Privé kapt extra bomen: 11 pagina’s voor Hazes-reünie

Evert Santegoeds is zo trots als een aap met zeven lullen, want zijn weekblad Privé heeft deze week de primeur van de hereniging van André en Roxeanne Hazes. Hij heeft niet alleen de allereerste foto’s van hun samenzijn na een jarenlange ruzie, maar ook een uitgebreid interview met beide sterren. “Vandaag in de nieuwste editie van weekblad Privé: op elf pagina’s het uitgebreide verhaal van André en Roxeanne en hun ontroerende weerzien“, laat de redactie van Evert jubelend weten.

Er wordt al een hoop weggeven op de Telegraaf-site, maar wat iedereen natuurlijk wil weten is: waaróm hebben de twee jarenlang met elkaar in de clinch gelegen?

André en Roxeanne winden er geen doekjes om: het blijkt dat Roxeanne de kwade genius was. Zij trok in de ruzie tussen André en hun moeder Rachel blind partij voor haar en daar heeft Rox spijt van.

De zanger heeft excuses gekregen van zijn zus. “Ze heeft altijd achter mijn moeder gestaan. Zo is het en niet anders. Ma had natuurlijk gewoon niets met Moon, dat was geen match. Ik koos gewoon voor mijn vrouw, Rox voor haar moeder.

Waarom legt hij het nu toch bij met Rox? “Toch haar oprechte excuses. En de woorden dat ze nu anders over de situatie denkt, omdat ze zelf moeder is.

Rox reageert

Rox legt de schuld ook bij zichzelf neer: “De fout ligt wel degelijk bij mij. Ik had niet van één kant van het verhaal uit moeten gaan en dat heb ik helaas wel gedaan. Tegen André heb ik ook gezegd dat ik daar enorm veel spijt van heb.

Hierdoor hebben wij elkaar al die jaren niet gezien en hebben we veel mooie momenten van elkaar gemist. Alleen maar omdat ik partijdig was in deze situatie. Ik stond achter mijn moeder.

De Privé met een flinke portie Hazes ligt vanaf vandaag in de winkels. Evert: “Positief nieuws in deze barre tijden. Ik denk dat heel veel mensen opgelucht ademhalen.

Foto: Cornelie Tollens, Tom Cornelissen, Talpa

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen