Tim Hofman debuteert vanavond als host van Op1

Niemand minder dan Tim Hofman maakt vanavond zijn debuut als presentator van de late talkshow Op1. Hij zit naast co-host Hugo Logtenberg op de plek van Sophie Hilbrand. Dat heeft BNNVARA laten weten. Tim mag vanavond én volgende week maandag invallen bij Op1 en heeft daar erg veel zin in. Het is een prestigieuze klus: Op1 is de meest bekeken late-night-talkshow van Nederland en tot nu toe maakte Tim vooral programma’s voor jongeren, zoals BOOS.

Waar gaat het vanavond over in Op1? Het gaat onder meer over het turnschandaal. Nederlandse turnsters werden geslagen, vernederd en onder druk gezet om sterker te worden.

Vanavond bij Op1 delen drie van hen hun verhaal. En sportjournalist Marco Knippen vertelt over zijn openhartige interview met turntrainer Gerrit Beltman.

Ook gaat het over de man die zichzelf vanmorgen in brand stak voor het gemeentehuis in Oss. Een aantal uur voor het incident kondigde hij zijn zelfmoordactie aan op de voicemail van misdaadjournalist van Jan Meeus. Hij is te gast bij Op1.

Op1 is om 22.20 uur te zien op NPO 1.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen