Miljuschka ‘#eerlijkefoto’ Witzenhausen houdt bh aan

Miljuschka Witzenhausen is de laatste tijd helemaal losgeslagen op Instagram. De hele tijd publiceert ze ‘#eerlijkefoto’s’ van zichzelf, waarop de culinaire diva zichzelf laat vergezellen door haar trouwe vetrollen. Ze geeft zich behoorlijk bloot, maar de beha blijft aan, óók deze zomer op het strand. “Topless zonnen doe ik helaas niet meer. Dan vraag je erom gefotografeerd te worden en dat vind ik niet leuk voor mijn kinderen“, zegt de RTL Boulevard-ster in gesprek met De Telegraaf.

Miljuschka heeft geen zin om zich op z’n Bridget Maaslands topless vast te laten leggen op de gevoelige plaat. “Alleen in Spanje doen vrouwen nog wel massaal hun bovenstukje uit. Zij trekken zich blijkbaar niet zoveel aan van wat anderen denken. Daar zouden wij best een voorbeeld aan kunnen nemen!

Met haar ‘eerlijke foto’s’ wil Miljuschka een klimaat creëren waarin vrouwen zich niet schamen voor hun mollige lichaam, in haar geval veroorzaakt door eetzucht. “Ik hou van lekker eten en een drankje erbij. Ik heb geen zin om de rest van mijn leven op dieet te gaan.

Continu loopt ze te koop met recepten van de meest ongezonde toetjes bomvol suiker. Ze blijft het lekker naar binnen werken. “Ik ben een normale vrouw en heb dus putjes en vetrollen. En die mag je ook zien.”

Haar hoofdmaaltijden zijn volgens Miljuschka wel gezond. “Al gaat een frikadel speciaal er nog steeds prima in, haha!

Lees ook: Miljuschka propageert ongezond eten met #eerlijkefoto (27 april)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen