Marga Bult krijgt ‘hele nare bijsmaak’ van Akwasi

Geplaatst op vr 03 jul 2020 om 16:00

Marga Bult krijgt er een ‘nare bijsmaak’ van dat Akwasi een Amsterdams grachtenpand wil claimen omdat hij zwart is. Dat geeft ze aan op Twitter. Marga Bult, die net als Johan Derksen weet hoe het is om onder vuur te liggen vanwege een zwartepietgrap, vindt het ongekend dat Akwasi nu ook al vastgoed begint te eisen. “Akwasi, afstammeling van een slavenhandelaar wil huizen claimen op de Herengracht. De ironie“, retweet Marga naar aanleiding van het Akwasi-filmpje dat viral gaat.

Het is bij de beesten af, vindt Marga. “Dus lieve Akwasi, ben jij nou het slavernijthema na 150 jaar aan het uitmelken voor eigen gewin? Is dat de uiteindelijke achterliggende gedachte?Terugbetaling… Ik krijg hier ‘n hele nare bijsmaak van in m’n mond.

Marga reageerde gisteren al enthousiast op het nieuws dat steeds meer prominenten het ‘extreemlinkse’ Black Lives Matter de rug toekeren. “En dat op mijn verjaardag. Leuk cadeautje.

Ze is meer van het geluid van Fidan Ekiz, die het op heeft genomen voor Johan Derksen en Arie Boomsma een NSB’er vindt. “Go for it!! Wij staan achter jou!!!

Het wordt steeds gekker, meent Marga. Ze wijst erop dat gewone Nederlanders geen sociale huurwoning kunnen krijgen maar ‘iemand met een moeilijke achternaam uit Syrië’ wel. “Dit komt vaker voor weet ik! Is in mijn ogen net zo goed discriminatie!

Lees ook: Akwasi wil grachtenpand claimen: ‘Hij is de weg kwijt’ (vandaag)

Foto: RTL, SBS
76 Reacties op “Marga Bult krijgt ‘hele nare bijsmaak’ van Akwasi”


 1. Robert

  Wierd Duk, ook telegraf, maakt veel kapot.

 2. Dries Roel Vink

  Niet alleen krijg je een nare bijsmaak van Akwasi, maar hij stinkt ook naar een zwartgeblakerde oliebol!

 3. darius

  OMG Marga! Hier zullen Amsterdam en Hilversum je heel erg voor afstraffen.
  Zoiets zeggen is vragen om sociaal uitsluiten. Vanaf nu ben je besmet voor hen.

 4. Vonzipper

  Marga Bult zegt wat ze denkt en doet niet aan goedkoop deugen. Daarnaast steekt ze in corona tijd ook nog even de handjes uit de mouwen door een paar maanden haar oude beroep in de verpleging op te pakken. Kan hier alleen maar respect voor hebben.

 5. Charlotte

  Akwasi moet terug naar Ghana, deze man is een gevaarlijke haatzaaier en een hele enge nare n*ger. Ik voel diepe afkeer naar hem. Ik voel ook diepe afkeer naar die schreeuwer, plunderaars, en racisten van BLM.

 6. Gerda

  Akwasi is gewoon bezig nog meer olie op het vuur te gooien Marga, hopende dat ze hen voor rotte vis uitmaken, dan zijn ‘de witten’ helemaal de pineut.

 7. Gerda

  Ja het klopt allemaal wat jullie zeggen. Ze willen de ‘witten’ uitroken…

 8. Suckerpunch

  Marga Bult, oke leuk. Maarrrrrr de echte vraag is natuurlijk!!!!

  WET VINDT CLAUDIA DE BREIJ HIER ALLEMAAL VAN?

 9. Arseen

  Mevrouw de verpleegster, Bult Babe….ziet het goed.
  Ze zat zelf in s=de schuldhulpverlening, veel gemaakt en heeft zelf zeer moeilijke tijden gekend.
  Hoor je haar verder zei….?

 10. Keta Minek

  Marga denk om je Bult.

 11. Keto

  Akwasi heeft wel een punt, er was vroeger waarschijnlijk een moment dat zijn slaven verkopende voorouders een pand hadden op de gracht, daar waar alle rijke slavenhandelaren woonde. 150 jaar geleden is de slavernij afgeschaft en wij hebben toen waarschijnlijk zijn voorouders teruggestuurd naar Ghana, ze raakten dus hun huis kwijt. Nu wil hij het terug, zo zie je maar dat Akwasi heel trots is op zijn slavernij verleden en zijn aandeel in de winst daarvan. #sarcasme.

 12. Pieter

  In Engeland zijn ze klaar met de BLM actievoerders.
  Net als hier wordt de discussie over racisme vervuild door radicalen die irreële zaken eisen, niet goedschiks, dan kwaadschiks.
  Brengt alles weer in proportie, misschien is het geen racisme of discriminatie waar die mensen in het dagelijks leven mee te maken hebben, maar zijn het gewoon onhebbelijke asocialen die iedereen bot afzeiken, maar zodra daar iets van gezegd wordt trekken ze de racismekaart. Akwasi is een vieze opportunistische proleet en ik hoop dat we binnenkort niks meer van hem horen.

 13. darius

  16:20 “Marga denk om je Bult” hahahaha ik kom niet meer bij! Hoe kom je er op! Hihi tranen in mijn ogen, “Marga denk om je Bult”, hahaha wat origineel, wat een bak! ook omdat Bult haar achternaam is! hehe in tijden niet zo gelachen; “Marga denk om je Bult” ooooh

 14. Piet

  Bij akwasi gaat dit lukken met een grachtenpand, want hij zal wel geholpen worden door Halsema, want zij is voor die BLM, was te lezen op telegraaf.

 15. IngridHenk

  Marga, je hoeft het ook niet altijd door te slikken

 16. Linda Janssen

  Ik zag zijn foto en toen wist ik het weer. Ik moet nog bananen kopen. Doei!

 17. Martini Bianco

  Marga Bult is een topvrouw! Zo goed dat steeds meer mensen zich uitspreken tegen die identiteitspolitieke waanzin. Die negor is het echt helemaal in zijn bol geslagen. Wat denkt hij wel niet? Volkert, waar ben je?

 18. Apfelflapf

  Ik heb ook begrepen van de zwarte bevolking uit de Bronx , de mensen die zich bij uitstek gediscrimineerd voelen , dat hun geweldadigheid niets anders is dan indruk maken op de vrouwtjes . Sexisme word dus uitgelegd als discriminatie . Zo dwing je geen respect af , lijkt me .

 19. Bart

  Marga Bult is een enge extreem-rechtse griezel en in Hilversum zal ze nog moeilijk aan de bak komen. Volgens mij loopt ze het liefste nog mee met de KKK met zo’n witte puntmuts.
  Ze probeert zich bij mede BN-ers in te slijmen maar iedereen negeert haar gelukkig.

 20. Anti-racist

  @Bart
  Jij bent juist de extreemrechtse griezel die iedereen afbrandt die nuances aanbrengt als reactie op racistische zich ‘links’ noemende ‘activisten’.
  Echte linkse mensen komen met argumentem en gaan niet op de man of vrouw spelen.

 21. Gerda

  U bedoeld die extreem linkse BN ers ? Wat bent u naïef..
  Die linkse BNers zijn een burgeroorlog aan het voor te bereiden, Hadden ze maar niet zoveel verlies moeten lijden tijdens de corona crisis, de witten zullen het meemaken,,,
  Oerigens hoorde ik dat Halsema graag haar ambtswoning ter beschikking stelt aan Akwasi

 22. Woke destroyer

  @Bart
  Marga Bult is dit voorjaar de verpleging in gegaan om te helpen. Jij bent een hopeloos stuk str”nt dat een plek in dit land bij lange na niet verdient. Je voegt niets toe aan de samenleving. Jij kost alleen maar geld. Je maakt niemand gelukkig, zelfs je moeder wil niets van je weten. Dat zei ze gisteravond toen ik 20 euro op haar nachtkastje legde.
  Bart, maak plaats voor een beter persoon. Niemand zal je missen. Niemand zal je herinneren.

 23. Eveline

  Marga durft te zeggen wat heel veel Nederlanders denken maar ja die worden niet uitgenodigd voor de linkse deug praatprogramma’s. Het wordt tijd voor een ander geluid mensen en niet het arrogante deugvolk die ons hun mening wil opdringen.

 24. Marga Bult 4 president

  Topper

 25. Witte de With

  Douze points voor Marga!

 26. Henry

  Marga is een topper

 27. Trudy

  Marga voor President!!!!

 28. Bart

  Ik ben het helemaal eens met Marga! De persoon die hierboven expres onder mijn naam reageert ben ik niet.

 29. Vond Metternich

  Ik ben benieuwd overigens wanneer onze woordkunstenaar eens een keer met een lekker lopende volzin op de proppen komt.

 30. azijnzeiker

  Speciaal voor Gerda, ik vind Akwasi een rotte vis die je al van ver ruikt.

 31. Meindert Kramp

  Nare bijsmaak, nare bijsmaak? Wat nu weer!?
  Is hier soms sprake van white appropriation?
  Sinds wanneer meent een blanke het recht te hebben, nare bijsmaakjes van zwarte Afrikanen te krijgen?
  Kannibalisme behoort bij het zwarte culturele erfgoed, niet bij het witte, hoor!!

 32. Richy

  Marga ik sta achter je👍🏻👍🏻👍🏻Ook met je uitspraak dat Nederlanders geen huis kunnen krijgen👊👊👊

 33. RaymondVL

  Hoe krijg je Akwasi vuurrood? Gewoon, heel dun schillen! ;-)

 34. snoezigkleinhertje

  Akwasi is de pooier van zijn eigen huidskleur.

 35. Aardappelpiet

  DE NPO moet grondig gereorganiseerd worden. Je hoort bijna uitsluitend linkse tot extreem linkse geluiden bij de NPO. De gewone man buiten de grachtengordel wordt totaal buitengesloten. Die mening doet er niet toe. Maar de mensen krijgen dit door en zullen de NPO de rug toe keren.
  Net zoals aanstaande maandag een inzamelingsactie voor Suriname! Nu vraag ik je.
  Ze hebben zelf Desi Bouterse in het zadel geholpen en zoals iedereen weet heeft Desi het land naar de rand van de afgrond gebracht. Nu kunnen wij blanke rascisten gaan doneren? Ik dacht niet niet !!

 36. snoezigkleinhertje

  Vanavond in M Claudia (paardebek) de Breij en Splinter (eendebek) Chabot die twee mafketels zullen het zeker niet over die Akwasie (graaipiet) hebben.
  Je zou nog kijken ook omdat dat zielige geneuzel nog lachwekkend is ook en dat alles onder leiding van een lesbische oberstormfuhrer.

 37. X

  Go for it Marga! In Twente weten we beter! Niet lullen maar zeggen waar het op staat en wat DOEN. Hulde!

 38. Marco

  Deze man bezit al voor vele miljoenen aan vastgoed in Weesp. Dus een gratis grachtenpand zou een leuke aanvulling zijn. Vraag me wel af hoe hij aan die vele miljoenen komt, zonder ooit maar 1 hit te hebben gescoord ??!!

 39. Geen BN r

  Wordt het niet eens tijd dat die zwarte kopschoper terug gaat
  “Zwarte Piet voor zijn kop schoppen ” zijn zijn eigen woorden
  Het is nu lekker warm in Ghana

 40. Tumberto Han

  Als al die gasten die constant kritiek uiten op alles in onze samenleving eens zouden beginnen in het land waar ze oorspronkelijk vandaan komen en daar alle misstanden aan de kaak stellen , zou dat ze meer sieren !
  Maar dat doen ze dus niet , want dan gaat je kop er af , het zijn dus laffe honden die gasten!

 41. X

  @Bart ik schrok al! We zijn het niet altijd eens maar dat mag.
  Echter dit onderwerp is tot grote hoogten gestegen en zal tot diepe dalen leiden. Het laat zien hoe achterlijk Akwasi is met z’n IQ van hooguit 60.

 42. Tafka mike

  Nou hèt word leuk straks met de verkiezingen dat kan ik je wel vertellen.
  Snel ten onder al die blanken dan kan een ander ras de baas spelen. Blanken zijn geen goede herders.

 43. Ome Cor

  Je suis Marga!

 44. Paul

  Je hebt deuren, en scharnieren. En Marga is een scharnier. Zet ‘m op wijffie.😉

 45. dagobert

  zij hebben de zweep nodig

 46. Abij

  Nou Marga helemaal gelijk!!! Misschien dat het helpt dat jij er iets van zegt, wij gewone burgers kunnen onze gal spuwen en recensies schrijven wat we willen maar daar word niets mee gedaan. Walgelijk dat zo’n oproerkraaier dit teweeg brengt, een gevaar voor de samenleving!!!

 47. kFree at last

  ‘n.k…s stront der aarde

 48. Marga bult

  Maar recht op in de wind zal ik blijven staan ik ga wel door geloof me nou al is het niet met of zonder jou

 49. COSA NOSTRA

  Marga je bent een toppertje!!!! Ik ben het helemaal met je eens. Het is de wereld op zijn kop!!!

 50. Hoekie

  Marga Bult is iig ñiet akwasi intelligent.

 51. Piet Pannelap

  Marga, je hebt volkomen gelijk. Heel Nederland weet dat, behalve de import-idioten die in-en-om Amsterdam wonen.

 52. Teuntje

  Mee eens met Marga goed gezegd meis

 53. Jaap Aap

  Volledig mee eens!

 54. Harry

  Met zijn aquasi verongelijkte

  houding is hij het lachertje van
  heel Nederland geworden.

  Ik zeg: negeren, die oelewapper.
  (Eh… Nu niet meteen naar het Malie-
  veld rennen. Negeren spreek je uit
  als negéren…)

 55. Henk

  Tja, Nederland en de woningmarkt. Hoeveel mensen zouden er nog met tegenzin bij hun ouders in wonen? Dat is op den duur denk ik meer te vergelijken met een studentenhuis, enkel de 1,5-meter-maatregel ontbreekt nog.

 56. Wijze van Zion

  Als wij in Chana de inwoners gaan vertellen hoe ze de maatschappij een beetje moeten inrichten, zijn we “kolonialisten”!

  Dus wat doen Akwasie cs Hier? Juist…….

 57. Bart

  @X Niet schrikken want ik ben het dus niet. Super kansloos dat tegen dit soort dingen nog steeds niets word gedaan door deze site. Het kan namelijk de beste en de meest populaire mediasite zijn maar in een of andere reden kiest men hier voor iets anders.

 58. Simon

  Haha Akwasi stamt af van slavenhandelaren en wil nu ook een grachtenpand! Die VOC mentaliteit!

 59. Dirk2

  Wie begrijpt het Wilders proces nog?!

  Juridische/Justitie wereld kan compleet op de schop.

 60. Anne

  Dirk, dat politieke showproces van Wilders is altijd al een schandvlek op onze rechtsstaat geweest.

 61. Dirk2

  Waarom krijgen fascisten en racisten zoals Akwasi toch iedere keer een podium?

  Is dat omdat ze geld betalen aan de media en daarom een podium krijgen in de media?!

  I’am I wrong… or right?!

  Staat de media fraai om geld aan te nemen van een fascist en racist in ruil voor een podium… laten we het hier is over gaan hebben!

 62. Geox

  Nee Dirk2, ze krijgen geen geld.

  De media worden beheerst door linkse mensen met een gigantische zelfhaat en een gebrek aan trots. In Nederland zijn het de vrouwen met een links Calvinistische achtergrond die hun naieve schuldbesef en zelfhaat over de bevolking uitstorten.

 63. William

  Ik kan Marga wel Waar zaten Akwasi´s om te helpen in de ziekenhuizen? Maar ja als alleen zwarte levens nog tellen, dan blijven ze lekker weg. Want buiten de grote steden zullen er niet veel black lives op de iC gelegen hebben. Racisme is echt verwerpelijk, maar aan beide kanten. Ik blijf erbij, All lives matters, niet alleen black.

 64. Stella

  Mensen, mensen, waarom maken jullie zich druk, er.zijn andere belangrijke zaken. Ziet u Akwassi al een grachtenpand bewonen, misschien een kamertje 3 hoog achter in een grachtenpand.
  Dit is.te.belachelijk voor woorden, ongelofelijk. Wake up

 65. Dirk2

  @Geox,

  Voor niets gaat de zon op en de televisie/media wereld gaat alleen maar om geld.

  Ik ben in het verleden een rechtszaak aangegaan met een advocaten kantoor die regelmatig in het nieuws is, welke geld aan de media betaald om er goed uit te komen, ik heb de uitspraak van jawel de Hoge Raad, want tot en met daar moet je gaan terwijl het verhaal niets anders is dan bij de andere rechters, ik in het gelijk gesteld ben en dit verzonden naar alle media in Nederland… niets ervan is ooit gepubliceerd… het had kennelijk handjeklap moeten worden…. tot zover de media.

 66. Wim Matulessy

  Die Akwasi die lul alleen uit zijn nek hij heeft miljoenen.Hij komt uit een slavenfam,en hij moet niet lullen ga werken
  eikel denk jij dat jij een rapper is en een woordkunstenaar ga terug naar je slavenfamilie in Afrika dit is Ned.en niet Afrika.Doe gewoon domme lul jij blijf een
  zwarte Piet.Wat een lul is die Akwasi.

 67. Touwtji

  Nu gaat iedereen zich ineens bemoeien met uitspraken van Akwasi om maar ff te laten zien hoe rechts we zijn, gefeliciteerd, hou nou toch eens op met deze onzin commentaren, het gaat op zo’n manier van kwaad tot erger, snapt nou niemand dat zijn opmerkingen (Akwasi) niet letterlijk opgevat dienen te worden !!

 68. Dirk2

  @ Touwtji,

  Zeg het dan ook niet.

 69. Dirk2

  @ Touwtji,

  Als iemand een SERIEUZE discussie wil aangaan, dan moeten we woorden niet op gaan vatten zoals ze gezegd zijn?!

  Get real!

 70. Vakantietijd.

  Je hebt gelijk Marga, zo denken wij er ook over.

 71. AxelF

  Dropsmaak?

  Salmaniak?

  🍓?

 72. Pia

  @ Touwtji
  za 04 jul 2020 om 11:29 schrijft:

  “Nu gaat iedereen zich ineens bemoeien met uitspraken van Akwasi om maar ff te laten zien hoe rechts we zijn, gefeliciteerd, hou nou toch eens op met deze onzin commentaren, het gaat op zo’n manier van kwaad tot erger, snapt nou niemand dat zijn opmerkingen (Akwasi) niet letterlijk opgevat dienen te worden !!”m

  Akwasi roept op tot gebruik van geweld en gebruikt taal als hoerenmoeder van zwarte piet en als hij er een ziet trapt hij hem in zijn gezicht. Dat is letterlijk oproepen tot gebruik van geweld SUKKEL!

  Verander het woord van die agressieve ophitsende n&eger je reactie in de naam Wilders en dan klopt het. Wilder riep in 2014 willen we meer meer of minder (criminele) Marokkanen? Dat is niet oproepen tot gebruik van geweld zaos Akwasie wel doet, ook wordt een ras niet beledigd want Marokkanen zijn geen ras en tenslotte heel graag minder van dat criminele tuig, heel veel en ook de dubbele paspoorten intrekken en met het Marokkaanse paspoort retour Rifgebergte en een levenslang inreisverbod voor de hele EU.

 73. De enige echte De enige echte Jaap Aap

  Akwasi moet lekker terug naar zijn hoerenmoeder! Als ik hem tegenkom schop ik hen in zijn zwarte smoel!

 74. linksehekshalsema

  Mijn vriend Akwasi gaat zijn pand krijgen. Ik ben al langer bezig alle niet linkse witte mannen de stad uit te treiteren dus dit gaat ook wel lukken. Dat pand gaat helemaal goed komen met subsidie van de Amsterdamse belastingbetaler.

 75. Jame

  Alle witte mensen zijn gwn diep triest en zware volgers van elkaar hebben geen eigen mening bemoeien zich met alles weten niet waarvoor ze leven kennen de geschiedenis niet denken dat ze heel wat zijn maar het is allemaal meer dan ze kunnen dus raken ze in paniek en worden ze maar meer net racisten de feiten zijn gwn dat in nederland mensen geen respect leren hebben vanaf geboorte als jij groot wordt gebracht met de gedachte ik nen een blanke elite zou je niet mogen leven op de aarde hier hebben wij geen ruimte voor en kinderen mogen ze zeer zeker niet krijgen dat is heel gevaarlijk als je een ouder wordt maar zelf achterlijk bent opgevoed het feit dat zwartepiet geen kleurpiet kan worden zegt al heel veel dit soort racisme zit er diep in tot op het bot wat een walgelijk land op dit moment waar geen blanke beter kan worden de duivel is er machtig kn holland

 76. Jos

  Negeer die akwasi toch geen aandacht aan die man schenken!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.