Rutte ondanks keuze voor Op1: ‘Complimenten Beau!’

Geplaatst op za 11 jul 2020 om 13:00

Minister-president Mark Rutte heeft er dan wel voor gekozen om zondag aan te schuiven in een speciale aflevering van Op1, maar toch vindt hij dat concurrent Beau van Erven Dorens het dit seizoen ook heel goed heeft gedaan. In de seizoensfinale van Beau deelde de premier gisterenavond complimenten uit aan de tv-ster. Rutte was te zien in de politieke rubriek van Jaïr Ferwerda, die de VVD’erstaatsman een vrolijke zomer wenste. “Ik wens u hetzelfde én de cameraman“, zei hij.

Jaïr daarop: “Misschien ook nog even de kijker, want het is ook de laatste Beau.”

Rutte: “Ja, Beau, jij ook. Complimenten voor de afgelopen maanden. Ook voor jou een heel goede zomer en zeker ook voor de kijkers. Laten we hopen dat het mooi weer wordt en dat we erin slagen om het virus onder controle te houden.”

Beau van Erven Dorens vond het leuk van Rutte. “Frits, hij blijft gewoon behoorlijk fit en vrolijk.”

Politiek verslaggever Frits Wester daarop: “Ja, het is onvoorstelbaar de conditie van Mark Rutte. Hij is altijd opgewekt en altijd vrolijk. Binnenskamers kan hij weleens heel boos worden, hoor, maar het is heel knap. Wat je ook ziet hoe Jaïr hem hier interviewt op straat. Hij loopt altijd op straat en heeft tijd voor iedereen. Of mensen nou voor of tegen hem zijn.”

Het is de meest benaderbare premier die ik ooit meegemaakt heb. Zo gewoon. Als je in het buitenland komt en je laat dit soort beelden zien, dan denken ze: wat is daar aan de hand? Kan het allemaal zomaar? Gelukkig kan dat allemaal op dit moment.”

Foto: RTL
37 Reacties op “Rutte ondanks keuze voor Op1: ‘Complimenten Beau!’”


 1. Vakantietijd.

  Rutte de meest walgelijke persoon die ik ken…

 2. joost

  @Vakantietijd, het zou je sieren als je deze bewering ook onderbouwt met argumenten, of is dat teveel gevraagd :-)

 3. Vinc

  Inderdaad, dit is waarschijnlijk één van de beste premiers die ons land gekend heeft en op dit moment ook beschikbaar is. Je moet er toch niet aan denken dat mensen als Baudet, Wilders, Jetten of Klaver deze rol op zich zouden nemen. Dat zou het einde van dit land betekenen.

  We staan er goed voor, die crisis heeft hij ook niet kunnen voorkomen en al met al hebben we de corona crisis in Nederland goed doorleeft met relatief weinig doden.
  We zijn nooit voor een totale lockdown gegaan en we hebben ons allemaal vrij kunnen bewegen. We moeten eens ophouden met klagen en vooral eens kijken wat er allemaal goed gaat onder leiding van deze premier.

 4. Captain Caveman

  Vergeleken met veel BN’rs hebben andere mensen een betere conditie, vooral geestelijk. Drugs, drank, overgewicht, enz. Klinieken wrijven in hun handjes als er weer een bus vol bn’rs stopt voor bij de receptie🤮

 5. Ook dat nog!

  @Vakantietijd: Azijnpissertje

 6. aammehoela

  We mogen blij zijn met deze premier. Zal zelf nooit op de VVD stemmen, maar stel voor dat we hier een soort van Trump als premier zouden hebben. Het idee enkel al..

 7. Matthijs Zelf.

  Geef mij maar VVD.

 8. joost

  Beste mensen die nu nog uit bangheid op Rutte stemmen , omdat hij zo goed via de autocue zn corona praatjes kan houden, moeten eens nagaan wat deze man als MP echt helemaal niets voor ons gedaan heeft en een fout beleid is gevoerd.
  Het slijmjurk gedrag van die vreselijke Ferwerda daar gelaten.

  Rutte heeft ons in die 10 jaar kapot bezuinigd, op zorg ( 70.000 mensen verloren hun baan daar) , ziekenhuizen dicht en puinhopen in onderwijs, immigratie, geld gooien naar die EU, daklozen, voedselbanken, woningnood.
  Hij maakte ons armer!

  Laten we nu eens politici kiezen die voor : Nederland eerst nu even zijn.

  Rutte is een jokkebrok en een politieke windvaan, die net als een weermannetje van links naar rechts draait, als hij maar MP kan blijven, want verder heeft deze man niet. Geen gezin, geen kinderen, geen bedrijf.

 9. Huismaker

  Rutte en het mediakartel (NPO/Radio1/SBS/RTL/Telegraaf).
  Alsof mensen dat serieus nemen.
  Rutte ? Wat ga je doen met jouw belastingdienst (zie gisteravond toen Rutte er snel vandoor ging) ? En nu eens alles boven water. Of die miljarden die voor ons bestemd zijn en niet worden weggegeven aan Italië ?
  Rutte: “Nee joh, hahaha, nee joh. Jongens alles komt goed. En al die centen uit Italië komen allemaal terug. Nee joh. Schrijf dat maar op. Hahahaha”
  ………..

 10. q8

  aammehoela.
  je kunt Trumpp niet vergelijken,
  we zijn maar een dwergstaatje( nog kleiner dan district new York )
  stelt echt niks voor,
  en waar bemoeien wij smurfjes ons mee,
  laten dat de Amerikanen dat zelf doen,…kunnen ze heel goed,
  hadden wij maar zo,,n leider als Trumpp /Poetin
  t volk is er heel tevreden mee,

 11. Hans S.

  @Vakantietijd heeft volkomen gelijk, ons land zit vol met schapen met een kort termijn-geheugen.

 12. G.ossip

  Rutte heeft ons land naar de afgrond gebracht met zijn Bilderberg praktijken,BLM werpt de Nederlandse samenleving omver en Rutte gaat thee met dat zooitje drinken…alles mag/moet kapot

 13. Esmee

  Met Rutte kun je alle kanten uit, hij meent er toch niks van. Onbetrouwbaar sujet.

 14. Complimenten RTL dat jullie met Beau stoppen

  Eindelijk eens een goede beslissing.
  Zeldzaam.

 15. Wolter

  Rutte de leugenaar

  Hij heeft namelijk helemaal niets met grachtengordel oliebollen.

 16. Denk Na

  Beau heeft een ruime voldoende van de schoolmeester gekregen omdat hij netjes doet wat hij van de MSM verlangt namelijk met 1 mond praten en vooral geen kritiek geven op het beleid.

 17. G.ossip

  Ik hoop wel dat Rutte “Carolien”” meeneemt anders zou het wel eens zo kunnen zijn dat als er onverhoopt een vraag komt die van te voren niet is ingelezen Rutte geen antwoord weet,dan is daar CAROLIEN

 18. anoniem

  Ben benieuwd of meneer Rutte zich in het interview zal opstellen als de Minister President van ons allen, of dat het een naar VVD reclamespotje wordt..

 19. G.ossip

  Zelfs MC zijn propaganda spijkers en laten sommige berichten niet door🤢🤮

 20. G.ossip

  @Spijkers moet Slikkers zijn

 21. Sandra Reijers

  Rutte is een landverrader en maakt iedere Nederlander kapot. Het is jammer dat er NIEMAND kritisch durft te zijn in MSM. Van sommige mensen had ik meer verwacht. Maar wins brood men eet, wiens taal men spreek. Jammer.

 22. anoniem

  Tja… Landverrader? En dan uit protest op partijen stemmen die niet veel beter zijn..? :-)

 23. Noah Kraan

  Wat weet die frits wester nou van politiek! Hij kan alleen maar zuipen!

 24. Jolanda

  Vreemd wel herdenking vandaag Srebrenica in Den Haag en 5 mei was het verboden om de 75 jaar vrijheid te vieren. Geldt vandaag niet de 1 1/2 meter afstand.

 25. azijnzeiker

  Natuurlijk kiest Rutte voor het linkse Op1, daar kan hij meer mee scoren. Het is gewoon heel simpel deze keuze, snap dat dan hoe moeilijk kan iets zijn, om te begrijpen.

 26. Matthijs Zelf.

  Natuurlijk kiest Rutte voor het best bekeken Op1.

 27. Teuntje

  Woody Woodpecker Rutte lacht alles weg

 28. Jolanda

  Vandaag wel herdenking in Den Haag VOO Srebrenica maar 5 mei mochten de Nederlanders niet de vrijheid herdenking. Vandaag was de anderhalve meter vergeten.

 29. TRUMP 2020

  Er is maar 1 leider die er echt toe doet, en dat is DONALD TRUMP. Hij zegt wat hij denkt en doet wat hij zegt.

  Kunnen die linkse leeghoofden een voorbeeld aan nemen!

 30. Suckerpunch

  Apart dat ik positieve reacties lees over Mark Rutte na de corona crisis… Hij zei letterlijk tijdens zijn “historische televisie toespraak” :

  “ De realiteit is ook dat de komende tijd een groot deel van de Nederlandse bevolking met het virus besmet zal raken.

  Dat is wat de deskundigen ons nu vertellen.

  En wat zij ons ook zeggen, is dat we in afwachting van een vaccin of medicijn de verspreiding van het virus kunnen afremmen en tegelijkertijd gecontroleerd groepsimmuniteit op kunnen bouwen.”

  Oftewel, met andere worden: Wij hebben geen oplossing, wordt ziek, raak imuum en zoek het zelf maar uit.

  Typisch VVD: zo min mogelijk overheids bemoeienis! Maar wel handhaven op anderhalve meter met achterlijk hoge boetes, die enkel aan kinderen, jongeren en bejaarden zijn uitgedeeld door de “heldhaftige” BOA’s

 31. Harry

  Dus eigenlijk is Rutte gewoon

  een witte-mensen-Humberto?

 32. robb

  TRUMP 2020 :Kleine verbetering alles wat hij zegt is een leugen .

 33. Cindy

  @TRUMP 2020

  Alleen jammer dat die vent niet kan denken.

 34. mcp

  Rutte is een hoer.
  Verder heb ik voor hoeren m/v nog respect, dat doen ze vaak uit noodzaak.
  Voor deze slang heb ik niets dan minachting.

 35. mcp

  @Suckerpunch

  ” gecontroleerd groepsimmuniteit “. En tegelijkertijd zei Rutte ” blijf zoveel mogelijk thuis”.

  Mijn logica kan hier niet mee uit de voeten.

 36. chris?

  Rutte deelde een doekje voor het bloeden uit aan BEAU. Logisch dat hij kiest voor OP1 met Jeroen en Fidan.

 37. azijnzeiker

  Fidan is rustig bij Rutte, ze hakt er niet op in zo als bij onze smerige judas Genee. Wat mee helpt wat een rust bij Rutte, was niet zo bij Genee. Ik heb nog wel wat meer te zeiken, Rutte moet rustiger worden met zijn hand gebruik, plus Pauw en Fidan aaien teveel Rutte, dat moet scherper. Dat valt mij vooral tegen van Pauw.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.