Kim-Lian van der Meij: ‘Of ik bang ben voor ontslag?’

Geplaatst op zo 26 jul 2020 om 11:25

Kim-Lian van der Meij houdt ondanks haar weinig indrukwekkende track record al vele jaren stand in de televisiewereld. Vanwege de reorganisatie bij Talpa Network suggereerde tv-kenner Rob Goossens onlangs dat het best zou kunnen dat Kim-Lian na 7,5 jaar op straat wordt gezet door SBS 6. Vreest ze voor baan? “Nee, ik heb nog ruim een jaar een contract bij SBS en een nieuw seizoen van Thank you for the music ligt al klaar voor het najaar“, reageert ze in De Telegraaf.

Kim-Lian is nuchter over haar televisietoekomst. “Na elk contract kijk je of je nog samen verder wil, maar ik ben nooit bang geweest voor verandering. Ik hoop vooral dat we deze coronacrisis snel overwinnen en weer aan de slag kunnen. Daar heb ik zin in!

Op televisievlak heeft Kim-Lian ook nog genoeg ambities. “Een paar jaar geleden bedacht ik mijn eerste programma, Stelletje Pottenbakkers! Nu heb ik een programma-idee over Zweden en Nederland. Ik hoop dat ik dat verder kan ontwikkelen en dat het ooit op tv komt.

Acteren hoopt ze ook weer op te pakken. “Ik zou graag een rol spelen in een serie of film. Misschien een kleine rol, zodat ik het met thuis kan combineren.”

De tv-carrière van Kim-Lian kost erg veel CO2-uitstoot, omdat ze er speciaal voor terug moet vliegen vanaf haar woonplaats in Zweden. “Normaal ben ik zo’n tien dagen à twee weken per maand in Nederland en pendel ik dus veel heen en weer.

Foto: SBS
22 Reacties op “Kim-Lian van der Meij: ‘Of ik bang ben voor ontslag?’”


 1. Norvo

  Met nog een klein jaar tot einde contract en alleen een al opgenomen seizoen en een programmaidee in de pijplijn zou ik me wel ongerust gaan maken…

 2. MolTalk

  Ze doet geen reet en krijgt toch elke maand dik salaris.

 3. Zo is dat

  Het maakt niet uit hoe populair van der meij is, ze is een prachtige vrouw, wat de foto maar weer toont en ze is een perfecte graadmeter voor kijkcijfers van mooie dames. Als Nicolette of Katja Schuurman al die jaren had gepresenteerd, waren de cijfers evengoed het zelfde. Gewoon mooie vrouwen, zonder persoonlijke diepgang voor de shows

 4. Curryworst

  Ach, ach, ach… Rob Goossens suggereert weer eens wat.
  Dat doet hij altijd: suggereren, vermoeden, verwachten.
  Hij komt nooit eens met harde feiten en echt medianieuws of onthullingen.

 5. Ach

  De reden dat ze nog in het televisie vak zit is
  omdat het een leuke spontane vrouw is zonder gekkigheid,
  en die R Goossens is gewoon een l.lletje rozenwater.🤗

 6. Irene Koetshuis

  Alles wat zij aanraakt flopt musical sterretje die graag in de schijnwerpers staat was vroeger klassenvertegenwoordiger heeft nooit het nivo van Chantal kunnen bereiken past dus goed bij SBS tussen de Volendammers en andere B artiesten.

 7. Berenboot

  Leuke mens

 8. Sjaak trekhaak

  Ik vind haar zó’n niet nietsnut. Waarom heet die malloot van een de mol haar 7,5 jaar een contract gegeven? Why?

 9. Sjaak trekhaak

  Die Rob Goossens is trouwens wel echt een uberkneus. Altijd met z’n suggesties etc, wat curryworst hierboven zegt klopt helemaal..

 10. Van Halen

  Als werkelijk alles flopt wat je maakt en het gaat maar door dan heb je toch een bord voor je kop van jewelste als je haar maar laat aanmodderen. Ik zou zeggen, weg met die vrouw en snel ook!

 11. Sookie Stackhouse

  Die ldlijke trol die ook nog eens niks kan hadden ze allang van de tv af moeten mieteren. Hdt enige dat ze ksn is zich vreselijk uitsloven en aanstellen.

 12. Matthijs Zelf.

  Kim-Lian mooi meisje.

 13. Lau

  Op zich doet Kim-Lian het echt niet verkeerd, maar ze springt nergens bovenuit. Kan het prima doen bij een programma als Huizenjacht, maar ze moet geen grotere programma’s doen. Ze heeft waarschijnlijk een ‘duur’ contract, dus snel op projectbasis verder met deze dame. Ze zal niet snel bij RTL aan de slag gaan…

 14. Albert Verhinderd

  Kim Holland zoekt “actrices. Makkelijk met thuis te combineren.

 15. Dorus

  heeft die valse pisnicht het ooit wel eens goed voorspeld?

 16. Mick

  In dat seizoen van TYFTM zit een koningsdagspecial, gaan ze die dan niet uitzenden.

 17. Geronimo

  Het leven moet heerlijk zijn zo met je kop in het zand.

 18. Wendy's dealertje

  Gewoon weer kinderpragrmma’s gaan doen, daar ligt haar kracht

 19. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Dat pottenbakprogramma was wel echt een hit van jewelste.

 20. Roddelpraat

  Met Kim-Lian hoef je geen medelijden te hebben, die heeft geld genoeg. Laatst haar huis in Nederland verkocht voor ruim 800.000 met winst en leeft in Zweden als een godin op een reusachtige ranch inclusief paarden. Het salaris van Talpa is gewoon een extraatje.

 21. Saskia

  Robje Goossens praat alleen maar onzin

 22. J.P.

  Ik heb haar wel ontmoet terwijl zij geen make-up droeg; zelden zo’n lelijkerd gezien. Gadverdamme, mijn ontbijt komt weer naar boven als ik er aan denk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.