Tim Hofman beledigt Turkse president: ‘Gore kutfascist’

Tim Hofman laat zich vreselijk onaardig uit over de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. Hij toont geen enkel respect voor deze wereldleider en noemt hem een ‘gore kutfascist’. Dat is te lezen op Twitter. Na het lezen van het artikel ‘Erdogan wil haast met censuurwet voor sociale media’ op de website van het Nederlands Dagblad, gaat Tim he-le-maal los. “Erdogan, gore kutfascist. Wat een kleinzerige hoop laffe stront ben je dan“, zegt de presentator van de online hit Boos.

De schoonzoon van Erdogan meldde dinsdag op Twitter de geboorte van zijn vierde kind, waarop zijn vrouw werd beledigd: die gebruikers zijn nu gearresteerd. De Turkse president wil nu haast maken met wetgeving die de overheid de macht geeft om socialemediaplatforms te controleren en te sluiten.

Boehoe iemand beledigde ons nu moet social media dood“, zo doet Tim de Turkse president na. Hij vindt het heel erg triest: “Heb je zoveel macht, ben je zo fragiel.

Tim laat zijn volgers in verwarring achter, want is hij nou wél of níet politiek correct? Ene Kees merkt op: “Dat zal je wel verbazen he Timmetje? Dus nu hoppekee naar Turkije, kan je daar het verschil maken ipv hier de boel gek maken.

Daarop antwoordt Tim: “Stel je niet zo aan hahaha.

Foto: BNNVARA, Jeroen Werkhoven

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen