k voor het aanleren van knippen en plakken is (te) veel geld…!

 29. A

  Wat een flauwe reacties soms, het feit dat Beau vele malen mee verdient, betekent dat hij hier niets over mag zeggen ?
  Best wel meer mensen, bijvoorbeeld die de belangen van de onderwijzers/leraren verdedigen, zullen meer verdienen.

 30. Captain Caveman

  Mooi salaris. Niks mis mee. Helaas zijn ze in het onderwijs notoire zeurpieten. Het is nooit goed! Regelmatig de leraren onder de neus gewreven dat ze een mats baantje hebben. Dat ze zich laten ondersneeuwen en terroriseren door leerlingen en ouders, ja, dat is niet mijn schuld zal mij ook niet gebeuren als leraar! Lekker relaxen in een comfortabel klaslokaal is beter dan je leven op het spel zetten voor de helft van het geld in een of ander apenlsnd

 31. Keet

  wow, echt veel geld, ik dacht dat ik aardig verdiende maar dit is serieus een stuk meer en dat voor een basisschool. Zelfs als het een stuk lager is, en dan heb ik het over 1000 euro bruto is het nog een heel goed salaris.

 32. q8

  voor een leraar in Loppersum een mooi salaris,
  voor een leraar in de Schilderswijk ook….maar dan wel
  bij 20 uurige werkweek,

 33. Ernie G

  Leraren die vinden dat ze worden onderbetaald moeten maar een baan buiten het onderwijs gaan zoeken die ze aankunnen en waarbij ze meer verdienen. Dat zal ze nog tegenvallen.

 34. Mike

  @Ronnie… wanneer ga je solliciteren??? Dan kom je erachter dat je gewoon in de herfstvakantie, meivakantie die week bezig bent, ook de zomervakantie is omgerekend Max 4 weken… kijk eens naar de documentaire 100 dagen voor de klas van de vpro!! Overigens is het loon in het basisonderwijs minder, Max 4000 bruto, niet slecht, maar vergeleken bij andere hbo-beroepen…. Maar dat is het punt ook niet, de werkdruk en de vele oudergesprekken bv wel. Ouders die gescheiden zijn leveren nu twee oudergesprekken op etc etc… Maar Ronnie, je bent van harte welkom!!!

 35. G.ossip

  Wat Beau vindt is al heel lang niet meer belangrijk, sinds hij bij de elite zijn vuist diep in hun aars heeft gestoken.

 36. Nozem

  Mijn buurman die is leraar voor de kleuters nou die loopt meer bij huis dat hij aan het werk is met al die vakanties ! Dus Beau heeft volkomen gelijk !!!

 37. sip

  Waarom niet meer ondersteuners naast de onderwijzer; deze hoeft niet altijd gediplomeerd te zijn, maar kan de onderwijzer wel verlichten.

 38. Suckerpunch

  Ik ben het wel degelijk eens met midi over dat leraren “noitoire klagers” zijn, zeker als ik zo nadenk over die zeikerige padjakker die mij les gaven vroegah!

  Stelletje motherfuckers!

 39. Geronimo

  Beau heeft gewoon een punt.

 40. Hopsakees

  Vanaf nu af aan mag van Media Courant alleen iemand met hetzelfde salaris iets zeggen over anderen. We zullen allemaal gelijk worden. Is het niet door het politiek correcte gelul, dan is het wel door semi Gele Hesjes gebral.

  Beau heeft gewoon een punt. Ik ken aardig wat meesters, juffen en docenten. Kan nou niet zeggen dat ze meer uren maken dan wie dan ook. En dat ze van die 12 weken vakantie er daadwerkelijk maar 4 overhouden…. dacht het niet.

 41. anoniem

  Leerkracht van een basisschool is best een zwaar beroep. Daarnaast ook kans op sores met de vreselijkste ouders en schoolbesturen… :-)

 42. Ronnie

  @Mousse: mijn beide ouders zijn leraar geweest in het basisonderwijs en mijn buurvrouw is dat nu ook. Ik weet precies hoe het is. Mijn ouders vonden het een heerlijk leven, omdat wij elke zomer 5 weken weg konden. Weinig mensen die dat kunnen.

  En laat het dan geen 12 weken zijn, maar 10. In het bedrijfsleven is 24 dagen de norm. Loon is prima, vakantiedagen zijn prima.. in de zorg, daar verdienen mensen veel te weinig voor wat ze moeten doen, maar op basisscholen niet, behalve misschien in de Randstad. Als ik als leraar in de Provincie op een kleine school, met 10 weken vakantie zoveel geld zou kunnen verdienen, hoor je mij nooit klagen

 43. Dusdat

  Het genoemde bedrag klopt niet. Werk nu 10 jaar fulltime in het onderwijs (L10) en mijn salaris is 2000 euro minder dan genoemd bedrag.

 44. De beaut gemist

  Het is entertainment hè… Het is niet de bedoeling dat kijkers juist geīnformeerd worden.

 45. JAN

  @Dusdat even rekenen Als dat bruto is zit je wel aan de armoede grens
  dan hou je netto misschien 1700 over ! daar zou ik mn bed niet voor uitkomen als zelfstandige ! dan hebben gepensioneerde het heel rijk in vergelijking met u inkomen

  Mijn ouders krijgen AOW , krijgen huursubsidie en zorgtoeslag bijna 400 . dan extra op hun AOW een klein pensioentje van rond de 200 euro p.m. ! Vul voor hun ieder jaar hun belastingformulier in , en ze krijgen nog eens ruim 200 euro terug !

  Zou maar iets anders gaan doen als ik u was, op het mediapark vragen ze genoeg mensen , en het verdiend veel meer dan een onderwijzertjje

 46. Sandra Reijers

  G.Sipp Het idd jammer dat Beau mee liegt voor de eltie, bewust of onbewust. Eerlijkheid is beter voor iedereen.

 47. Dij Enkletser

  De beaut gemist
  do 09 jul 2020 om 17:33

  Haha, juist

 48. Jan s

  Bn’ers vragen altijd schaamteloos naar het salaris van iemand.
  Over hun salaris praten ze niet.
  Zelf de zakken vullen, en dan zeggen dat de leraren toch wel een goed salaris hebben.
  Ze hebben ook overal verstand van
  Maak van die bners een bloempot zet ze op de kop en steek ze een cactus in de reet

 49. Jan

  Mensen, je kan gewoon opzoeken wat de salarisschalen zijn hoor. Het is echt pas veel als je ruim 10 jaar werkt, speciaal onderwijs, extra papiertjes haalt, etc. Dan heb je een prima salaris idd en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar wel eindeloos zeikende ouders en gelul over onderwijshervormingen en bemoeizuchtige instanties die administratieve rotzooi van je vragen. Kortom, net zo leuk of kut als een gemiddelde kantoorbaan. Tis net hoe je er zdlf in staatp

 50. Natasja

  Jonge jonge zeg… Niet normaal dit inkomen, en dan inderdaad staken, staken en staken… Kom eens in de zorg werken… Kei hard werken, niet kunnen staken (zorg gaat immers door) en veel minder salaris krijgen!! Ga daar maar eens een onderwerp aan richten.

 51. Elevator

  Omdat de salarissen zo hoog zijn gaan de meeste parttime werken .
  Dan zit je met het 10 minuten gesprek 3 juffen aan tafel .
  Niet goed voor het onderwijs .
  Moet echt wat aan veranderen .

 52. Joop

  Zullen we dan ff van salaris ruilen voor een jaartje vuile viezie gal bak zelf ingenome eng mannetje ga lekker de hele dag op de poepdoos zitten dan hebben we teminste geen last van jou achterlijke opmerkingen HUFTER

 53. Jan

  Hoi elevator ik zie al je hebt verstand van salarissen
  Zou u een paar netto bedragen willen noemen,

 54. P

  Hoi joop goede reactie.
  Zet jij elevator op de kop dan druk ik hem een cactus in de reet

 55. azijnzeiker

  Hoe veel willen die leraren dan verdienen, zijn ze ooit tevreden. Ze moeten ook dingen zeggen die al wel iets verbeterd zijn. Ze zijn zelfs erger dan mij met al dat gezeur, en ik kan er ook wat van. Het is ook groepsdruk met die leerkrachten.

 56. Henk

  Bo, dit soort uitspraken zijn niet handig. Kom eens praten ? Ik ben geen leraar, mijn vrouw wel.

 57. Arie

  Ik mis waar het om gaat, de kern namelijk de kinderen.. Zelf ben ik werkzaam in de zorg, zeer intensieve doelgroep met beperkingen en gedeagsproblemen. Ik doe het het werk omdat ik er plezier in heb, met mijn cliënten en collega’s. Het belangrijkste is er een mooie dag van malen en zorgen dat iedereen weer veilig op bed ligt. Laat ik het bescheiden zeggen, waar gaat het uiteindelijk om, de Kids toch…

  Ik vind het onderwijs een moeilijk en publiekelijk val, iedereen vind tegenwoordig wel wat… Maar het is toch schitterend om de toekomst onder je verantwoordelijkheid te hebben… Ik zeg…. Minder rompslomp en terug naar de basis… Lekker met gasten aan de gang… Maar #wiebenik ;-)

 58. Mike

  Voor een ambtenaar is dit heel goed geld inderdaad

 59. HJ

  Ik ook niet. Verdient prima.

 60. Pedro

  Onderwijzend personeel gedraagt zich inmiddels als “Rupsjes Nooitgenoeg”. Dik salaris met veel vrije tijd waar idd voor gewerkt moet worden. Zo gek is dat niet. In het bedrijfsleven wordt ook hard gewerkt met heel veel minder salaris. Ruil anders eens met mensen in de zorg. Daar valt over salaris en werkdruk te klagen. In het onderwijs zeker niet !

 61. jmp

  De salarissen in het onderwijs zijn idd helemaal niet zo slecht. Maar vlgs mij is dat niet de hoofdreden van het gestaak en geklaag. Het gaat ze vooral om de zogenaamde werkdruk. Het onderwijs heeft zichzelf wijs gemaakt een soort van status aparte te hebben op de arbeidsmarkt. Zij zien hun baan als een half negen tot half vier baan,waarbij ze zwaar overspannen zeggen te raken van elk kwartiertje dat ze langer moeten werken. Men heeft heeft het lef te klagen over werk na schooltijd, terwijl dit in veel gevallen ook nog eens wordt gedaan door die 2 3 IB-ers (Intern Begeleid(st)ers).
  Waar voor de rest van alle sectoren werkdagen van acht – negen tot vijf uur, en in veel gevallen nog veel langer, heel normaal zijn, met, itt het onderwijs, ook nog eens een beperkt aantal vrije- en vakantie-dagen, vindt het onderwijs massaal dat zij een soort van luxe paardjes zijn, die zonder enige stress, met een zo hoog mogelijk salaris, met zo min mogelijk uren ‘arbeid’ willen verrichten.
  Het onderwijs in Nederland wordt een beetje heilig verklaard, maar de werkelijkheid is is dat er heel veel mis is in deze sector. Heel veel klachten over sws de deskundigheid van leraren en leraressen, over leermethodes, over zeer planningen van belangrijke toetsen / examens, totaal verkeerde adviezen mbt vervolgopleidingen, enz.
  En dan zullen we het nog maar niet hebben over hoe de enorme puinhoop die het onderwijs ervan gemaakt heeft gedurende Corona crisis, want dat is helemáál schandalig!

 62. EugeneKleefpamper

  “De salarissen in het onderwijs zijn idd helemaal niet zo slecht. Maar vlgs mij is dat niet de hoofdreden van het gestaak en geklaag. Het gaat ze vooral om de zogenaamde werkdruk. Het onderwijs heeft zichzelf wijs gemaakt een soort van status aparte te hebben op de arbeidsmarkt. Zij zien hun baan als een half negen tot half vier baan,waarbij ze zwaar overspannen zeggen te raken van elk kwartiertje dat ze langer moeten werken. Men heeft heeft het lef te klagen over werk na schooltijd, terwijl dit in veel gevallen ook nog eens wordt gedaan door die 2 3 IB-ers (Intern Begeleid(st)ers).
  Waar voor de rest van alle sectoren werkdagen van acht – negen tot vijf uur, en in veel gevallen nog veel langer, heel normaal zijn, met, itt het onderwijs, ook nog eens een beperkt aantal vrije- en vakantie-dagen, vindt het onderwijs massaal dat zij een soort van luxe paardjes zijn, die zonder enige stress, met een zo hoog mogelijk salaris, met zo min mogelijk uren ‘arbeid’ willen verrichten.
  Het onderwijs in Nederland wordt een beetje heilig verklaard, maar de werkelijkheid is is dat er heel veel mis is in deze sector. Heel veel klachten over sws de deskundigheid van leraren en leraressen, over leermethodes, over zeer planningen van belangrijke toetsen / examens, totaal verkeerde adviezen mbt vervolgopleidingen, enz.
  En dan zullen we het nog maar niet hebben over hoe de enorme puinhoop die het onderwijs ervan gemaakt heeft gedurende Corona crisis, want dat is helemáál schandalig!”

  Dit dus! De spijker helemaal op zijn kop. En dan hebben we het nog niet eens over de politisering van het onderwijs!

 63. Henk

  Ben zelf docent op het MBO. Gisteren de laatste gemaakt en nu vakantie. we starten weer op 30 augustus, dus die 6 weken vakantie halen we wel.

  Voorheen werkt ik bij RABO daar was de werkdruk vele malen hoger en het salaris ongeveer 10% hoger. Ik zou nooit meer terug willen gezien het feit dat onderwijs naast werkzekerheid, goede pensioenregeling, degelijk salaris en vrije tijd, ook een vak is waar je het makkelijk tot je 65ste kunt volhouden. Vooral als docent niet te druk maken om randzaken, dan is het prima te doen.

  Wij hebben een normtaak van 1659uur, daarbij mogen we 1200uur leerlinggebonden taken doen, denk aan lessen/stagebezoeken/mentoraat/voorbereiding nabereiding (40% van elk lesuur van 45 min).

  Ik sta gemiddeld op jaarbasis met een fulltime contract 18 lesuren van 45 minuten voor de klas. Daarvan ben ik er ook nog eens de helft niet eens productief (leerlingen werken dan zelfstandig aan opdrachten). Het stelt dus allemaal niet zo heel veel voor.

 64. anna

  Beau ik ben het met je eens.Het loopt wel los met het salaris van de juffen en meesters. Het doet me deugd
  dat je wat dat betreft zaken in proporties kan zien.Des te meer verbaast het me dat het t.a.v. je eigen salaris de redelijkheid kwijt bent.Dan vraag ik me af.Wie ben jij en wat doe je.Je bent een aardige kerel die van een aantal dingen iets weet maar je kan je wel permitteren om te zeggen sorry jongens waar gaat dit over.overspannen inkomens van BN’ers het woord alleen al zou je best eens beetje misselijk kunnen worden.Het suggereert dat presentatoren hele bizondere mensen zijn die dus heel veel geld moeten verdienen.Daar zou ik je best eens over willen horen.Je mooie programma’s over B.v daklozen zijn niet geloofwaardig als je vind dat jij minstens een half miljoen waard bent.Waarom? Weet jij het?

 65. Marjoncoumans

  Ga jij maar dakloze redden

 66. R

  Ik vind het jammer dat zijn “onderzoek” als feiten wordt neergezet. Hoe komt hij op 4400 gemiddeld, als het maximum salaris van schaal LA 3640 euro is? Trekt de schoonmaker en de directeur het gemiddelde salaris zo omhoog dan?
  Echt jammer dat niemand even zijn” feiten” controleert met een Google search…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.