Rapper Snelle baalt: ‘Geen nieuwe Audi door corona’

Nog nooit is de BN’er-wereld zó hard geraakt als tijdens deze coronacrisis. René Froger zei het al: de artiesten zijn de grootste slachtoffers van de pandemie. Als opkomend talent heeft rapper Snelle het gevoel dat hij éxtra hard wordt geraakt. Hij wilde dit jaar zijn momentum pakken, dat omzetten in geld, vastgoed kopen en financieel onafhankelijk worden. Dat gaat nu niet lukken. Tot overmaat van ramp heeft hij ook moeten besluiten om voorlopig door te blijven rijden in zijn Audi Q3 uit 2014.

Het is even geen pretje voor Snelle. “Ik rij nu in een Audi Q3, maar wel een oudje, uit 2014. Ik ben dol op Audi. Zet dat er maar een paar keer in, dan bellen ze me misschien wel een keer met een mooie deal“, zegt hij in de Playboy.

Een gesponsorde Audi kan Snelle nu goed gebruiken. “Ik heb inmiddels een nieuwere variant op het oog, maar vanwege de crisis wil ik daar nog even mee wachten. Ik ga het mezelf kwalijk nemen als ik straks geen financiële buffer meer heb omdat ik zo nodig een nieuwe auto wilde kopen.”

Zijn huidige buffer valt een beetje tegen. Hij wilde dit jaar flink gaan cashen. Gevraagd naar zijn grootste onzekerheid, zegt Snelle: “Dat ik niet financieel onafhankelijk ben voordat ik niet meer relevant ben. Ik ben nu heel relevant en dat vind ik heel erg fijn. Ik had mezelf als doel gesteld om dit jaar financieel onafhankelijk te worden, maar dat gaat door de coronacrisis helaas niet lukken.”

Snelle hoopt dat de kassa snel weer kan rinkelen. “Ik wil op korte termijn in ieder geval genoeg geld geïnvesteerd hebben in bijvoorbeeld aandelen en vastgoed, zodat ik niet in financiële problemen kom als bij wijze van spreken volgend jaar niemand meer naar mijn muziek luistert.”

Een appartementje in Barcelona moet onderdeel worden van die vastgoedportefeuille. “Ik ben de afgelopen tijd heel erg verliefd geworden op Barcelona, dus ik wil tegen die tijd ook heel graag een appartement in het centrum van Barça. Scootertje erbij, heerlijk.

Waar wil hij over vijf jaar staan? “Ik hoop dat ik dan vijf stadionconcerten per jaar kan doen, zodat ik de rest van het jaar een beetje kan chillen.

Zo, die is wel heel erg in zichzelf gaan geloven.

Het Playboy-interview met Snelle kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen