Wendy onthult hoe tv-grootheden studiodag ingaan

Het is voor gewone mensen moeilijk in te schatten hoe tv-grootheden leven. Ze zien de sterren shinen voor een miljoenenpubliek, maar weten vaak niet wat er voor en na zo’n opname gebeurt. Hoe bereiden A-sterren als Wendy van Dijk zich voor op zo’n studiodag? De SBS 6-presentatrice gunt de gewone mensen een kijkje in haar leven en onthult hoe ze toewerkt naar een drukke studiodag. “Hoe ik me voorbereid op een opnamedag is dat ik probeer de avond van tevoren in elk geval goed te slapen.

Een goede nachtrust is essentieel, zegt Wendy op Instagram. “Daar hou ik wel echt rekening mee. Daarnaast probeer ik in de ochtend, als er tijd is, te sporten.”

Waarom sport Wendy voorafgaand aan tv-opnames? “Dan voel ik me altijd energieker dan als ik niet sport.”

Na het sporten zet Wendy zichzelf niet in de steigers, omdat dat op de set wordt gedaan. “Dan kom ik aan in mijn kloffie, zonder make-up en dan staat er gelukkig een heel team klaar die make-up doet en styling.”

Vervolgens neemt ze haar teksten even door. “Dan lees ik me goed in en dan ga ik het podium op. Dan zeg ik: ‘Hé, Johnny, ben je er klaar voor?’ En dan gaan we.”

Een kind kan de was doen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen