Gordon boos: ‘Respectloze reacties op tv-interview’

Geplaatst op wo 08 jul 2020 om 17:05

Gordon vindt de reacties die hij heeft gekregen op zijn exclusieve tv-interview met Shownieuws respectloos. Dat laat de SBS 6-presentator weten op Instagram. De tv-ster had al een paar dagen nergens gehuild dat hij zo eenzaam is en dat zijn leven zo zwaar is, dus kon hij bij Shownieuws even helemaal leeglopen bij zijn nieuwe tv-favoriet Dyantha Brooks. Het interview stond in het teken van Gordons nieuwe leven: hij is al één jaar clean. Op een vier dagen durend cokefeestje in mei na dan.

Het kon allemaal niet narcistischer: als een koning kwam Gordon op het podium aflopen, waar hij ‘na een jaar’ zijn verhaal ging doen. Hij genoot er zichtbaar van dat Dyantha even al zijn ellende wilde aanhoren.

Het probleem is dat de kijker minder genoot: de kijkcijfers van de Shownieuws-special waren erg laag en Gordon kreeg op social media weer de volle laag. Daar is de entertainer nu boos over.

De commentaren waren weer niet van de lucht na mijn interview. Respectloos, harteloos en meedogenloos. Maar ik ben sterker dan dat en in het perspectief nemende dat een afscheid van een dierbaar iemand niets anders meer belangrijk maakt denk ik alleen maar doe maar eens wat ik heb gedaan denk ik dan en ga dat eens eerlijk vertellen aan iedereen? Ik lach ze uit!“, zegt Gordon, die kennelijk een broertje dood heeft aan interpunctie.

Vandaag werd bekend dat Gordon een van de nieuwe presentatoren van het interviewprogramma Taxi wordt. Hopelijk heeft de entertainer begrepen dat het in dit programma om de gast draait en niet om hemzelf.

Lees ook: Presidentieel interview Gordon is geen kijkcijferhit (dinsdag)

Foto: SBS
65 Reacties op “Gordon boos: ‘Respectloze reacties op tv-interview’”


 1. Daantje

  Mijnheer is weer een keertje Bois. Misschien moet hij beseffen dat zijn flirt voorbij is. Nederland zit niet meer op Gordon te wachten

 2. Tycho Graagnat

  ‘Hopelijk heeft de entertainer begrepen dat het in dit programma om de gast draait en niet om hemzelf’
  Beste schrijver van dit artikel: Dream on, dat gaat nooit gebeuren. Deze man vindt enkel zichzelf( nog )leuk.
  Na zijn moeder’s overlijden en breuk met familie doet de man alles …om maar aandacht te krijgen. Hij maakte een farce van zijn persoon.

  Trouwens nog een NCRV programma van stal en verkrachten??

 3. WEST*

  Zou het niet zo kunnen zijn dat de meeste Nederlanders geen manieren meer hebben

  Of je nu Gordon nu wel of niet mag, Laat iedereen toch in zijn waarde Ik wordt een beetje misselijk van al die negatieve reacties over onze tv persoonlijkheden! Typisch iets van de Hollandse kaaskoppen , waar kleinburgelijkheid, het nieuwe normaal is geworden!

 4. mark2

  Suggesties tekst hier weer, zeker op het eind… deze site wordt Slechter en slechter.

 5. Trudy

  We een in en in trieste aandachtszoeker is die Gordon toch…
  Stop er toch eens mee.. we zijn niet meer geïnteresseerd in je, we zijn je meer dan zat.

 6. Curryworst

  En we weten allemaal dat vroeg of laat (eerder vroeg dan laat) de eeuwig verongelijkte Gordon weer strak staat van de c0ke en zich vol laten lopen met liters champagne.
  Kwestie van geduld totdat de groezelige foto’s hiervan opduiken in gezaghebbende bladen als de Story en Privé.

 7. Captain Caveman

  Mensen durven geen bewondering en respect meer uit te spreken voor gewaardeerde en gelouterde vakmensen die blank zijn. Nu moeten de Nederlandse blanke allochtonen op hun knieën bekennen dat ze helemaal idolaat zijn van Snoop Dog, Trafassi en van die lijpe r&b wijven.

 8. Tycho Graagnat

  Verschil met Heuckeroth en Spanjer.
  De laatste is nog altijd cool en heeft ECHT humor.

 9. Casper

  Hij is terecht boos op hamster Angela de Jong en al die andere RTL Boulevard coke en alcohol verslaafden.

 10. critikast

  Hij heeft vandaag weer een extra reden om te janken, want een van zijn vele vriendjes is blijkbaar overleden. Onze nationale huilebalk klaagt over gebrek aan respect. Respect? Dat is een woord dat Gordon niet eens foutloos kan schrijven, laat staan dat hij de betekenis van dat woord kent. Je verdient geen respect, hypocriet ! En je koffie in Amsterdam is niet alleen niet te drinken, maar ook nog eens veel te duur !

 11. Jeroen Smit

  Respectloze reacties op iets wat smakeloos was. Op het toneel van deze muziektempel waar alle groten der aarde hebben gestaan zit Gordon heel gewichtig te vertellen over zijn verslaving en afkicken. Mijns inzien het tv dieptepunt van het jaar. Hoe kan sowieso een paard uit eigen stal dit podium krijgen met aan de zijlijn commentaar van 3 mensen. Het scoorde echt slecht qua kijkcijfers en terecht. SBS6 maar weer bewezen dat jullie de campingzender zijn met regelrechte Bagger voor het krokettenvolk !

 12. Nick

  Wat een totale gek is dit toch.

 13. Tycho Graagnat

  Inderdaad critikast.
  Respect moet je verdienen.
  Zijn ‘kutgevoel’ zoals hij het destijds zelf beschreef was de reden voor nog meer coke gebruik. ( wat volgde was een kliniek in buitenland)
  Het is een labiele persoonlijkheid en gevoelig \voor verslavingen ( drank, drugs) en daar hoort aandacht bij en rust zal hij dan ook niet vinden.
  Het moet heel vermoeiend zijn om iedere dag als Gordon wakker te worden en de dag door te komen. Eigenlijk zou medelijden meer op z’n plaats zijn mits hij bereid was zelf ook de luwte van het artiestenvak op te zoeken en nooit meer op tv te verschijnen.

 14. Dikke Tor

  Dit is geen nieuws.
  Alles wat deze cokeverslaafde narcist doet valt in elkaar als vergane glorie.
  En dan gaat meneertje weer huilie-huilie doen over respect en waardering en manieren?
  Het was Gordon H. die de kijker als eerste in de zeik nam, daar vervolgens over ging liegen, daarna kwam huilie-huilie en toen was het weer tijd voor een charmeoffensief.
  Enzovoorts. Kansloze zuipende cokesnuiver vraagt voor de elfde keer een nieuwe kans …. Zoiets?
  Nederland heeft het toch opperduidelijk helemaal gehad met Gordon, tis niet te geloven: het land is Gordonmoe.

 15. tim

  Gordon houd ervan om anderen af te maken totdat hij zelf kritiek krijgt, jammer

 16. Henk

  Dat wordt binnenkort weer snuiven; triest figuur

 17. pr aatjes

  geen tijd meer aan besteden is de beste drug

 18. WEST*

  @ Criticast Zijn de gewone normale horeca prijzen voor een kopje koffie
  en niet in een kartonnen bekertje , zoals hier in Hilversum een zaak waar ik trouwens nooit meer kom! Ik kreeg koffie, half gevuld in een kartonnen bekertje en 1 thee voor mijn vrouw, met 2 koekjes wat appeltaart moest voorstellen, en na 3 slokjes koffie, en hapjes mini appeltaart,zei ik Ober ik wou even afrekenen…. Wel contant graag zei de ober, dat is dan 12, 95 . nou hoef ik niet op 10 euro te kijken maar dat was duidelijk geen zuivere koffie en thee , als je begrijpt wat ik bedoel !

 19. Pietje Potentje

  Zijn “kut-gevoel”???
  Hij is bruinwerker, hij weet helemaal niet hoe een kut voelt. Ikke wel natuurlijk als hyper-hetero. Elke dag voel ik er wel minstens ééntje.
  Vrouwen vinden me geweldig, zal me BBC wel zijn.

 20. Teuntje

  Valse vrucht is weer boos Nederland is klaar met die narcist rot op naar Afrika stuk onbenul

 21. Simon Dekker

  “Maar ik ben sterker dan dat en in het perspectief nemende dat een afscheid van een dierbaar iemand niets anders meer belangrijk maakt denk ik alleen maar doe maar eens wat ik heb gedaan denk ik dan en ga dat eens eerlijk vertellen aan iedereen? Ik lach ze uit!”

  Blijkbaar toch niet zó sterk, valse pisnicht die wel kan uithalen, maar tegengas totaal niet kan hebben. Je bent een zielige, giftige narcist. Daarom kunnen mensen het niet langer dan 1 TV-programma bij jou uithouden, randdebiel.

 22. Pauline

  Walgelijk stuk misbaksel !

 23. Julske

  Gordon , is alleen maar jaloezie.

 24. Lies

  Maak je niet druk corrie! Was een prachtig en eerlijk interview en je koffie is echt heerlijk liefje en hou het afkicken vol topper! Mij lukt het jammer genoeg niet en drink 2A3 flessen wodka en snuif met gemak 5 gram sneeuw weg per dag.love you Corriee!

 25. Wendy

  Coke is gewoon lekker stelletje zeikerds.

 26. Gondorf

  Wat een leeghoofden hierboven met hun onnozele reacties. De jaloezie druipt er vanaf bij deze mensen, wiens leven niet loopt zoals ze vooraf voor ogen hadden. Domheid regeert bij de meeste reacties van mensen
  Echt kansloos.

 27. Simon Dekker

  @Gondorf: Hoi Gordon. Hoe is het met je 2 maanden clean?

 28. Noah Kraan

  Die gordon moet maar eens een lul in zijn smoel krijgen, dan kan hij tenmiste geen onzin meer uitkramen

 29. Ronald

  Respectloos zegt ie?
  Als er iemand is die geen respect meer verdient vanwege zijn wanstaltige mislukkingen dan is het Gordon wel.
  Positief in het nieuws komen is even wel ietsje anders dan het Concertgebouw afhuren en jezelf op het podium hijsen. Wat een gestoorde clown is het ook, en wie heeft er medewerking gegeven aan deze poppenkast? Die zijn allemaal door de mand gevallen. Stelletje huichelaars.

 30. Marjan Veldhuis

  Alleen Patty Brard zou er een onsmakelijkere vertoning van kunnen maken door als een gekooide chimpansee met haar eigen poep te gaan gooien. Deze keer wint Gordon.
  Iets slechters en smalozer dan dit had ik nog niet eerder van hem gezien. Enfin, voor smakeloosheid moet je dan ook bij de koning van wansmaak zijn. Gordon spant wat dat betreft de kroon. En Patty maakt het vulgair.

 31. Johannes de Witmangus

  In de DSM-5 Wordt zoiets geclassificeerd als klassiek Narcisme.

 32. Viola

  Respect????

  Gordon wil respect?Jáááren iedereen uitlachen en uitschelden met die grote bek?

 33. Patty Brard

  Voor mijn goede beste vriend Gordon zou ik echt waar alles doen.
  We gaan samen zulke mooie programma’s maken. En als er dan toevallig helemaal niemand ernaar kijkt dan hebben we toch mooi samen de hele tijd lol gehad van het maken en poen verdiend op John de Mol zijn kosten, verder boeit het niet wat die saaie mensen die ernaar moeten kijken ervan vinden, want hun zijn dom en achterlijk sbs-publiek met het benul van een pinda en wij bepalen zelf wel wat leuk is voor dat soort simpele mensen. Nu ga ik poepen, midden in de kamer en bovenop de tafel en wel meteen. Dag hoor lieverds.

 34. Wilfred Degens

  Zou Gordon het ook respectloos vinden wanneer er mensen zijn die hem helemaal oninteressant vinden? Die man beseft niet dat hij op de NL buis geen positieve werking meer heeft, zelfs niet meer voor de chronische tv plakkers. Hou de eer aan je respect eisende zelfbeeld en ga passiansen met je super ego.

 35. Piece of Cake

  Kansloze drugsverslaafde slaat om zich heen.
  Kan deze man van de buis? Ik ben Gordonmoe.
  Geef hem een fles drank en een zak coke en hou op met dat geouwehoer. Heel veel dank.

 36. aammehoela

  Taxi was ooit een leuk, integer en respectvol programma. Een programma met een lach en een traan. Dat gaat niet lukken met Gordon. Het wordt een rampzalig programma met veel dom gelach. Ik ga in ieder geval niet kijken. Ook het interview niet gezien en als ik het allemaal zo lees dan weet ik “niets gemist”.

 37. Captain Caveman

  Programma ‘Taxi’ werd met respect en tact gemaakt. Dat lukt niet met gorden. Gorden moet alle aandacht en momenten krijgen en NIET de passagier. Die wirdt lekker in de zeik gezet en uitgelachen. Rake reacties van passagiers worden eruit geknipt zodat het lijkt alsof iedereen met een bek vol tanden machteloos staat tegen gordens stortvloed aan onzin en zelfpijperij! SBS talpa top programma, dus niet. Maxime Hartman lijkt mij een veel betere kandidaat. Adrem en maakt elk gesprek de moeite waard. Maar dat is te hoog gegrepen voor sjonnie en zijn maatjes

 38. Bastiaan

  Dan moet je je niet laten interviewen en telkens aandacht zoeken, misselijk Gordon

 39. Jaap Aap

  Niemand is geïnteresseerd in je zielige gewauwel, achterlijke neppe glitternicht!

 40. Keta Minek [de echte]

  Een mensen drogerende verkrachter vraagt om respect. Man man man blijft knap hoe hij hiermee weg blijft komen. Hij weet door zijn coke feestjes gewoon zoveel dirt over de rest van bekend NL dat hij ze tot in den treure in een houdgreep kan blijven houden

 41. Harry

  Als je wilt dat het

  klootjesvolk je iets serieuzer neemt, Gordon,

  dan heb ik twee tips voor de volgende keer:

  * Laat je niet interviewen door een nitwit.

  * Kies voor een sobere setting

  * Reageer niet op reacties van het gepeupel.

  Succes!

 42. UitHetVak

  Ik heb het gezien , vraag me af of allen hierboven dat ook gezien hebben.
  Ik vond het mooi en oprecht.

 43. A.M.

  Ik heb het niet gezien, maar de reacties hier zijn schandalig en respectloos. Als hier, net als op Facebook, je naam voluit erbij zou staan, dan zouden velen niet zulke onfatsoenlijke dingen durven te schrijven. Werden ze direct geblokkeerd.

 44. g

  En wie ben jij dan wel, ´A.M.´ ????

 45. robert

  Ik heb respect voor John en SBS maar Taxi? Dat werkt volgens mij alleen als de gast niet weet dat-ie wordt gefilmd. Met Gordon ben je kanonnenvoer. En dat hij als verslaafde nog steeds zoveel kansen krijgt, is ook niet te geloven. Hij is koud afgekickt of het gaat alweer mis. Moeten we daar begrip voor opbrengen? Als gewone burger krijg je minder herkansingen.

 46. Uuuh

  In de hele wereld is er sprake van Corona, maar hier in Nederland hebben we ook nog Cordona: een dodelijk virus, een geslachtsziekte en een middelen gerelateerde stoornis tegelijk!

  Helaas is er nog geen vaccin…..

 47. Uuuh

  GORDONA….

 48. Jeffrey

  Misschien omdat niemand hier op zit te wachten behalve Gordon zelf.
  Hou je ellende voor jezelf.

 49. Theo

  Respectloos?
  Daar vraagt deze freakshow toch immers zelf om?
  Wie gaat er nou in het concertgebouw zichzelf zitten ophemelen en doelloos zemelen over jenever zuipen en poeder snuiven.
  Dan mogen de mensen die dit per ongeluk zien toch zeker wel een mening laten horen?

 50. Kees

  Respect voor iemand die jarenlang roofbouw pleegt op zichzelf ? Zelden z’on narcistisch figuur meegemaakt als deze man. Wat verwacht je de volgende dag applaus voor je optreden ? Kijkcijferrecords. Deze man heeft inmiddels het contact met de realiteit helemaal verloren.

 51. Ilse

  “ Individuen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis geloven in het algemeen dat de wereld om hen draait. Deze aandoening wordt gekenmerkt door een gebrek aan de vaardigheid om te kunnen empathiseren met anderen en door een opgeblazen gevoel van eigendunk. Zaken als grootheidswaan en een ernstige behoefte om aanbeden te worden komen hier ook bij kijken. Mensen met deze aandoening worden vaak omschreven als arrogant, egocentrisch, manipulatief en veeleisend. Ze kunnen er zelf van overtuigd zijn dat ze een voorkeursbehandeling verdienen.”

 52. Gerda

  Beste Gordon, als je nu echt even de media wilt halen en positief wilt worden besproken, dan moet je dood gaan..Van de doden niks dan goed..

 53. Rocky

  Beste mensen veeg toch eens bij jullie eigen deur en niet steeds bij een ander!!!
  Laat iedereen in zijn waarde,,de meeste durfen niet er voor uit te komen maar
  Wel over ander zeuren steeds…..grote jongens zijn jullie!!!

  Rocky

 54. Dorus

  Met de taxi kun je wel mooi je drugs ophalen. valt niet op…

 55. Gerda

  Ik begin toch medelijden te krijgen met ál die tv zenders. Het zijn herhalingen, talentenjachten, spelshows en verder oude programma’s uit de mottenballen halen of jatten van elkaar..En om het nog wat nieuwswaarde te geven, organiseren ze protest acties en veroorzaken ze relletjes. Anders kunnen ze die talk shows niet vullen..

 56. Pettie Fart

  Types als Gordon zijn ontzettend vervelend en zeer vermoeiend. Het ligt altijd aan een ander, nooit aan zichzelf. Dat gaat zich uiteindelijk wreken en het zal nooit meer goed komen, hoe hard ze ook proberen te zuigen om aandacht. Het is en blijven nare mensen, de narcisten onder ons! BN betekent niet voor niks Bekende Narcisten!

 57. Diana

  Moe je hem, die borderliner, nou zien zitten. Hij denkt stijl en goede smaak te hebben die volgevreten junk. Het had beter geweest om dit interview met deze ongeloofwaardige clown op een baggerschuit te doen.

 58. Erika Mondharmonica

  Cultuurbarbaar het podium van het Koninklijk Concertgebouw vervuilen met die bagger ! Schande !!!

 59. pr aatjes

  taxi wordt hilarisch, iig lacht deze cultuurbarbaar vooral om zichzelf

 60. Andere André

  Mooi om te zien hoe Nederland die eeuwig aandacht vragende BN’ers steeds meer zat wordt.

 61. Tvbubble

  Wanneer brengt hij naar buiten dat hij jonge jongens betaalt om sex met hem te hebben. Als die niet willen biedt hij duizend meer. En dan zijn er altijd bij die het dan (weliswaar met tegenzin) doen.

 62. ivan

  Gordon, kun je aub optiefen naar Zuid Afrika en nooit meer terug komen. Het publiek heeft je al heel lang geleden al uitgekotst. je leugens en streken kent iedereen inmiddels dus opzouten!!!

 63. Peter

  Weg wezen met die narcist

 64. TON

  Daar moet een piemel in

 65. Kattie

  Jammer zo.n leuk progamma hoef ik weer niet te kijken .het dating
  Progamma van vroeger heeft hij ook al verpest ..met z.n dubbel zinnige taal .snap John van de Mol echt niet

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.