Wilfred Genee: ‘Waar is Albert Verlinde mee bezig?’

Wilfred Genee heeft maandagavond met verbijstering gekeken naar de special van Shownieuws waarin Gordon leegliep over al zijn ellende. Het meest bizarre vond hij het driekoppige heerschap dat het Gordon-interview met elkaar besprak in de studio: Evert Santegoeds, Bram Bakker en Albert Verlinde. Wilfred wijst erop dat dit stuk voor stuk volwassen mannen zijn. “Ik zag het voorbijkomen en ik zag er drie serieuze mannen een analyse op loslaten“, zegt de verbijsterde VI-ster.

Het was echt treurige televisie, vindt Wilfred. “Ik kreeg toen een beetje het gevoel wat Freek de Jonge ooit zei, namelijk dat je hoopt dat deze beschaving niet opgegraven wordt. Soms denk je: wat zijn we nou met z’n allen aan het doen? Ik hoop voor hem echt dat hij ervan af kan blijven en het goed met hem gaat, maar ja…

Wilfred vindt dat de uitzending van Shownieuws wel een beetje ver ging. “Ik vind het ingewikkeld. Als er dan weer drie volwassen mannen heel serieus naar gaan zitten kijken… We zitten onszelf maar steeds te bepraten.”

Het ging echt nergens over, meent hij. “We bespreken elkaar weer, dan komt er weer een laag in en nog een laag. Op een gegeven moment denk je: waar zit je nou naar te kijken?

Al langere tijd is Gordon het mikpunt van spot bij Wilfred. Begin 2019 verweet hij hem al eens hypocrisie.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen