Peter R. de Vries in bres voor Marco: ‘Wat een bullshit’

Iedereen die een klein beetje de social media volgt wist het al lang, maar gisteren bleek het ook uit een heus onderzoek: Marco Borsato heeft een imagoprobleem. De mensen vinden hem minder sympathiek sinds is uitgelekt dat hij zijn cannoli niet alleen in Leontine Borsato hing. De showrubrieken op televisie stipten het onderzoek ook aan en RTL Boulevard haalde een reactie bij imagodeskundige Zabeth van Veen, bekend van haar open-deuren-psychologie.

Zabeth van Veen: “Je wil toch liever geassocieerd worden met de ideale schoonzoon die hij was als merk. Hij was dat redelijk en nu is het een vreemdganger die ook overspannen kan worden en verkeerde keuzes heeft gemaakt op zakelijk gebied en een vrouw die hem altijd gesteund heeft laat vallen voor een slippertje. Of tien.”

Boulevard-deskundige Peter R. de Vries keek er met gekromde tenen naar en riep uit: “Jongens, mag ik zeggen dat ik dit ongelooflijke bullshit vindt wat zij zegt? Ze weet er helemaal niets van. Ik vind het echt zo verschrikkelijk.”

Deukje

Later op de avond ging het er ook over in Shownieuws. Evert Santegoeds, die de hele Borsato-affaire met Iris Hond aan het licht bracht in zijn Privé, zei: “Als je je zoals Marco altijd geprofileerd hebt als de ideale huisvader en daar sociale media voor ingezet hebt en altijd hartjes naar Leontine stuurt en de trouwdag elk jaar op social media herdenkt, dan loop je wel een deukje op.”

Hetzelfde gold voor Humberto Tan, merkte Evert op. “Ook hij was ineens de grote vreemdganger, wat mensen niet van hem hadden verwacht. Het zijn mannen die zich profileren als een geweldige, trouwe man, maar als het anders blijkt te zijn heb je een probleem.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen