Rob Goossens verraadt RTL-baas, publiceert privéfoto

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, zal zich niet populair maken bij de hoogste baas van RTL: Sven Sauvé. Een vakantiefoto die de algemeen directeur op zijn afgeschermde Instagram-account heeft geplaatst, is door Rob op Twitter gezet om de RTL-baas te verraden. Op de foto is namelijk te zien dat hij op de Griekse Cycladen bij twee vrienden om de nek hangt, ondanks dat ook dáár de 1,5-meter-regels gelden. Met deze foto gaat Sven wéér de fout in, zegt Rob.

Sven Sauvé raakte een maand geleden in opspraak vanwege een foto op het Instagram-account van Leco van Zadelhoff. Hierop was te zien hoe hij zeer intiem poseerde met Leco en twee vriendinnen. Aangezien GTST-acteur Ferry Doedens net was gestraft vanwege het niet naleven van de coronaregels, kon Sven niet anders dan zelf óók twee weken thuisblijven.

Volgens Rob heeft Sven daar echter niets van geleerd. Hij twittert nu: “Ik heb het maar opgegeven om me druk te maken om mensen die overduidelijk schijt hebben aan de coronamaatregelen. Dus dat de RTL-CEO (die na een eerdere ‘overtreding’ nog in quarantaine ging) nu gewoon weer openlijk de fout in gaat, doet me niks. Hooguit vind ik het ironisch.

De tweet van Rob met daarin de privéfoto van Sven:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen