Privé kapt extra bomen: 11 pagina’s voor Hazes-reünie

Geplaatst op wo 29 jul 2020 om 11:45

Evert Santegoeds is zo trots als een aap met zeven lullen, want zijn weekblad Privé heeft deze week de primeur van de hereniging van André en Roxeanne Hazes. Hij heeft niet alleen de allereerste foto’s van hun samenzijn na een jarenlange ruzie, maar ook een uitgebreid interview met beide sterren. “Vandaag in de nieuwste editie van weekblad Privé: op elf pagina’s het uitgebreide verhaal van André en Roxeanne en hun ontroerende weerzien“, laat de redactie van Evert jubelend weten.

Er wordt al een hoop weggeven op de Telegraaf-site, maar wat iedereen natuurlijk wil weten is: waaróm hebben de twee jarenlang met elkaar in de clinch gelegen?

André en Roxeanne winden er geen doekjes om: het blijkt dat Roxeanne de kwade genius was. Zij trok in de ruzie tussen André en hun moeder Rachel blind partij voor haar en daar heeft Rox spijt van.

De zanger heeft excuses gekregen van zijn zus. “Ze heeft altijd achter mijn moeder gestaan. Zo is het en niet anders. Ma had natuurlijk gewoon niets met Moon, dat was geen match. Ik koos gewoon voor mijn vrouw, Rox voor haar moeder.

Waarom legt hij het nu toch bij met Rox? “Toch haar oprechte excuses. En de woorden dat ze nu anders over de situatie denkt, omdat ze zelf moeder is.

Rox reageert

Rox legt de schuld ook bij zichzelf neer: “De fout ligt wel degelijk bij mij. Ik had niet van één kant van het verhaal uit moeten gaan en dat heb ik helaas wel gedaan. Tegen André heb ik ook gezegd dat ik daar enorm veel spijt van heb.

Hierdoor hebben wij elkaar al die jaren niet gezien en hebben we veel mooie momenten van elkaar gemist. Alleen maar omdat ik partijdig was in deze situatie. Ik stond achter mijn moeder.

De Privé met een flinke portie Hazes ligt vanaf vandaag in de winkels. Evert: “Positief nieuws in deze barre tijden. Ik denk dat heel veel mensen opgelucht ademhalen.

Foto: Cornelie Tollens, Tom Cornelissen, Talpa
36 Reacties op “Privé kapt extra bomen: 11 pagina’s voor Hazes-reünie”


 1. Theo

  Klasse Evert Santegoeds. Ik gun het je op je oude dag.

 2. Erik

  André lijkt als 2 druppels water op zijn vader Marco Eijk.

 3. Marc

  @erik

  Inderdaad, hij heeft ook zijn artiestennaam veranderd in Andre Eijkel

 4. Anne

  Ach tokkies houden een harmonieuze situatie nooit lang vol.
  Op naar de volgende ruzie.

 5. HBaz

  Zeven lullen? Dan komt ie handen te kort.

 6. Dennis

  Mensen hebben echt geen leven als je dit koopt en gaat lezen…

  Next!

 7. Beau ter Ham

  Zou het nou echt helemaal koek en ei zijn in deze aandachtszieke familie!
  Ik hoorde uit betrouwbare bron dat de hond van Dre en de poes van Rox elkaar haten. Gelukkig anders is er echt geen nieuws meer om de bladen te vullen.

 8. Tsja

  De fout ‘lag bij Rox’, maar als we kijken naar hoe Dreetje zich het afgelopen jaar heeft gedragen is het wel echt dom van haar om zo door het stof te gaan. De beste man heeft z’n normen en waarden nou niet bepaald op orde.

 9. Arie

  Een opmaat naar de volgende ruzie of scheiding.

 10. By the way

  Mooi. Nu kan ik opgelucht ademhalen.

 11. aammehoela

  Weten we dit ook weer. Hoeven we dat blad ook niet te kopen. Zonde van de bomen.

 12. raam

  jullie vader in de hemel

  zou graag met jullie willen knuffelen.

 13. Peter Selie

  11 pagina’s over dat bagger gezin haha.

 14. Bert

  Evert heeft 7 lullen?
  Mocht hij willen!
  1 micropenis, dat is alles.

 15. Pettie Fart

  En wie heeft de papz gebeld om alles vast te leggen voor het nageslacht?
  Aandachtshoertje MOON zeker?

  Je kan op je klompen aanvoelen dat die 2 er alles aan gaan doen om de naam van hun pedo-vader nog veel meer gaan uitmelken door samen een tranentrekker te gaan zingen bij het volgende >Holland melkt Hazes<.
  Wat een zooitje Tokkies bij elkaar. Om te kotsen!

  Mijn respect gaat alleen maar uit naar de eerdere kinderen van die ouwe zuiplap. En niet in de laatste plaats omdat ze geen trek hebben om de media te bespelen met hun aandachtshoererij. Zo kan het dus ook!

 16. Paul

  Privé zegt: “Ik denk dat heel veel mensen opgelucht ademhalen.”
  Werkelijk? Kan me niet voorstellen dat er iemand wakker van heeft gelegen en nu opgelucht is. Kan me er niets bij voorstellen dat mensen dit tokkie-volk interessant vinden. Mocht dat wel zijn… ach, soort zoekt soort

 17. Arie op Safari

  Wie maar dan echt wie kan deze onzin interessant vinden…

  Aandacht zieke mensen zijn, het met minimale toevoeging aan de maatschappij. Dan haten ze elkaar, dan is het weer goed, dan gaat het om de simpelste reden weer fout, om vervolgens met Kerst weer aan tafel te zitten.. (blijf de zin herhalen en je zit een aantal jaar goed met de drama)
  Zeker nu in alle open riool programma’s opdraven om het verhaal te vertellen..
  Eigenlijk wel een verdienmodel om beetje jaloers op te zijn…

 18. Raggel

  En ik maar achter de schapen aanrennen op mijn oude dag!

 19. Teuntje

  Tokkie familie

 20. Claire

  e stonden zeker niet vooraan toen schoonheid werd uitgedeeld. Verder geen commentaar.

 21. Peter de Weter

  Een oude ziel in een stevig jong lijf en een anabool in een tatoelijf met poezieplaatjes hebben elkaar na jaren ruzie weer gevonden.

 22. Peter

  De Privé met een flinke portie Hazes ligt vanaf vandaag in de winkels. Evert: “Positief nieuws in deze barre tijden. Ik denk dat heel veel mensen opgelucht ademhalen.” Het is diep triest nieuws dat broer en zus jaren lang niet met elkaar praten op hetzelfde podium staan en elkaar negeren. Het is een rare familie en er is altijd wel wat en het draait veel om geld helaas.

 23. Grace

  🤮🤮🤮

 24. Bep

  Wordt vervolgd!

 25. Jan Dudoc

  “Ik denk dat heel veel mensen opgelucht ademhalen.” flikker toch een eind op man.

 26. Captain Caveman

  Grootste publiek houdt van nep en imitatie. Dat hun helden parasiteren op de prestaties van een ander en dat helemaal financieel uitmelken nemen de fans voor lief. Dat zegt al genoeg.

 27. iemand

  Ja Evert ik haal opgelucht adem kon al bijna 5 jaar er niet van slapen. Hoe bestaat het dat de media Andre en Roxanne benaderen of het wereldsterren zijn. Beiden kunnen niet zingen teren op de naam Hazes en ze worden afgeschilderd in de Nederlandse pers of het godenkinderen zijn. Ook hun kinderen weer hoe geweldig ze samen kunnen spelen het is gewoon walgelijk voor woorden. Andre en Monique die de kleine sinds enkele weken uit het nieuws willen houden maar ondertussen staat dat kind iedere dag weer met foto op een of andere site.

 28. Matty

  Tja, als je even zonder inkomen zit, kun je altijd Evert bellen met een “goedmakertje”
  Die heeft er wel een lieve duit voor over, zo in de komkommer/corona tijden!!

 29. Captain Caveman

  Surrealistisch als je die ouwe wijven en afgerichte kereltjes uit hun dak gaan van die nepartiesten. Zegt al genoeg!

 30. Abij

  Ik ben al blij als ik in wat voor blad of show programma
  Niks hoef te lezen van deze familie dus ik hoop dat er veel NL zullen zijn die deze Prive niet lezen wat een blamage!!!!!

 31. Suckerpunch de ekte!

  Een familie ruzie uitvechten op televisie; hoe fokking dom en schaamteloos ben je dan?

 32. rob

  is oud nieuws, verzoening was al bekend, is nu alleen ondersteunt door beelden. Nieuwswaarde is zeer beperkt. Zelfs met zeven lullen. Houdt ook zeker geen stand. Familie Hazes kan niet buiten ruzies

 33. rob

  Zijn Trump, Merkel, Macron en Poetin al op de hoogte van dit nieuws?

 34. JM

  Heeft er al iemand een poule gemaakt wanneer de pleuris weer uitbreekt bij de Hazesjes?
  Ik zeg binnen 3 weken….

 35. AxelF

  Ach zijn vader Andre Hazes SR(overladen) gebruikte meer bomen gemiddeld dan Andre Hazes Sr(tegenwoordig)

  citaat van Wikipedia:

  Bierviltje: Het productieproces werd in 1903 geperfectioneerd door Casimir Otto Katz. Deze industrieel gebruikte sparrenhout, waarvan de lange vezels een hoog absorberend vermogen hebben. Aan dat productieproces veranderde weinig tot in 1960 een Finse maatschappij het crèmeachtige karton met een laag pure witte cellulose bedekte. Hierdoor namen zowel de bedrukbaarheid als het absorberend vermogen van het viltje toe. Het bierschuim dringt door het cellulose in het karton en wordt daar vastgehouden.[1]

 36. Pieter

  Moeder Rachel. de ordinaire hazes weduwe zal snel wel weer een nieuwe ruzie creeeren

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.