Wilfred Genee: ‘Waar is Albert Verlinde mee bezig?’

Geplaatst op wo 08 jul 2020 om 17:30

Wilfred Genee heeft maandagavond met verbijstering gekeken naar de special van Shownieuws waarin Gordon leegliep over al zijn ellende. Het meest bizarre vond hij het driekoppige heerschap dat het Gordon-interview met elkaar besprak in de studio: Evert Santegoeds, Bram Bakker en Albert Verlinde. Wilfred wijst erop dat dit stuk voor stuk volwassen mannen zijn. “Ik zag het voorbijkomen en ik zag er drie serieuze mannen een analyse op loslaten“, zegt de verbijsterde VI-ster.

Het was echt treurige televisie, vindt Wilfred. “Ik kreeg toen een beetje het gevoel wat Freek de Jonge ooit zei, namelijk dat je hoopt dat deze beschaving niet opgegraven wordt. Soms denk je: wat zijn we nou met z’n allen aan het doen? Ik hoop voor hem echt dat hij ervan af kan blijven en het goed met hem gaat, maar ja…

Wilfred vindt dat de uitzending van Shownieuws wel een beetje ver ging. “Ik vind het ingewikkeld. Als er dan weer drie volwassen mannen heel serieus naar gaan zitten kijken… We zitten onszelf maar steeds te bepraten.”

Het ging echt nergens over, meent hij. “We bespreken elkaar weer, dan komt er weer een laag in en nog een laag. Op een gegeven moment denk je: waar zit je nou naar te kijken?

Al langere tijd is Gordon het mikpunt van spot bij Wilfred. Begin 2019 verweet hij hem al eens hypocrisie.

Foto: SBS
39 Reacties op “Wilfred Genee: ‘Waar is Albert Verlinde mee bezig?’”


 1. Captain Caveman

  Tonnen/miljoenen aan salaris opstrijken met niets doen daar bij sjonnie. Dat wordt straks betaald van het geld wat bespaart word door ontslag vloer en logistiek personeel. Een leger met alleen generaals en maarschalken blijft er over.

 2. Curryworst

  Genee, dat is toch die man die per sé een rac ismedebat wilde aan de VI tafel en hopeloos faalde en daarmee een spraakmakend programma om zeep hielp?
  Gaat zich nu druk maken om een onbenullig programmaatje als Shownieuws.

  Het kan snel bergafwaarts gaan met een carrière.

 3. Hermann Boring

  Zegt de ene valse nicht over de andere….

 4. Ron

  Het was ook een wanstaltige uitzending, maar wie is Genee om hier nu een mening over te hebben op een ongelukkig moment dat hij ook niet helemaal lekker in het nieuws is de laatste tijd…

 5. critikast

  Wilfred: misschien moet je een beetje dimmen en eerst eens goed nadenken wat je met Johan en René hebt uitgevreten. Het succes van VI was aan die twee te danken en absoluut niet aan jou. Je hebt twee vrienden erin geluisd en daar hoef je absoluut niet trots op te zijn ! Misschien wil je met reacties op anderen je eigen falen onder de grond laten verdwijnen, maar dat zal je niet lukken. VI op televisie is voor jou voorgoed verleden tijd wat mij betreft. Hélène is een uitstekende opvolgster. Jij dreigt een karikatuur van jezelf te worden ! Mispunt !

 6. Snuifje

  Wilfred heeft gelijk. En oh ja, die bewuste racisme uitzending van VI was misschien niet handig. Maar hij ging er wel zitten.

 7. Casper

  Goed zo Genee, je bent weer helemaal terug.

 8. F.U

  homos die kritisch zijn op andere homos bestaan niet.

 9. Nick

  Laat deze koekenbakker nu maar eerst naar zichzelf kijken..

 10. Fox Mulder

  GeNee, jij bent de laatste op wiens mening men zit te wachten. Laat ik ‘m anders stellen. Waar ben JIJ eigenlijk mee bezig? Judas.

 11. Meneer Kotter uit Breda

  Een verbod op de verkoop van katoenen producten is in de maak. Katoen refereert aan het slavernijverleden en is dus kwetsend voor zwartj0ekels.

 12. Willie

  Genee wordt steeds treuriger.

 13. Jeroen Smit

  De laatste waar we op zitten te wachten is de mening van Genee.
  Daarnaast was het wel heel slechte tv dramatisch over de top narcistisch en ontluisterend. Ja Verlinde het gaat niet meer met je hoor. Oh ging het over Gordon. Elke woord over deze man zijn er 2 teveel. Op mijn tv zit een anti Gordon knop die binnen 0,000000000001 seconde wegzapt als hij verschijnt of alleen zijn naam is vernoemd. Jammer is wel dat ik de andere kookprogramma’s mis.

 14. Teuntje

  Wilfred heeft gelijk een grotere debiel en geestestoornis als Gordon is er niet

 15. Mike

  Afleidingsmanoeuvre van Genee haha

 16. azijnzeiker

  En Genee vind zich zelf wel volwassen. Als hij in de spiegel kijkt barst de spiegel in kleine stukjes. Ik zie nu judas Genee zijn schaapjes scheren.

 17. Sjaak trekhaak

  Wtf, praten over onzin is het kernwoord van VI, niet dat het niet leuk is overigens maar weer laat ‘ie totaal geen zelfreflectie zien, die nsb-Genee

 18. Anymous I

  Genee heeft hier natuurlijk een punt.
  Maar of het handig is van hem om andere juist nu de maat te nemen. Na zijn optreden(s) van de laatste tijd. Vraag ik mij af.

 19. Nana Mouskouri

  Gordon leeft op goede voet met vi. Wat een kil weer in die laatste zin.

 20. Noah Kraan

  Judas zegt ook weer eens wat

 21. Erno-BE

  Wat eten jullie liever? Kitkat of Kitekat?

 22. Albert Verhinderd

  Pot, ketel en zwart zien?

 23. Bjorn

  Wat is dat allemaal joh met die voorschutte b artiesten?

 24. Bjorn

  Ik hoop dat ze allemaal is als volwassenen bij elkaar gaan zitte! Genee het was ook een NSB actie, echt smerig. Maar dan nog, ga met elkaar om tafel

 25. Panday

  Niet vergeten vanavond voor en over Suriname

 26. BAVARIA

  Genee, je bent een matennaaier!

 27. Keta Minek [de echte]

  Genee zouver verstandig aan doen een sabbatical te nemen en even een half jaar gewoon nergens meer iets over te zeggen. Die gast, die in hillywood al niet populair was, graaft een steeds dieper graf voor zijn eigen carrière.

 28. Jaap Aap

  Aldus JUDAS 2.0. Hou je totaal niet boeiende mening voor je, knuppel.

 29. Gondorf

  Houd op met aandacht geven aan Judas Genee!

 30. azijnzeiker

  Gondorf begin daar dan eens zelf mee, Genee prikt nu naar allerlei mensen maar hij kan zich zelf het beste gaan prikken.

 31. Harry

  Beste Wilfred,

  De pot verwijt de ketel. Denk eerst nog

  es goed na over wat je zelf allemaal te

  grabbel hebt gegooid door je eigen gedrag…

 32. Maxim Hartman

  Genee is het p ooiert je van Johan Derksen en René van der Gijp

 33. TI10425

  The Pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet klopt hier wel

 34. Michiel

  Hij heeft helemaal gelijk, maar is ook ontzettend hypocriet. Hij doet precies hetzelfde al jaren bij VI!!

 35. Cezus Jhristus

  Twee totaal overbodige minderwaardige mensen.

 36. Per Huismans

  Wat een flutartikel.

 37. Ikke

  Weg met die geldvreters, buiten Wilfred en Albert zijn er nog heel veel meer, wordt tijd voor opruiming, doe ze in de sail, misschien zijn er liefhebbers, dan graag niet voor tv.

 38. Theo

  Wilfred Genee is een Judas.

 39. A

  Misschien niet zo goed getimed van Genee, maar hij heeft wel gelijk.
  Iedere dag ( is het dagelijks trouwens ?) moet een uitzending gevuld worden. En dan krijg je dit soort vreselijke dingen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.