Quinty deelt geheim met Loretta, zwijgt tegen Pernille

Het is geen geheim dat Loretta Schrijver en Quinty Trustfull een veel betere band met elkaar hebben dan met de ‘nummer drie’ van Koffietijd: Pernille La Lau. Er gingen een tijdje geleden zelfs geruchten dat twee dames elkaar op de studiovloer wel konden lynchen: Quinty zou doodmoe worden van Pernille’s vermeende gekoketteer met haar journalistieke achtergrond. Nu vertelt Quinty in de Nouveau dat ze maandenlang iets heeft verzwegen voor Pernille, maar níet voor Loretta.

Quinty’s vader Cees in in juni 2019 overleden na een heel lang ziekbed. “Toen hij naar het verpleeghuis mocht, zag ik meteen dat er handen tekort waren. Zijn partner, mijn zus en ik hebben elke dag meegeholpen hem te verzorgen. Van verschonen tot eten geven. Mijn zus de ochtend, ik meteen na Koffietijd en zijn partner de avond.”

Die mantelzorgperiode was heel heftig voor Quinty. “Soms moest ik er wel vier, vijf keer per nacht voor hem uit. Liep ik door de tuin om hem op te tillen of om te draaien. De arts vroeg later: hoe heb je dat in je eentje als vrouw voor elkaar gekregen? Ik wist het niet. Ik heb het gewoon gedaan.”

Al die tijd verzweeg Quinty die zware periode op haar werk, zo is te lezen in de Nouveau. “Alleen haar visagist en collega Loretta Schrijver wisten op zeker moment van haar thuissituatie. Want alleen zo zou ze kunnen blijven functioneren bij Koffietijd, besloot ze.”

Goede vriendin Loretta wist er dus wél van, maar Pernille en haar andere Koffietijd-collega’s níet. Waarom? “Ik wilde dat scheiden. Anders zou het moeilijk worden: hele gesprekken voeren, terwijl ik zo heftig in mijn emotie zat.”

Ik stopte het verdriet niet weg, hoor; met vrienden en familie praatte ik er wel over.”

Het is in elk geval weer duidelijk hoe Quinty over Pernille denkt.

Lees ook:
‘Koffietijd-sterren Pernille en Quinty haten elkaar’ (oktober 2017)
Quinty Trustfull: ‘Ruzie met Pernille? Zo’n onzin!’ (oktober 2017)
‘Aartsvijanden’ Pernille en Quinty highfiven in Koffietijd (november 2017)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen