SBS 6 rehabiliteert ex-drugsdealer Imanuelle Grives

Nu ze in België keihard tegen de lamp is gelopen, is Imanuelle Grives abrupt gestopt met drugsdealen. Ze hoopt haar carrière in de showbizz nieuw leven in te blazen en SBS 6 helpt een handje bij het rehabiliteren: ze maakt dit najaar haar opwachting in de nieuwe realityshow Alle Hens aan Dek, een dertien-in-een-dozijn-BN’er-programmaatje bij de Talpa-zender waarin sterren gaan zeilen. Drie weken lang varen ze met elkaar over de Noordelijke Zeeroute, strijdend tegen de elementen.

In het kandidatenveld bevinden zich nog twee BN’ers van wie wordt beweerd dat ze misstappen hebben begaan in het verleden: Victor Reinier en Marco Kroon.

Van Victor gingen dertien jaar geleden de geruchten dat hij zijn vriendin uit een hotelraam zou hebben geduwd – hij werd verhoord maar nooit veroordeeld – en Marco Kraan is een heuse schaamsoldaat geworden: eerst was er het wildplasincident, toen de kopstoot.

De andere BN’ers die meedoen mogen dus wel uitkijken. De twee laatste kandidaten zijn Rintje Ritsma en Caroline van Eeden, de weggepeste huisvriendin van de Meilandjes.

De zeiltocht zal onder leiding staan van Hans Bouscholte (voormalig deelnemer aan de Volvo Ocean Race). Samen met de BN’ers zal hij de gevaren van de zee trotseren.

Een precieze uitzenddatum is nog niet bekend.

Lees ook: Eva Jinek verslaat Op1 met huilende Imanuelle Grives (19 februari)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen