Rob Goossens verraadt RTL-baas, publiceert privéfoto

Geplaatst op za 11 jul 2020 om 9:15

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, zal zich niet populair maken bij de hoogste baas van RTL: Sven Sauvé. Een vakantiefoto die de algemeen directeur op zijn afgeschermde Instagram-account heeft geplaatst, is door Rob op Twitter gezet om de RTL-baas te verraden. Op de foto is namelijk te zien dat hij op de Griekse Cycladen bij twee vrienden om de nek hangt, ondanks dat ook dáár de 1,5-meter-regels gelden. Met deze foto gaat Sven wéér de fout in, zegt Rob.

Sven Sauvé raakte een maand geleden in opspraak vanwege een foto op het Instagram-account van Leco van Zadelhoff. Hierop was te zien hoe hij zeer intiem poseerde met Leco en twee vriendinnen. Aangezien GTST-acteur Ferry Doedens net was gestraft vanwege het niet naleven van de coronaregels, kon Sven niet anders dan zelf óók twee weken thuisblijven.

Volgens Rob heeft Sven daar echter niets van geleerd. Hij twittert nu: “Ik heb het maar opgegeven om me druk te maken om mensen die overduidelijk schijt hebben aan de coronamaatregelen. Dus dat de RTL-CEO (die na een eerdere ‘overtreding’ nog in quarantaine ging) nu gewoon weer openlijk de fout in gaat, doet me niks. Hooguit vind ik het ironisch.

De tweet van Rob met daarin de privéfoto van Sven:

Foto: RTL
38 Reacties op “Rob Goossens verraadt RTL-baas, publiceert privéfoto”


 1. Remi

  … Heerlijk, zo’n nichten-battle ;)

 2. Curryworst

  Als Goossens het opgegeven heeft om zich druk te maken over de 1,5 meter regel en het hem niks meer doet, waarom dan toch deze foto publiekelijk posten?

 3. Geox

  Rob heeft wel ballen dus.

  Niet een laffe meeloper zoals de rest.

 4. Esmeralda

  Wat een vuile hypocriet is die man toch zeker, ongelofelijk dat dit een groot bedrijf moet leiden en anderen verteld hoe ze zich moeten gedragen terwijl hij zelf alles en iedereen in de maling neemt door gewoon te doen waar hij zin in heeft.
  Dan vraag ik me af wat de directie in Luxemburg net hen voor geeft, dit vraagt toch echt wel om een stevig ingrijpen.

 5. Simon Dekker

  Fijn hè, werken voor een baas waar je wel dit soort shit bij mag uithalen. Probeer dit maar een keertje bij John.

 6. Koen

  Rob heeft al te lang geen knuffel gehad.

 7. Esmeralda

  Wat een vuile hypocriet is die man toch zeker, ongelofelijk dat dit een groot bedrijf moet leiden en anderen verteld hoe ze zich moeten gedragen terwijl hij zelf alles en iedereen in de maling neemt door gewoon te doen waar hij zin in heeft.
  Dan vraag ik me af wat de directie in Luxemburg met hem voor heeft, dit vraagt toch echt wel om een stevig ingrijpen.

  Op deze manier kan Sven Sauvé in één klap het hele bedrijf besmetten en onherstelbaar leed berokkenen.
  Dat wilde ik nog even zeggen.

 8. Zelfzucht

  Maak je toch niet zo druk, Rob de Matennaaier.

  De eloquente coronadeskundige Maurice de Hond zegt dat je elkaar buiten niet kunt besmetten. Dus weg met die 1,5 meter! Sven geeft alvast het goede voorbeeld.

 9. Tycho Graagnat

  Over NSB” er gesproken.
  Weg met die jaloerse po.t

 10. Oja

  Heel goed dat Rob dit publiceert. De arrogantie van Sven en RTL is echt stuitend. Hoe dom kan je zijn om te denken dat niemand dit ziet. Stelletje fossielen. Levend in een eigen bubble. Triestheid ten top.

 11. Walter

  Robje Goossens is een valse nicht.

 12. Minder of Mirjam

  Gelukkig kan Linda de Mol ook weer in haar Portugese vila op 1,5CM van haar man hangen.

 13. Warmoes

  ach, 3/4e van Nederland hugt en kust weer en danst arm in arm door het park.

 14. Bart

  Het kan prima wat Sven hier doet. We moeten ophouden met die belachelijke maatregelen. Echter als baas van in een groot bedrijf waar je zulke regels (onder druk) invoert moet je wel zelf het goede voorbeeld geven.

  Het wordt wel echt de hoogste tijd dat ze die Rob Goosens er uit gooien. Je kunt vinden wat je wil van Albert Verlinde maar dat is echt een goede show, media en entertainmentdeskundige. Dan kun je toch niet nu met deze flapdrol aan komen? Deze man weet helemaal niets maar wil gewoon graag op tv. Het ontbreekt hem aan talent en daarom geeft hij zich uit als mediadeskundige. Gooi deze man engerd er uit (bij De Telegraaf ook) en haal Albert Verlinde terug en laat hem afwisselen met Angela de Jong en Aran Bade. Reserve Ron Vergouwen. Ook stoppen met Britney fan Eric de Munck! Kijkers bepalen zelf wel welke series ze gaan kijken. Er is genoeg reclame voor dus daar is de Munck niet voor nodig. Albert en Angela, daar zal net als bij Peter R. ook kritiek op komen en dat mag maar deze mensen verstaan wel hun vak. Weten waar ze over praten binnen hun vakgebied en is bijna altijd relevant. In tegenstelling tot bij Rob Goosens en Eric de Munck. Als het daar van moet komen trek dan de stekker maar uit RTL Boulevard.

 15. G.ossip

  Bijna niemand houd zich nog aan de 1,5meter samenleving, grootste waanzin ooit, NSBER Rob zou die gele ster mooi staan.

 16. Van Halen

  Die Sven is dan ook een vreselijke enge relnicht, de baas,likker naar boven!

 17. Sven nu nog steeds niet ontslagen?

  Volgens mij zijn ze bij de RTL Group in slaap gevallen.

  Zo’n zwakke schakel hebben ze nog nooit gehad.

 18. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Weten jullie wat Peter en Sven in hun vrije tijd doen?

 19. Wendy's dealertje

  Rob is de mol van De Mol

 20. darius

  Niet zeuren. Dachten we nou echt dat de “boven ons gestelden” zich houden aan de regels die ze aan het volk verkondigen? Practice what you preach is hen volslagen vreemd. Zei voelen zich daar ver boven verheven.

 21. Ron

  Vreselijke shaming dit. Waar hebben we het over. Ten eerste staan ze buiten, ten tweede hoe duurt nu bij elkaar het maken van een foto, nog geen 10 seconden. Hoe groot is de kans dat je tijdens 10 seconde besmet raakt…0,0000. Je kunt me elkaar gewoon weer knuffelen, handen schudden etc. En helemaal buiten.
  Elke keer maar elkaar de maat nemen van oeh kijk eens wat hij doet! Wat een vreselijk klimaat krijgen we dan in Nederland om in te leven. Bah. Hoog NSB gehalte.

 22. Youp

  Wat een dom RIVM gelul
  Er heeft buiten nog nooit een corona besmetting plaats gevonden.
  Die Telegraaf Robje is niet alleen een domme kut het is ook nog eens een verrader en NSB-er

 23. Teuntje

  Goed gedaan Rob

 24. Bart

  6000 doden (is natuurlijk erg als het je zelf overkomt of iemand in je omgeving) op meer dan 17 miljoen mensen. Het kabinet en het RIVM doen alsof het een super gevaarlijk virus is maar dat is niet zo. De meeste mensen worden gewoon even zien en zijn daarna weer beter. De media doet nog steeds we allemaal dood gaan.

  Mensen wordt wakker en stop met die anderhalve meter maatschappij en die mondkapjes!

 25. aldus

  Goed dat er mensen zijn (Rob) die het begrip ‘NSB-er’ levend houden.

 26. Dorus

  Ik vermoed dat Rob zijn langste tijd bij RTL nu wel heeft gehad….

 27. Wyatt

  Hij is toch op vakantie? Like who cares. Wat voor gluiperige rat ben je als je iemand z’n prive foto’s gaat tonen. Hopelijk vliegt dit irritant figuur eruit en hoeven we zijn blije rot kop niet meer op TV te zien. 🤢

 28. Jeroen Smits

  Rob begint ook een sensatiebak te worden.

 29. Uuuh

  Rob Goossens heeft gewoon gelijk! Hoe moeilijk kan het zijn? Hoe lang geleden ging dat RTL-dropje in quarantaine? En dan zo snel dit? Dan snap ik de reactie van Rob wel. Je kunt nog zoveel de (heel eenvoudige) regels proberen te volgen, maar als anderen voortdurend moedwillig doen waar zij zelf zin in hebben, dan zakt de moed je in de schoenen.

 30. Hopsakees

  Niks NSB’er.
  Sauvé is een publiek figuur (kiest er zelf voor om steeds met een glas champagne op de foto te gaan staan bij een contracttekening)
  Daarnaast heeft hij inderdaad zelf ook al een keer gezegd dat het niet hoort en ging toen in quarantaine.
  Rob ziet nu deze foto en doet wat een journalist behoort te doen: Zonder aanziens des persoons dit publiceren.
  Hulde!

 31. Tom

  En lekker andere medewerkers van rtl op non actief zetten als ze zich niet aan de regels houden. Prima dat Sauve dit doet op vakantie maar hoe dom kun je (zeker in zijn geval) zijn om daarvan foto’s te posten.

 32. 5678

  @Warmoes Hugt? HUGT? Debieltje!

 33. Simon

  4 mannen in een witte broek? Die RTL-CEO heeft een aparte vriendenkring.

 34. GayCafé

  Ik zie liever naakt foto’s van Sven.

 35. Lies

  Ik lap ook iedereen erbij waar en wanneer het maar kan, Adolf had aan mij een hele goeie gehad.

 36. Harry

  Snobneus Sauvé

 37. Barry

  Heel goed dat Sven schijt heeft aan die achterhaalde regels. Inmiddels is allang bekend dat buiten de besmettingskans praktisch nihil is. Oproep aan alle Nederlanders is om die regels ook te negeren. Terug naar normaal, terug naar het gezond verstand.

 38. Genderneutraal

  Is er iemand die de afgelopen maanden geen neukdate had links of rechts??? Nou dan. Bovendien is al bewezen dat de psychische schade ontstaan door het niet hebben van basale zaken als seks en genegenheid enorm is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.