Hélène Hendriks: ‘VI-trio doet in augustus gewoon CL’

Hélène Hendriks stelt dat de mannen van Veronica Inside in augustus gewoon weer samenwerken in de uitzendingen rondom de Champions League. Wel zal ze in het begin wat uitzendingen van Wilfred Genee overnemen. Dat gaf ze vrijdagavond aan in Beau. De Champions League verhuist van Veronica naar SBS 6, maar de VI-mannen verhuizen gewoon mee. De presentatie blijft volgens Hélène in hun beider handen, al zal ze in het begin wel wat uitzendingen van Wilfred overnemen.

De bezetting van het Champions League-team verandert niet door de VI-rel, aldus Hélène. “Wilfred zit normaliter met René van der Gijp en met Wim Kieft, en ik met Johan Derksen en Wim. Nu zal ik iets meer uitzendingen doen, omdat Wilfred ook echt vakantie heeft, maar hij sluit later gewoon weer aan.”

Op dit moment zijn de mannen van VI nog niet on speaking terms. “Ze hebben even rust en dat is ook wel lekker denk ik. Over een paar weken komen ze weer bij elkaar en dan zal er het een en ander uitgesproken worden, maar in elk geval zitten ze bij de Champions League.”

Hoe weet ze zo zeker dat ze straks weer samen gaan presenteren? “Ik heb wel contact met Wilfred, maar dat is gewoon door de zender besloten. Die mannen hebben contracten en ze willen zelf ook. We worden echt niet met een zweep erover gedwongen om daar te gaan zitten.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen