Ferry Doedens helemaal in de war nu hij 30 jaar is

GTST-ster en coronascepticus Ferry Doedens is een beetje in de war nu hij vorige maand 30 jaar is geworden. Hij weet niet waar hij heen wil met zijn leven en zijn carrière. Dat geeft hij aan in een bericht op Instagram. Ferry is een flinke ijdeltuit: de hele dag door loopt hij te poseren op Instagram. Het liefst thuis met zijn shirt uit en daarbuiten grijpt hij steevast de liftspiegel aan om zich te laten zien. De acteur blijkt echter ook een diepere laag te hebben: nu hij 30 jaar is, zoekt hij verdieping.

Bij een foto van zichzelf, zegt Ferry: “Kijk mij in de verte staren :) :) Een maandje ben ik 30 jaar, en ik weet niet precies wat het is, maar het is net alsof ik ‘opeens’ met van alles bezig ben.”

Er tollen allemaal vragen door het hoofd van de soapacteur. “Waar sta ik in het leven? Waar word ik blij van? Wat wil ik nou echt?

Ferry zit er echt een beetje doorheen. “Ik moest altijd een beetje grinniken bij het woord dertigersdilemma maar ik geloof dat ik het heb opgelopen…Herkenbaar? Tips? 💚

Veel van zijn volgers hebben soortgelijke ervaringen. “Ik heb het ook… Zit nu op de 30 en zat ook te denken wat heb ik bereikt, wat wil ik bereiken, zit ik goed in mijn vel, ben ik gezond…“, zegt Susanna.

En Tamara: “Oh wow die komt even binnen! Sinds september 30 en al maanden precies dit gevoel wat jij omschrijft!

In 2016, toen ego-televisie helemaal hip was, maakte Marlijn Weerdenburg een tv-programma over dit onderwerp, namelijk Marlijn: de dolende dertiger.

Lees ook: Ferry Doedens: ‘Ik hou van seks, ben latino in bed’ (3 juni)

De Insta-post van Ferry:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen