Dyantha en Evert reageren op beledigingen Youp

Dyantha Brooks en Evert Santegoeds hebben gelaten gereageerd op de beledigingen van Youp van ’t Hek. Ze vinden zijn uitlatingen ’typisch Youp’. Dat hebben ze zaterdagavond gezegd in Shownieuws. Youp heeft een behoorlijk rake column geschreven over de ietwat bizarre Gordon-special van de showrubriek en noemde haar een ‘SBS-gansje’ en hem een ‘roddelkont’. “Het maakte wel wat los. Heb je Youp nog gelezen vandaag?“, vroeg Evert in de uitzending aan Dyantha.

Dyantha: “Ja, ik ben SBS-gansje genoemd.”

Evert: “En Albert en ik zijn roddelkonten. Daar had hij wel een punt op zich. Maar hij zat ook weer te zeuren dat wij commentaar zitten te leveren op wat jij daar zit te bespreken met Gordon in het Concertgebouw. Dat maakt ons tot nitwits eerste klas. Maar hij geeft dan weer commentaar op wat wij zitten te doen, dus wat maakt dat hem dan weer? Het is typisch Youp.”

Dyantha: “Het is niet alleen typisch Youp. Na zo’n interview wordt er zó veel geschreven. Angela de Jong zei dat ik perfect Jinek had geïmiteerd. Van de outfit tot de vragen aan toe. Ik dacht nog: straks wordt het heel ongemakkelijk, Bram (Moszkowicz, red.), als wij dan met z’n tweeën aan een desk zitten.

Bram: “Nou, ik vind dat je niets van haar hebt, maar dat bedoel ik niet vervelend.”

Dyantha: “Hij was er zelf blij mee. Je leest de nare dingen, maar er zijn ook heel veel steunbetuigingen aan zijn adres.”

Lees ook: Youp fileert Shownieuws-interview Gordon: ‘Nitwits!’ (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen