Kim-Lian van der Meij: ‘Of ik bang ben voor ontslag?’

Kim-Lian van der Meij houdt ondanks haar weinig indrukwekkende track record al vele jaren stand in de televisiewereld. Vanwege de reorganisatie bij Talpa Network suggereerde tv-kenner Rob Goossens onlangs dat het best zou kunnen dat Kim-Lian na 7,5 jaar op straat wordt gezet door SBS 6. Vreest ze voor baan? “Nee, ik heb nog ruim een jaar een contract bij SBS en een nieuw seizoen van Thank you for the music ligt al klaar voor het najaar“, reageert ze in De Telegraaf.

Kim-Lian is nuchter over haar televisietoekomst. “Na elk contract kijk je of je nog samen verder wil, maar ik ben nooit bang geweest voor verandering. Ik hoop vooral dat we deze coronacrisis snel overwinnen en weer aan de slag kunnen. Daar heb ik zin in!

Op televisievlak heeft Kim-Lian ook nog genoeg ambities. “Een paar jaar geleden bedacht ik mijn eerste programma, Stelletje Pottenbakkers! Nu heb ik een programma-idee over Zweden en Nederland. Ik hoop dat ik dat verder kan ontwikkelen en dat het ooit op tv komt.

Acteren hoopt ze ook weer op te pakken. “Ik zou graag een rol spelen in een serie of film. Misschien een kleine rol, zodat ik het met thuis kan combineren.”

De tv-carrière van Kim-Lian kost erg veel CO2-uitstoot, omdat ze er speciaal voor terug moet vliegen vanaf haar woonplaats in Zweden. “Normaal ben ik zo’n tien dagen à twee weken per maand in Nederland en pendel ik dus veel heen en weer.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen