Olcay Gulsen uit kritiek op kledinglijn Maxime Meiland

Geplaatst op ma 27 jul 2020 om 10:35

De Meilandjes blijven maar negatief in het nieuws komen. Dochter Maxime Meiland is helemaal de sjaak: niet alleen haalde ze de pers toen bleek dat haar ‘eigen’ kledinglijn rechtstreeks van AliExpress af is gehaald, maar vorige week werd ook onthuld dat ze in de porno wilde gaan. Nu is er wéér onrust over haar kledinglijn, want een maand na de lancering gaan haar shirtjes en jasjes al in de uitverkoop voor 50 procent. Wat vindt Olcay Gulsen, expert op het gebied van mislukte modelabels, hiervan?

Olcay begrijpt op zich wel dat Maxime’s Monciel nu al in de uitverkoop is. “Ik denk dat zij vertraging heeft opgelopen door corona. Ze heeft heel laat in het seizoen een zomercollectie gelanceerd. Een zomercollectie lanceer je normaal gesproken in januari, februari of maart en zij is pas begin juli online gegaan, waardoor ze nu – heel kort na lanceringsdatum – gedwongen is om mee te gaan met de markt.

Het biedt ook mogelijkheden, want haar zomerlijn was niet zo best, vindt Olcay. “Ik denk dat het goed is dat ze juist nu in de uitverkoop gaat, zodat ze een nieuwe collectie gaat maken, waar ze misschien niets meer eigen inbreng in gaat brengen. Wat ik wel zie is dat het niet echt een collectie is, weet je. Het zijn best wel geselecteerde losse items.”

Ook de stoffen waren volgens Olcay niet goed. “Ik zag ook dat geen enkel modelletje een rekstof heeft en Nederlanders hebben gemiddeld een maat M of L en misschien wel XL. Ik zag ook heel vaak in de comments: ‘Mijn maat zit er niet tussen’ of ‘Mijn pasvorm is niet goed.’ Ook dat zijn allemaal beginnersfouten.”

Maxime moet wel een tandje bijzetten, denkt Olcay. “Online iets verkopen is relatief makkelijk als je een groot bereik hebt en ik zie dat Maxime volgens mij 400.000 volgers heeft. Ze is razendpopulair. Ik denk dat ze die volgers nog iets beter had moeten inzetten, want ik denk dat ze wel een grote schare fans heeft die graag iets van haar zouden willen dragen.”

Lees ook:
Maxime ‘copycat’ Meiland: ‘Ik heb alles zelf gedaan!’ (27 juni)
Maxime Meiland baalt van forse imagoschade (29 juni)
Martien Meiland baalt van kritiek op copycat-Maxime (2 juli)
Maxime Meiland werkte aan erotische webcamsite (22 juli)

Foto: SBS
23 Reacties op “Olcay Gulsen uit kritiek op kledinglijn Maxime Meiland”


 1. Tycho Graagnat

  Tja de een z’n dood is de ander zijn brood.

 2. Máxima de Bourbonham

  Ok weer hier de hand boven het hoofd van de eigen stal, kritiekloos item. Alleen Guido ging ene beetje die kant op. Anouk is de ambassadrice van bekend Nederland die in haar ogen geen kwaad kan doen.

 3. Curryworst

  Misschien moet ik toch maar iets bij Maxime bestelllen.
  Want ik loop nog steeds rond in de huispakken van Roy Donders.

 4. Saskia

  De maand juli is uitverkoop maand.

  En verder Maxime. Succes

 5. Mick

  Anouk Maas verpest Shownieuws. Een linkse deugmuts die elke discussie doodt uit politieke correctheid. Beter zit Patty daar gewoon.

 6. Mick

  Anouk Smulders* rare fout

 7. Andreas

  Hier zit de RTL Gestapo achter, het constant aanvallen van de naam Meiland. Alsof alle andere gezinnen in Nederland allemaal zo netjes zijn.

 8. Dirk2

  @Andreas

  Binnen mijn vriendenkring komt het bij geen 1 van hun dochters voor om Ghislaine Maxwell op te gaan volgen.

 9. Jaap

  Anouk Smulders is de vrouw van ratje Edwin
  die van het stalken van mensen zijn beroep heeft gemaakt
  soort zoekt soort deugen allebei niet.🤔

 10. Medusa

  Ze had gewoon helemaal niet aan haar eigen kledinglijn moeten beginnen!!
  En als je dan al zonodig kledingontwerpstertje wil gaan spelen, dan moet je ook wel zelf ontwerpen. Je weet toch wel wat dat inhoud hè?? Stel je voor dat je anders met een gekopieerde aliexpres rip-off collectie te kijken die je na een maand al in de uitverkoop moet gooien.
  Ga gewoon werk zoeken ipv proberen op je luie reet rijk te worden op pappies naam.

 11. arie

  Tja, Olcay ging failliet met haar kleding winkeltje, Martine niet die is slimmer, zoals de hele familie Meiland slim is !

  Olcay is gewoon jaloers.

 12. Bep

  Mensen zoek zelf op internet, waarom heb je Maxime nodig?
  Geldwolven zijn die Meilandjes.
  Koop je eigen fles wijn, laat je adviseren door de slijter.Koop je eigen kleding en niet de smaak van een ander.Wat kan Maxime wat jij niet kan?

 13. azijnzeiker

  ik heb vorige week nog 3 jurken gekocht maar valt klein ik draag er niks onder dus nu bungelt mijn 4cm grote pipi eronder uit wat wel weer lekker is met warm weer

 14. Teuntje

  Maxime is een dom wicht die over het hoofd van haar vader popie jopie wil doen gillen en bleren he meid enz enz….naar kind

 15. Pauline

  Olcay moet haar mond houden, lanceert met veel tamtam een Beauty lijn met cremetjes en andere zooi en dat ligt een maand later met 25% korting bij de wehkamp.

 16. .

  @arie
  ma 27 jul 2020 om 11:35

  Jaloers waarop?

 17. rob

  ha ha ha ha. Die Olcay heeft humor. Bakte er zelf niets van . BN ers en zelfkennis gaat nu eenmaal niet samen

 18. Benjamin

  Maxime Meiland vind ik niet leuk, ze gedraagt zich als een hysterische gilnicht en probeert met haar gedrag haar vader te overtreffen, dat moet ze niet doen want dat kan ze niet.

  Verder komt deze hysterische vrouw niet zo snugger op me over.

 19. Dreetje Hazes ☑️

  Gedragen slipjes verloopt beter denk ik.

 20. Dirk2

  Het is net de familie flodder, maar dan de nicht versie.

 21. Liefhebbende Moeder

  Maxime Meiland is een echte liefhebbende moeder.

 22. Pàkme van Agteren

  Ze is gewoon vol door de mand gevallen met haar aldi-kwaliteit jurkjes. Die 50% korting komt behoorlijk desperate over.

 23. Dirk2

  @Pàkme van Agteren

  50 procent maar?!

  Dan betaal je nog teveel 😂

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.