Gordon boos: ‘Respectloze reacties op tv-interview’

Gordon vindt de reacties die hij heeft gekregen op zijn exclusieve tv-interview met Shownieuws respectloos. Dat laat de SBS 6-presentator weten op Instagram. De tv-ster had al een paar dagen nergens gehuild dat hij zo eenzaam is en dat zijn leven zo zwaar is, dus kon hij bij Shownieuws even helemaal leeglopen bij zijn nieuwe tv-favoriet Dyantha Brooks. Het interview stond in het teken van Gordons nieuwe leven: hij is al één jaar clean. Op een vier dagen durend cokefeestje in mei na dan.

Het kon allemaal niet narcistischer: als een koning kwam Gordon op het podium aflopen, waar hij ‘na een jaar’ zijn verhaal ging doen. Hij genoot er zichtbaar van dat Dyantha even al zijn ellende wilde aanhoren.

Het probleem is dat de kijker minder genoot: de kijkcijfers van de Shownieuws-special waren erg laag en Gordon kreeg op social media weer de volle laag. Daar is de entertainer nu boos over.

De commentaren waren weer niet van de lucht na mijn interview. Respectloos, harteloos en meedogenloos. Maar ik ben sterker dan dat en in het perspectief nemende dat een afscheid van een dierbaar iemand niets anders meer belangrijk maakt denk ik alleen maar doe maar eens wat ik heb gedaan denk ik dan en ga dat eens eerlijk vertellen aan iedereen? Ik lach ze uit!“, zegt Gordon, die kennelijk een broertje dood heeft aan interpunctie.

Vandaag werd bekend dat Gordon een van de nieuwe presentatoren van het interviewprogramma Taxi wordt. Hopelijk heeft de entertainer begrepen dat het in dit programma om de gast draait en niet om hemzelf.

Lees ook: Presidentieel interview Gordon is geen kijkcijferhit (dinsdag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen