Shirma Rouse wil nieuw steunpakket bij tweede golf

Shirma Rouse, bekend van The Voice of Holland, heeft haar optredens weer hervat. De zangeres laat op Instagram zien hoe ze weer optreedt in het land terwijl de mensen lekker dansen op haar muziek. Voor nu is Shirma dus even uit de brand, maar als die toegenomen bewegingsvrijheid in het najaar leidt tot een tweede coronagolf, dan wil de zangeres graag weer aanspraak kunnen maken op coronasubsidies. “Dan moet de overheid echt met een noodpakket komen.”

Shirma houdt rekening met een tweede uitbraak. “Ik volg het nieuws uiteraard en zie dat de cijfers weer omhoog schieten. Als er een tweede golf komt, zijn we echt de sjaak.

De zangeres heeft een paar lastige maanden achter de rug. Ze vond het moeilijk om niet op te treden. “Wat ik het meest gemist heb? De mensen, collega’s. Het is leuk om voor publiek op te treden, maar de mensen met wie ik werk, voelen als een familie.

De komende tijd heeft zeer weer leuke optredens op de agenda staan. Zo geeft ze een concert in Doorn en komt ze met een zomersessie.

Ik heb er echt heel veel zin in en ben weer opgeladen voor de komende tijd“, vertelt ze in het AD.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen