Hazes-schandalen drogen op, Story vreest lege pagina’s

Nu André Hazes jr. zijn ruzies met vriendin Monique, moeder Rachel en zus Roxeanne heeft bijgelegd, vreest Story-baas Guido den Aantrekker voor lege rubrieken. Hij is bang dat het voorlopig over en uit is met de Hazes-schandalen. Dat gaf de bladenmaker gisteren aan in Shownieuws. Guido knijpt hem. “Er zijn nu ook helemaal geen mensen in de familie meer over waar ze ruzie mee kunnen maken, dus we moeten weer óf helemaal opnieuw begonnen óf met de schoonfamilie.”

Toch is er nog één ruzie over: die tussen Rachel en Roxeanne. “Geloof me: dat gaat gebeuren, maar Rachel heeft zich nu natuurlijk wijselijk een beetje op de achtergrond gehouden. Wie zegt dat dat nog heel lang duurt? Ik denk dat zij heel erg – zoals moeders dat heel goed kunnen – haar kinderen even op de voorgrond heeft gezet. Dat heeft ze altijd gedaan.”

Uiteindelijk zal ook Roxeanne wel inzien dat Rachel altijd het beste met haar voor heeft gehad, denkt Guido. “Laat één ding duidelijk zijn: wat André en Roxeanne hebben bereikt, hebben zij voor het grootste deel te danken aan hun moeder. Die heeft hen discipline bijgebracht en al hun zaakjes zo goed voor elkaar gebokst dat zij er nu heel erg goed van kunnen leven.”

Aanvankelijk vormden de drie een héél hecht, misschien wel iets té hecht gezin. “Natuurlijk, maar is dat bijna niet altijd zo bij moeders en zoons die iets te lang met elkaar optrekken? Ze hebben elkaar misschien iets te laat losgelaten. Het is misgegaan, maar ik ben ervan overtuigd dat het helemaal goed gaat komen.”

Lees ook: Privé kapt extra bomen: 11 pagina’s voor Hazes-reünie (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen