Jan Roos: ‘Hélène Hendriks op VI is helemaal niks’

Hélène Hendriks is helemaal niet geschikt om Wilfred Genee op te volgen als presentator van Veronica Inside. Ze heeft daar helemaal niet de bagage voor. Dat heeft mediakenner Jan Roos gezegd op radiozender Slam. Het laatste nieuws is dat Veronica Inside gewoon door lijkt te gaan met het vertrouwde trio, maar toen de ruzie tussen de VI-mannen nog op het hoogtepunt was, werd gesuggereerd dat Hélène misschien wel geschikt zou zijn om de presentatie van Wilfred over te nemen.

Jan Roos vindt dat een heel slecht idee. “Of VI doorgaat? Nee, dat komt natuurlijk niet meer terug joh. Ze roepen nu dat Hélène Hendriks het gaat doen. Ik vind het een schat van een meid waar ik graag meerdere rollen beschuit mee wil eten. Maar je kan toch niet echt zeggen dat ze een show kan dragen… Nee joh, dat wordt natuurlijk helemaal niks. Die kan dat helemaal niet!

Hij vindt dat SBS sowieso heel slecht bezig is. De zender haalt Man Bijt Hond en Lingo van de buis voor twee linksige talkshows. “Jongens, wat een ellende! Lingo én Man Bijt Hond van de tv.

Het is jammer dat het station nu zo achteruit holt, vindt Jan. “Ik kijk veel tv, zeker naar SBS, ik vind dat een prachtige zender. Lingo is onder leiding van Jan Versteeg alleen maar beter geworden, hij doet dat fantastisch! Hij heeft het echt naar een niveau hoger getild.”

Het kan echt niet dat het programma van de buis gaat, het is echt een misdaad tegen de Nederlandse cultuur en mensheid dat een interessant spel als Lingo verloren gaat.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen